داداش من دقیقا نمیدونم.یسر برو گمرک بگرد،یسر هم برو شهباز بگرد،اگه گیرت اومد که مبارکت باشه،اگه گیرت نیومد یعنی نیست دیگه.
در ضمن اگه هم مدل پایین میخوای بگیری که پلاک ملی نیست،نهایتش اینه که از همین پلاک معمولیاست.
داداش من دقیقا نمیدونم.یسر برو گمرک بگرد،یسر هم برو شهباز بگرد،اگه گیرت اومد که مبارکت باشه،اگه گیرت نیومد یعنی نیست دیگه.
در ضمن اگه هم مدل پایین میخوای بگیری که پلاک ملی نیست،نهایتش اینه که از همین پلاک معمولیاست.
عزیزم بندیت 250 که دوسیلندره. بندیت 400 سی سی چهار سیلندره.
خیر 4 سیلندره با 45 اسب قدرت . بیشتر این قدرت رو بنظرم بخاطر همین داره .
سلام بچه ها ، بعد از چند روز دوباره اومدم...
وای جاتون خالی ،،، CRM سوار نشده بودم ، مال یکی از دوستام بود ، حالا که سوار شدم باورم نمیشد 250 باشه ، خیلی پر زور و شتاب بود ، اصلا دوس نداشت رو زمین باشه ، دلش میخواست پرواز کنه !
موتوره عاشقه تل و تپه بود ، هرجا میزدیش میرفت بالا ، فکر کنم از دیوار صاف هم بره بالا !
الان تهران CRM 250 مدل 96 رو پلاک میکنن ؟
این یکی خیلی تمیز بود ، برگ سبز و برگه ترخیص از طرف دادگاه و مجوز عبور و مرور از راهنمایی و رانندگی و یه مجوز از سپاه هم داشت!
دوستم میگفت 5 میلیون !
در مقابل قیمت تهران که میگن 6 یا 7 میلیون ، خوبه !
هرکی میخواد بگه تا ترتیب معامله رو بدم !
اگه پول داشتم خودم برمی داشتم...![]()
بابا من خودم یه بندیت 400 داشتم قهوه ای سوخته مدل 98 که 4 سیلندر بود و یکی از دستان 250 شو داشت که سفید و سبز فسفری دو رنگ بود و 2 سیلندر بود. حرف 2 سال پیشه. هر دو هم همزمان از دبی خریداری شده بودند.
هاندا سی.ار.ام بنظرم دو زمانه هست . نه ؟ با این پول می شه سوزوکی 250 خرید![]()
سلام
من می خواهم موتوری تا 1.5 میلیون تومن بخرم
شما چه موتوری را پیشنهاد می کنید
فرقی نداره تریا باشه یا موتور معمولی دیگه ای!
برای فروش موتور کارکرده بیمه داشتن لازمه یا نه؟
برای سند زدن بیمه لازمه،حالا چه صفر باشه و چه کارکرده.
یه سووال :
من می خوام اونجر 200 بخرم . می خوام بدونم الان بخرم یا سال شمسی بعدی ؟
چون بازار موتور عجیبه . از یک طرف قیمت فولاد رفته بالا و الان موتور روان 200 که 1.5 بود بیشتر از 1.7 شده . از طرفی آپاچی 180 قیمت آپاچ 160 رو شکست ! حالا من می خوام بدونم به امید قیمت ارزون و بازار 250 سی.سی سال بعد بمونم یا همین الان اینو بخرم .
در ضمن من سالی نهایتا چند بار سوار موتور می شم . نه کاری در سطح شهر دارم و نه جایی برای رفتن ! فقط برای تنوع می خوام بخرم . ممنون می شم راهنماییم کنید . دنبال موتورهای آف رود و نیکد و اسپورت هم نیستم
سلام بر همه
دیروز مگلی قیمت کردم میگه 180 سی سی قیمت 3.800 شاخ در اوردم ؟
3.800؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)