آره Muse هست
درسته
آره Muse هست
درسته
اين مسابقس؟ يا ميخواي بدوني اين كيه؟
اگه مسابقس بايد بگم كه اسم لينك رو عوض كنيد جون اسم muse روش هست.. اگه ميخواي بدوني باز هم رو لينك عكس اسم muse هم هست
با اجازه اگه موردی نداره
این چه گروهی هست
فک کنم همه میدونن دیگه
![]()
Last edited by metaler-soad; 04-04-2009 at 00:50.
آقایeblis_boy1386 خودم میدونستم کی هستند اسمم یادم رفته بود حذف کنم بهرحال پوزش!
جناب 666677777من فکر میکنم ذهن شما کمی بستس و یا شاید تعصب زیادیتون به این دو گروه که البته منکر موسیقی خوبشون نمیشم باعث شده در موسیقی راک انتخابتون در یک چهارچوب بسته قرار بگیره که از اون بیشترو باز ترشو یا نمیبینه یا میبینه و نمیخواد قبولشون کنه ولی واقعیت اینه که خیلیهای دیگه در راک هسنتد که موسیقیشون تاثیر گذار و زیباست از جمله همون muse که میگین سرو صداست!
حالا هرکی هرچی گوش میده به خودش ربط داره! شما هم لطف کن توجه کن اینجا جای این پست ها نیست! اینجا تایپیک مسابقه هست ! یعنی یکی عکس میزاره یکی میاد میگه این کیه یا چیه! OK؟ حالا عکس میخواد از سیاوش قمیشی باشه یا از یه گروه بلک متال! OK؟
جناب metaler-soad ، تا جایی که من میبینم نوبت شما نیست!
هه هه هه!
دیدن آشناهای قدیمی اونم در حال جدال عالمی داره
چه طوری فرزند؟
بگزریم
الان عکس گزاشتید یا میخواید بزارید یا مشکل صف و زنبیل و ایجورچیزاس؟
سلام یکی بذاره دیگه! : دی!
می خواید خودم میذارم اصلا !!
وقتی کسی عکس نمیزاره بالاخره یکی باید بیاد یه عکس بزاره دیگه
هدف و قصد خواستي نداشتم فقط مشكل رو گفتم خيلي راحت(اين مسابقه باگ داشت)
![]()
بله ! اما خب معمولا 24 تا 48 ساعت صبر میکنیم و بعد اگر کسی که جواب درست رو گفته بود ، عکس نزاشت ، یکی میزاره! نه این که فرتی دوباره بیایم عکس بزاریم!
الان برای بازگشت روند تایپیک به حالت عادی ، من یه عکس میزارم و کسی که جواب میده طبیعتا باید عکس بعد رو بزاره ، البته بعد از تایید من! کسی که هم که جواب داد ، اگر نخواست سئوال بعدی رو بزاره یا سرش شلوغ بود یا براش مهم نبود ، لطف کنه بگه که یکی دیگه سئوال بزاره! ممنون.
؟ :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)