بستگي به نوع گوشيتون و ورژنش داره.
درضمن از اين سايت هم مي تونيد راحت فايل cer بگيريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستگي به نوع گوشيتون و ورژنش داره.
درضمن از اين سايت هم مي تونيد راحت فايل cer بگيريد:
نقشه رفسنجان با حجم 2.59:
سلام خسته نباشيد مي بخشيد مزاحمتون شدم من به يك مشكل بر خوردم اين شاالله به تونيد برام حل كيند من براي جي پي اس ان 82 مشكل دارم من از گارمين استفاده كردم ولي بدردم نخورده مي تونيد اگه زحمتي نيست براي من نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها) را به فرستيد ممنون ميشم يك دنيا ممنون ميشم
دوستان نقشه ی جی پی اس شهرستان خوانسار رو می خواستم ...(از توابع استان اصفهان)
و یه در خواست دیگه هم دارم :
اگه یادتون باشه تو تا نرم افزار جاوا هستند که تو کیفیت و سرعت نقشه عالی هستند یکی رهیاب تهران و دیگری نقشه ی ایران (و راه ها ) بودکه کاملا مثل رهیاب تهران ساخنه شده بود از دوستانی که تو این کار تبحر دارن خواهش می کنم که نقشه ی این دو تا برنامه رو استخراج کنند و تبدیل به نقشه ی جی پی اس کنند
ممنون
سلام گوشی منn 82 هک شده قبلا با gps گوشیم کار کردم الان که smart com رو نصب میکنم وقتی نقشه توش نیست کار میکنه اما وقتی نقشه ها رو میریزم توش موقعی که میرم توی برنامه از برنامه میپره بیرون باید چی کار کنم
دوست من شما موقعی که میخواین از این برنامه استفاده کنید باید حالت هک رو غیر فعال کنید یعنی اگه گوشیتون رو با hellox هک کردین پچ Open all رو Disable کنید و اگه از Secman استفاده میکنید اونو غیر فعال کنید ...
.
در ضمن محض یاد آوری نقشه ها باید با 2 فرمت map و ogf2 در پوشه مموری کارت و Data و Smart com و Map ریخته بشه .... موقعی هم که برنامه رو باز کردین میتونید با زدن کلید 2 نقشه ها رو ببینید و جابجا کنید ....
درضمن نقشه ها بايد توي كامپيوتر اكستركت بشند نه توي گوشي
سلام واقعا ممنون از اينكه برام جي پي اس رو گذاشتين خيلي خيلي ممنون
دوستان راهنمایی خاصی ندارند؟
تو خدا برنامه ساین شده بدین یعنی چی من نمی تونم رو گوشیم نصبش کنم همش ئرور می ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)