حالا غول اخری رو چجوری بکشم
دوست من توضیحش خیلی طولانیه . من چندین صفحه ی پیش گذاشتم .حالا غول اخری رو چجوری بکشم
سلام بر بچه های زحمت کش سیو شاهزاده فارس 3 را میخواستم 2 3 تا بدین دستتون طلا خداحافظ![]()
اولش كه روش خاصي نداره! ميرين جلوش مي ايستين و با راست كليك حالت دفاع ميگيرين. توي اين حالت اگه ضربه به شما بزنه هم چيزيتون نميشه. هر وقت فرصت كردين بهش ضربه بزنين.
توي قسمت دوم بايد زماني كه سنگها به طرفتون ميان بپرين تا بهتون نخوره!
توي قسمت سوم بايد مواظب باشين سنگهايي كه ميچرخن بهتون نخورن. خودتون رو به ستوني كه Vizier جلوش ايستاده برسونين و ازش بالا برين و Speed kill كنين. 3 بار اگه اين كار رو تكرار كنين مرحله چهارم مبارزه شروع ميشه.
توي قسمت چهارم با استفاده از سنگها و اهرمها خودتون رو به بالاترين نقطه برسونين و به طرف Vizier بپرين. با Speedkill ساده كشته ميشه.
بيا:سلام بر بچه های زحمت کش سیو شاهزاده فارس 3 را میخواستم 2 3 تا بدین دستتون طلا خداحافظکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من توی پرنس 3 اونجایی که باید مجسمه رو که دستش یه مشعله رو
جا به جا کنیم تا مردم که تو آتیشن رو نجات بدیم گیر کردم مجسمه میاد
جلو ولی اون وسط گیر میکنه
لطفآ لطفآ کمک کنییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینقدر از اون دو اهرم استفاده کن و مجسمه رو چپ و راست وجلو و عقب ببر که مجسمه به ته سالن برسه. البته راهنمایی های بهتری تو صفحه های قبلی هست.
سلام
من تو جايي كه يه غول بزرگ هست گير كردم كه شمشير داره و مشت به پرنس و زمين ميزنه تو جايي مثل استاديوم
چه جوري بايد از دستش خلاص شم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)