مثل فرهنگ سازی ما برای فراموش کردن شماره بندی بازی هایی که شماره ندارند فایده نداره.
بله یه دنباله حدودا 2 -3 ساعتی برای Xbox 360 و PS3 بصورت DLC اومده.خب بالاخره اومده يا نه؟
مثل فرهنگ سازی ما برای فراموش کردن شماره بندی بازی هایی که شماره ندارند فایده نداره.
بله یه دنباله حدودا 2 -3 ساعتی برای Xbox 360 و PS3 بصورت DLC اومده.خب بالاخره اومده يا نه؟
نه.
میگفتن برای pc نزده.
اگه منظورت dlc هست .
من این بازی را امروز گرفتم
همون اول بازی بعد از کشته شدن بابای الیکا
یکم که از دیوار ها رفتم و از جایی هم با کمک الیکا پریدم گفت tab را بزن نقشه بیاد
زدم بعد از اون رفت یک صفحه ای که چند تا گو بودن و نمیدونم اونجا باید چکار کنم چون اصلا از اون صفحه بیرون هم نمی یاد؟
کسی راهنمایی میکنه؟
چجوری لباسش عوض میشه؟
لباس؟؟؟
اگه شخصیت ها رو باز کرده باشی میتوی قیافشون رو عوض کنی.
1 قسمت داخل منو اولی بود. فکر کنم extra بود. درست یادم نیست.
بگرد پیدا میکنی.
یکم ور می رفتی خودت می فهمیدی! فقط کافیه مرحله ای که می خوای رد کنی از بین مراحل باز شده انتخاب کن ماوس رو ببری روش و اسپیس رو بزنی ... این کمک می کنه که وقتی E رو می زنی مسیر بهت نشون داده بشه!
این دیگه چه حرفیه؟یکم ور می رفتی خودت می فهمیدی!
ور رفتم مشکل بود نتونستم
شما باید یکی از اون 4 مرحله ی پایین که قفل نیستن رو انتخاب کنید و اسپیس رو بزنید بعد وقتی بازی کنید و دکمه ی e رو بزنید الیکا راه رو بهتون نشون میده![]()
راستی توی بازی اگه خدا بخواد یکی دو تا کلمه ناقابل فارسی زمانی که الیکا میخواد راه رو نشون بده میگه واقعا جای امیدواری
در کل بازی بسیار زیبایی بود
اینش مزخرفه که هیچوقت نمیمیری، در واقه نیاز به cheat و trainer نداره دیگه
من 60 درصد گیم رو رفتم و فقط داشتم ازدرو دیوار بالا میرفتم
سری های قبلیش کلی مبارزه داشت اما این یکی چند تا غول داره که یه کم به هرکدوم ور بری میمیرن
مجموعه ای از دمو و گرافیک بالاست و یه ذره با فیلم فرق داره.
البته به گفته دوستمون همین چند تا کلمه فارسی که معمولا هم به داستان نمیاد امیدوار کننده است (فرح،راه را نشان بده، راه درست، اهریمن در مقابل اورمزد) و نشون میده یه کمی مطالعه پشتش بوده
ولی فقط یه کم چون اگه بیشتر بود اسم خر این بابا رو فرح نمیذاشتن
هنوزم میگم فقط پرنس 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)