گفتم شاید اسم یه دره باشه دیگه.يعني چي ؟
اسمه؟
یه کم رو چیزی که نوشتم فک کن دیگه!
فقط واسه ضد حال .....
گفتم شاید اسم یه دره باشه دیگه.يعني چي ؟
اسمه؟
یه کم رو چیزی که نوشتم فک کن دیگه!
فقط واسه ضد حال .....
بازگشتگ ت ز ا ب ش
انگل دهر؟گ ل ن د ر ه ا
دل نگاره؟
ت ا س ر غ ا ف
Last edited by mostafa.m; 09-10-2008 at 15:35.
استفراغ
ر ه ی ر گ ی
استفراغ !!!!استغفرالله
بابا منظورم استغفار بودd:
رهگیری
ا ب ک و د ر
لیمو هست توش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Last edited by komeily; 09-10-2008 at 16:25.
نوووووووووووووووووووووووو چلیمو هست توش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه یه نگاه به تعداد پست هات توی این تاپیک بندازی ، میبینی که پرچم دار گروهی ...
اما مشخصه که مطالعات ادبیاتیت زیاده ، که اونم ربطی به من نداره . فقط می تونم با یه پیشنهاد به خودم ربطش بدم ، اونم اینه که اگه من جای شما بودم (حس ادبیاتی ) وقتی رو که توی این تاپیک تلف می کردم رو میذاشتم واسه حفظ کردن مناجات نامه کردم .
نه اینکه تمام دغدغه ام این باشه که روزی دوبار سر بزنم به اینجا تا ببینم کلماتی که گفتم رو کسی تونسته حدس بزنه .یا اینکه یه کلمه بگم که کسی نتونه حدس بزنه.
از ما گفتن بود، که گفتیم ...
ما که رفتیم ،تو بمان و دیگران ، وای به حال دیگران ....
سلام و دورود و عرض ادب خدمت جنابعالي و خانواده ي محترماگه یه نگاه به تعداد پست هات توی این تاپیک بندازی ، میبینی که پرچم دار گروهی ...
گمانم نگاهتان به تاپيك بسيار مجمل و مختصر بوده ،بطوريكه اگر دقت كافي را مبذول ميداشتيد آنچنان هم بنده در اين تاپيك مسدع اوقات شريف نشده ام .
و اين قليل توسلات هم به خاطر گل روي همشيره ي گرانقدرمان كه تاپيك را بنا نموده است.
اصولا خيلي مودبم بطوريكه ابوي محترم از دستمان كلافه شده و برايمان كلاسهاي آموزشي در زمينه آموزش مكالمه كوچه و بازاري فراهم نموده است.اما مشخصه که مطالعات ادبیاتیت زیاده ،
ممنان كه اينقدر صريح بيان ميفرماييد.که اونم ربطی به من نداره .
باز هم ممنان كه پيشنهادات ارزنده ي خود را از بنده دريغ نميفرماييدفقط می تونم با یه پیشنهاد به خودم ربطش بدم ،
باور بفرماييد بنده هم همين دغدغه را داشتيم و به همين منظور چندين بار به اداره پست مراجعه نمودم كه در زمنيه حفظ مناجات نامه تلاش دوچنداني مبذول دارم كه متاسفانه تلاشم منجر به شكست شد بطوريكه با پيگيريهاي متعدد به آن اداره ي محترم فقط آنچه عايد بنده ميشد نامه بود و از مناجات خبري نبود.اونم اینه که اگه من جای شما بودم (حس ادبیاتی ) وقتی رو که توی این تاپیک تلف می کردم رو میذاشتم واسه حفظ کردن مناجات نامه کردم .
روزي دوبار را بنا به دستور پزشك معالجمان سر ميزنيم و گرنه اگر به خودمان باشد هفته اي دوبار هم سر نخواهيم زدنه اینکه تمام دغدغه ام این باشه که روزی دوبار سر بزنم
باور بفرماييد بنده همچنين جسارتي نكرده ام و نخواهم كردبه اینجا تا ببینم کلماتی که گفتم رو کسی تونسته حدس بزنه .یا اینکه یه کلمه بگم که کسی نتونه حدس بزنه.
و به همين منظور از كلمات ثقيل و آسان استفاده ميكنم تا بزرگوارن دچار اذيت و آزار نشوند خداي ناكرده
ممنان كه بنده را قابل دانستيداز ما گفتن بود، که گفتیم ...بنده را از دعاي خير خود محروم نفرمايد خدا را چه ديده ايد شايد به زودي ما هم رفتيم و نائب الزياره دوستان و حضرتعالي بوديمما که رفتیم ،تو بمان و دیگران ، وای به حال دیگران ....
و من الله توفيق
موبایلت .
ک ش ل ک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)