نه ربطی به فریمور 3 نداشت ، آیتونز رو هم کامل آپدیت کردم(دانلود کردم) به 8.2.1.6 یعنی آخرین ولی نمیدونم این مشکل از کجاست... ،
نه ربطی به فریمور 3 نداشت ، آیتونز رو هم کامل آپدیت کردم(دانلود کردم) به 8.2.1.6 یعنی آخرین ولی نمیدونم این مشکل از کجاست... ،
روی کامپیوتر دیگه هم تست کردی ؟ همین مشکلو داشتی ؟
خب !!! رفتم بازار يه سر !!! از هر مغازه اي رد ميشدم مي كفتم iPod اولا كه مي كفت هان ؟؟ بعد مي كفتم Apple !!! يه iPhone در مي اورد ! كفتم خوب خوبه قيمت ؟ ميكه 100 تومن : دي !!! بعد مي كم اين كه جينيه !!! ميكه خب اونا هم جينيه ليبل مي زنن !!! ميكم بله شما درس ميكي !! : دي!
هوووم يه سوال خفن قبل از اين كه برم بخرم ! من واي فاي ندارما ! مي خواستم ببينم با USB ميشه بازي و اينا ريخت ؟؟؟ اخه اين تابيك رو كه مي خوندم ديدم يه جا يكي نوشته بود فعلا بدون واي فاي نميشه بازي ريخت ... البته شايد واي فاي بخرم ! ولي خب اكه نشه كه فايده نداره !
---
هوووممم الان كه اين ويديوي خود Apple رو كرفتم ديدم كه زنه مي كه شما مي تونين برنامه ها رو دانلود كنين و از طريق برنامه ي itunes روي iPod Touch خودتون بريزين !
:| يعني واقعا اين طوريه ؟؟؟ البته استفاده اي نيست در مورد gif ! ولي خب :| من يه PMP جيني خريدم ! 25 تومن !!! يه جيزيه ها !!! صفحه ي 3 اينجي ! فيلم با كيفيت بالا !!! البته اصلا قابل مقايسه نيس !!! ولي خب اون حداقل فايل هاي gif رو نشون ميداد !!!اوف.فايل هاي gif رو هم به صورت ثابت نشون ميده نه متحرك.خسته تباشي استيو جابز واقعا دنيا مديون تو خواهد بود
Last edited by bersam; 17-08-2009 at 23:42.
bersam سلام
برای برنامه میشه هم از wifi است استفاده کرد وهم از usb .
البته اول باید ایپاد رو جلبریک کنی بعد می تونی هر برنامه یا بازی نصب کنی ولی اگه جلبریک نکی فقط می تونی مجانی ها رو نصب کنی . در ضمن شما هر چیزی را که می خواهید به ایپاد منتقل کنید باید با ایتیون ریخته شود.
اگه سوالی بود هستیم ....
آره بازم این مشکل وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ashy جان سلام شاید برنامه ات که توی لیستت هست بیشتر از 11 صفحه رو توی ایپاد اشقال میکنه .چون توی فریمور 3 بیشتر از 11 صفحه برنامه نمیشه ریخت .
فريم ور 3 ؟؟؟ من اخرين جيل بريكي كه توي اين تابيك ديدم مربوط به فريم ور 2.2 بود !!! جيل بريك 3 رو از كجا يافت كنم ؟
بله دوست عزیز فریمور 3 هم است. این هم لینک جلبریک ایپاد :
در ضمنا طریقه ی جلبریک کردن ایفون و ایپاد یکی است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب مثل اين كه اين 7 سبتامبر مستر استيو جابز مي خواد يه iPod جديد رو معرفي كنه ... من هم قصت دارم از امارت تهيه كنم ! برام بفرستن ! ها حالا اونوخت صبر كنم يه ماه ديكه برا اين مدل جديد ؟ يا نه فايده نداره ؟؟؟ البت مي كم اكه از نظر سخت افزاري ارتقايش نداده باشن به خاطر يه دوبين حسش نيس صب كنم ! ولي اكه سخت افزاريش رو S كرده باشن!!! اونوخت جريان فرق ميكنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)