مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.
مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.
دوستان ایا کسی در p990 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره یا فقط واسه منه ؟ وقتی برنامه جاوا رو میزنم خیلی طول میکشه بیاد بالا . ( گوشیم اپدیت هست) اگه امکان داره بنده را راهنمایی نمایید .
با سپاس
اتفاقا همون شب تست کردم دوباره فونت بولد توش نیبود. یعنی اصلا جاهایی که همیشه بولد بود دیگه نمیشد. مثل مسیج های جدید!!!!!!!
حسین جان خیلی گنگ بود. من که متوجه نشدم. یعنی نمیشه یه جور مبسوط تر و قدم به قدم توضیح بدی؟
بله اينم درسته من حتي اسم فايل ها رو هم تغيير دادم و داخل فايل هاي xml را هم همين طور ولي بازم نشد كه نشد .
سلام حسين جان خسته نباشيد آقا ميدونم اين پست رو نبايد اينجا بدم اما ديگه اين تم كه عكسشو اينجا گزاشتي گير نياوردمو اينكه پست 1000 فایل qobexlistner.rsc كجا قرار داره و اين فايل رو كجا بايد كپي كنيم؟
ممنون
والا اين عكسها مال خودم نيست تا تمش رو قرار بدم اينجا.
پست شماره هزار هم اگه دقت كرده باشين فايلي به نام qobexlistner.rsc نداره و اون فايل qobexlistner.sis هستش كه يه فايل نصبيه.شما فقط بايد نصبش كنيد.همين.
از اين به بعد اكثر هكه و مدها نصبي ميشه و كار خيلي راحتتره ميشه.
كاري نميخواد كني.فقط فايل ضميمه رو نصب كن و گوشيتو يك بار ريستارت كن.
زين پس فايلهاي بلوتوثت ميره تو D:\inbox
نه نه نه با اين كارا نميشه اصلا اگه به pngهاي اسكين قبل از آپديت دقت كرده باشي جاي تمام آيكونها و دكمه ها بعد از آپديت عوض شده به خاطر همين گوشي نميتونه اون رو بشناسه.
انگار اطرافيان صداي ما رو نميشنون يا كه نميخوان بشنون اصلا كسي چيزي نميگه!
گوشيتو هك كن بعد با x-plore برو به c:\private\102033e6 و از پوشه midlets پوشه هاي ديگه رو بگرد تا اسم اون برنامه رو پيدا كني و بعد کل پوشه مربوط به برنامه رو كه در پوشه midlets قرار داره پاك كن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)