شانست گفته بوده....
شانست گفته بوده....
آقایون به عنوان یه پیشنهاد کم دردسر بهتون توصیه میکنم از avast free به علاوه ی یه فایروال به دلخواه خودتون استفاده کنید . (فایروال ترجیها comodo یا outpost free باشه . online armor و zonealarm و pctools هم بد نیست) .کرک به هیچ عنوان استفاده نکنید .
ایمان جان به فکر کنم باید همین کار هم انجام بدم....فعلا که ایران ستاپ هم دچار استیصال شده و تقاضای کمک داره تریال رست هم هست اما بعد 2 هفته با ارور هاش دیوونه میکنه...
البته اوتپوست فایروال رایگان نداره و فقط سوئیت امنیتی رایگان دارد که فایروال هم جزئی از آن است ولی فایروال رایگان مجزا نداردعلاوه ی یه فایروال به دلخواه خودتون استفاده کنید . (فایروال ترجیها comodo یا outpost free باشه . online armor و zonealarm و pctools هم بد نیست)
از شما بعید بودا . اینم فایروال رایگانش که اتفاقا با avast خیلی هم سازگاره ولی خوب چند تا ضعف خیلی بد داره مثلا تو رایگانش نمیتونی هیچ کانکشنی رو بعد از وصل شدن و allow زدن قطع کنی و من خودم با comodo بیشتر حال میکنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا؟؟نمیدونستم ولی من هر چی توی سایت اوتپوست گشتم نتونستم فایروال فری به طور مجزا دانلود کنم,اگر اشتباه کردم عذر میخوام
دوستان کلید جدید واسه آواست نیومده؟![]()
لايسنس جديد avast بتاريخ 8 اسفند:
سلام
اساتید در آنتی ویروس Avast Free چطوری میشود از تنظیماتی که لحاظ کردید بک آپ بگیرید و آن را در دیگر سیستمها لحاظ کرد.
شرمنده که دارم بجای اساتید جواب میدم!سلام
اساتید در آنتی ویروس Avast Free چطوری میشود از تنظیماتی که لحاظ کردید بک آپ بگیرید و آن را در دیگر سیستمها لحاظ کرد.
در avast5 خودش نمیتونه از تنظیمات خودش براتون پشتیبان بگیره. ولی شما میتونید فایلهای iniی avast رو جایی ذخیره کنید و هر وقت که avast نصب میکنید اونها رو جای خودش بزارید. مسیر این هست:
C:\ProgramData\Alwil Software\Avast5\avast5.ini
در ضمن فایلهای iniی shieldهای avast هم هست که باید ذخیره کنید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)