نه دوست عزیز میانبر همون قرمز هست رفتن مسیر از طریق دایره آبی کار ما رو بیشتر می کنه ولی حسنش اینه که اون کسی که بهت زنگ میزنه صمیمیت و هیستریت میره بالا راه طولانی میشه قرمز رو انجام بدی بلافاصله ماموریت تموم میشه حالت راحت طلبانه انجام قرمز هست
نه دوست عزیز میانبر همون قرمز هست رفتن مسیر از طریق دایره آبی کار ما رو بیشتر می کنه ولی حسنش اینه که اون کسی که بهت زنگ میزنه صمیمیت و هیستریت میره بالا راه طولانی میشه قرمز رو انجام بدی بلافاصله ماموریت تموم میشه حالت راحت طلبانه انجام قرمز هست
راست میگی نباید کلمه میانبر استفاده میکردم . ولی یه جوری مکمل هست.
دوستان عزیز من یه مشکل برام پیش اومده . به عکس زیر نگاه کنید.
دنباله اسلحه و تو صورت و بدن کاراکتر ها این لکه های سیاه رنگ وجود دارند . به نظر شما مشکل از کجاست.
دوست من یه پچ واسه این بازی اومده ( البته خیلی وقت پیش )
یه گشتی توی همین تاپیک بزن پیداش میکنی![]()
چه پچی ؟ از اون پچ شاتگان هم خبر نشد ها یوبی سافت هم همه رو گذاشت تو خماری اون شاتگان کاش بده پچ رو به هوس اون بشینم یه بار دیگه تموم کنم حال داد دفعه اول کامل تموم نشد هنوز اسلحه هایی مونده بودن که نخریده بودمشون
سایه رو حذف کن ببین بازم اینجوریه!
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم،چند صفحه قبل هم اینو مطرح کردم،اما.....
تنظیمات مربوط به گرافیک بازی رو هر جور که بخای تغییر دادم،اما تغییری نکرد.کارت گرافیکم 9400gt
سلام بچه ها اگه زحمتی نیست یکی برام سیو بازی 70 خوره ای درصد بازی که طی شده بذاره.آخه ویندوزمو عوض کردم سی2وش پرید.
منون![]()
اینجوری که حال نمیده بازیکنت هم اینجوری ممکنه عوض بشه جای تو باشم از اول می رم اگه هدف تموم کردنه بازیه کافیه اون ماموریتهای وسط شهر رو انجام بدی دنبال الماس و سیو هاوس و خرید اسلحه اینا هم نباشی که البته لطف بازی به همیناس
سلام دوستان يه راهنمايي ميخواستم
من گرافيكم 8400 هستش با cpuدو هسته اي و رم يك گيگ ولي نميدونم چرا وسط بازيم گير ميكنه يا كند ميشه يا لكه هاي سياه مياد تو تصويرم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)