از کجا گرفتی آدرس دقیق بده که منم می خوام برم بگیرم
در ضمن یکی دیگه بود که می گفن 65000 هزار تومن اون کی بود؟
ایشالا که بیت هاش برات بچرخه
از کجا گرفتی آدرس دقیق بده که منم می خوام برم بگیرم
در ضمن یکی دیگه بود که می گفن 65000 هزار تومن اون کی بود؟
ایشالا که بیت هاش برات بچرخه
نه بابا من این طوری شنیدم تا وقتی که احتیاج به هسته دوم نشه ازش استفاه نمی کنه
من نمی دونم چرا مموری من این طور شده البته با 2 تا مموری تست کردم هر دو هم این طور شد ( هیچ کدوم از این مموری ها هم مال خود گوشی نبود ) ولی نمی دونم چرا یک دفعه هر چی رو مموری هست را پاک می کنه ولی حجم مموری کم نمی شه یعنی مثل اینکه ناپدید شده ولی حجمش هیچ تغییری نمی کنه انگار نه انگار که هیچی توش نیست ( مثلا قبلا که درست بود 530 مگابایت جا گرفته بود ولی حالا هم که هیچی توش نیست هم 530 مگابایت هست ) با کامپیوتر هم دیدم همین طور بود .
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای دوست من هم این طوری شده بود به ویروس این کار را می کنه که البته رم دوستم امروز سوخت
پیشنهاد می کنم هم با کامپیوتر و هم با خود گوشی فرمت کنی
ایشالا که حل میشه
چطور ویروس می گیره ؟؟؟
1 - من هیچ وقت بلوتوث نمی گیرم .
2- بچه ها که می گن ویروس براش ننوشتن.
3- من فکر کنم تو فون مموری ویروس هست چطوری فون مموری را اسکن کنم با آنتی ویروس ؟؟؟؟ ( به روزه آنتی ویروس )
4 - آخه با یه رم دیگه هم همین طور شد .
5 - قبلا هم فون مموری رو فرمت کردم و هم مموری را ولی درست نشده که نشده .
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا به عنوان فايل سيستمي مخفي ميكنه
كاري كه تو صفحه ي قبل گفتم با فولدر آپشن بكنيد رو انجام بده ببين چي ميشه
این کار رو انجام دادم نشد .
ولی فکر کنم اشتباه متوجه شدی من منظورم اینه که هم تو موبایل این طوری هست و هم تو کامی نوشته 530 مگا ولی اصلا هیچی توش نیست تو فایل منیجر هم همین طوری هست
سلام
دوست عزيز CPU 82 دو هسته اي هست كه يكيش براي دوربين هست و ديگري براي كارهاي ديگه...ولي سرعت 81 بيشتره...
فرق نميكنه عزيزم
وقتي بقول شما تو كامپيوتر اتريبيوت سيستمي داشته باشه گوشي هم همونطور ميشناسه.
درسته این ویروس را موبایل اجرا نمی کنه ولی وقتی به کامپیوتر وصل می کنی اجرا میشه
می گم برا دوستم هم همین دیروز پری روز بود که این طوری شده بود که خدا را شکر رم اون سوخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)