تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 196 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من 3 ساله از ناد استفاده میکنم و هروز آپدیتش میکنم ولی تو این ماه دوبار سیستم ویروسی شده و ناد حتی نتونسته شناساییش کنه به نظر شما کدوم یک از آنتی ویروسهای زیر رو استفاده کنم
    avg
    avast
    Avira
    kaspersky
    bitdefender

حجم آپدیت و کم نکردن سرعت کامپیوتر برام خیلی مهمه
    ممنون
    بر اساس نتايج تستهايي كه اخيرا منتشر شده تمام آنتي ويروسهايي كه اشاره كرده ايد جزء محصولات خوب و قابل اعتماد ميباشند.ولي از نظر سبك بودن و مصرف كمتر منابع سيستم عموما رتبه اول به آنتي ويروس Avira اختصاص داره.

2. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بر اساس نتايج تستهايي كه اخيرا منتشر شده تمام آنتي ويروسهايي كه اشاره كرده ايد جزء محصولات خوب و قابل اعتماد ميباشند.ولي از نظر سبك بودن و مصرف كمتر منابع سيستم عموما رتبه اول به آنتي ويروس Avira اختصاص داره.
    نسخه حرفه ایش راحت آپدیت میشه؟؟
    حجم آپدیتش از بقیه کمتره یا نه؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نسخه حرفه ایش راحت آپدیت میشه؟؟
    حجم آپدیتش از بقیه کمتره یا نه؟؟
    با تشکر
    اگر مشكل سريال نباشه راحت آپديت ميشه.در پست اول تاپيك اختصاصي Avira لينك دريافت سريال 3 ماهه قرار داده ام.حجم آپديت اوليه ممكنه قدري زياد باشه اما اگر هر روز مرتب آپديت بشه حجم آپديت بسيار كم خواهد بود.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s-b

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    یه آنتی ویروس خوب و سبک برای ویندوز 7 می خواستم. من از eset استفاده می کردم ولی می خوام ببینم کدوم آنتی ویروس برای 7 بهتر عمل می کنه و تو سرعت سیستم هم تاثیر نداره.

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر اساتید
    عزیزان همانطور که اطلاع دارید یا ندارید!!!! موسسه ‏av-‎comparatives‏ آزمایشات جدیدی در مورد آنتی ویروسها انجام ‏داده است که قدرت پاک کنندگی آنها را مورد ارزیابی قرار داده که ‏در آن با کمال تعجب آنتی ویروس ماکروسافت رتبه بالای به دست ‏آورده است. و....!!!!!!!!!!‏
    در صورتی که در آزمایش اخیر ‏AV.Test‏ این نتیجه برعکس ‏بود!!!!‏
    از عزیزان درخواست دارم درصورت امکان یک ترجمه اجمالی از ‏این آزمایش در این بخش قرار دهند .‏
    پیشاپیش از مترجم کمال تشکر را دارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ADVANCED+‎
    eScan
    Symantec
    Microsoft
    F-Secure
    Kaspersky
    Bitdefender
    ADVANCED
    ESET
    Sophos
    AVG
    McAfee
    Avast
    AVIRA
    Trustport
    STANDARD
    Norman
    G DATA
    TESTED
    Kingsoft

8. 4 کاربر از helplab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بهترین آنتی ویروسها طبقه بندی شدند یک موسسه مستقل آزمایش و رده بندی آنتی ویروسها طبقه بندی سال 2009 خود را در خصوص عملکرد شش آنتی ویروس برتر منتشر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه مستقل AV-Comparatives بین اول تا 15 سپتامبر 16 آنتی ویروس مطرح را بر روی رایانه های مجهز به سیستم عامل "ویندوز ایکس پی سرویس پک- 3" آزمایش کرد و توانایی این نرم افزارها را بر روی حذف برنامه های مخرب از رایانه های آلوده شده مورد ارزیابی قرار داد. رایانه های مورد آزمایش به 50 برنامه مخربی که در مدت 12 ماه اخیر بیشترین آسیب را به کاربران دنیا زده بودند آلوده شدند.
    نتایج این تحقیقات نشان داد که آنتی ویروس رایگان مایکروسافت با عنوان Microsoft Security Essentials بهترین آنتی ویروس است.
    براساس گزارش آرس تکنیکا، در این طبقه بندی آنتی ویروسهای ای- اسکن، سیمانتک، مایکروسافت، اف- سکور، کسپراسکای و بیت دیفندر در رتبه "خیلی خوب"، برنامه های ای- ست، سوفوس، ای. وی. جی، مک- آفی، اویرا و تراست پورت در رتبه "خوب"، نرم افزارهای نورمن و جی- دیتا در رتبه "استاندارد" طبقه بندی شدند.

امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید من یه انتی ویروس trend micro internet security که وقتی لپ تاپ و خریدم روش بود خیلی هم ازش رازی بودم اما یک سالش تموم شد حالا هم واسه renew کردن credit میخواد که من ندارم به من یه َanti virus بتونم دانلود کنم و در عین حال سریع هم باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید من یه انتی ویروس trend micro internet security که وقتی لپ تاپ و خریدم روش بود خیلی هم ازش رازی بودم اما یک سالش تموم شد حالا هم واسه renew کردن credit میخواد که من ندارم به من یه َanti virus بتونم دانلود کنم و در عین حال سریع هم باشه؟
    دوست عزيز محصولي كه شما بهش اشاره كرديد داراي تاپيك اختصاصي خودش ميباشه.در آن تاپيك مساله خود را همراه با ذكر نسخه مربوطه مطرح نماييد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين مايكروسافت كه براي آپديت هاي ويندوزش وليديشن مي خواد، اونوقت مياد يه آنتي ويروس رايگان توپ بيرون ميده؟!؟!
    يكمي.... يكمي كه چه عرض كنم! خيلي مشكوك ميزنه!!

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    بره لپ ناپ با مشخصات زیر یه آنتی ویروس میخوام که اصلا سیسنم کند نشه (ویندوز 7 نسخه 64 بیتی)
    CPU : T9600 2.8GHz 1066fsb cach6
    Ram : 4 GB bus1066
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •