سلام من پچ 1.5.03 را داشتم حالا1.5.04 رو نصب کردم ولی بازی اجرانمیشه .پیغام خطای xrcore.dll dynamic library رو میده.کمک.
سلام من پچ 1.5.03 را داشتم حالا1.5.04 رو نصب کردم ولی بازی اجرانمیشه .پیغام خطای xrcore.dll dynamic library رو میده.کمک.
سلام دوستان
به سایت زیر برو
و S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky v1.5.04 [EFIGS] No-DVD/Fixed Files
رو دانلود در مثل کرک در پوشه مورد نظر کپی کن
Clear Sky v1.5.04 [EFIGS] No-DVD/Fixed Filesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من راستشو بخوای گرافیکم مشکل پیدا کرده الان حدود 4 روز بدون کامیپوتر هستم . میشه گفت بی خیال بازی شدم ولی پاکش نکردم . حالا وقتی حسش اومده دوباره میرم سروقتش . ولی خیلی عجیبه واسم . تا خود پیرمرد همه جای بازی بهم فلش زرد نشون میداد و دنبالش میرفتم همین که از منتطقه clear sky خارج شدم دیگه دوستانم حذف شدن یعنی هیچ نقطه سبز رنگی توی نقشه نیست . همه زرد و قرمز هستند . من برای خارج شدن از clear sky از یه تونل اومدم بیرون که cordon اون راه رو بهم نشون داد که از تونل وقتی می اومدم بیرون یکی بهم از دور توی منطقه دشمن هشدار تیر اندازی میداد و سریع میکشتنم تا اینکه اونجا رو ناپلئونی رد کردم . به سرعت از اونجا رد شدم . یعنی میشه گفت شانسی . حالا به نظر شما ایراد کار من اون نیست ؟!![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-09-2009 at 02:12.
راهش همینه که باید از داخل تونل با سرعت فرار کنی تا نتونن بزنندت.اگه هم نتونستی رد کنی برگرد به مرحله قبلی و از خروجی شمال سرقی که به کردان میره استفاده کن.![]()
اینجا که از همه جاها بدتره و فقط با سنگر گرفتن پشت سنک ها میشه اینجا رو رد کرد و بهتر بگم فرار کرد.
اون جلوتر یه جایی هست که باید بری توی یه کمپ کوچک که مال Loner ـها هستش (STALKER). اونجا توی یه خونه ایی فکر کنم کار بهت میده که باید بری کمک یکی از افرادشون که گیر سگای وحشی سفید رنگ افتاده ! (کامل و درست یادم نیست).![]()
سلام
کاراکتر من حرکت نمیکنه
مشکل چیه؟
شاید بیش از حد دارین با خودتون وسیله حمل می کنین.
فکر کنم نباید از 60 کیلو یا 50 کیلو بیشتر کوله پشتی تون پر باشه وگر نه راه نمیره.
مشکلتون با خالی کردن مقداری از وسایل کوله پشتی تون ، حل میشه.
آره . نباید بیشتر 50 کیلو بار حمل کنید . درضمن هر چی به 50 کیلو بارهاتون نزدیک بشه زود تر خسته میشید![]()
این بازی مگه چقدر قدیمیه که همه آخر حرفاشون می نویسن درست یادم نمیاد
پس چقدر خوب که اونجا رو شانسی رد کردم آخه پس سنگر ها هم که قابم میشدم از طرف آدم های که می اومدم می مردم بخاطر همین آدم ها رو کشتم بعد وقتی که هوا داشت روشن می شد از سمت تونل که راه افتادم رفتم دیدم اون یارو که پشت تیر بار دیگه تیر نزد ! واسم خیلی عجیب بود . بعد با سرعت رفتم دیدم ای بابا اینجا چقدر آشنا !!بعد فهمیدم تازه رسیدم ورژن قبلی ( chernobil )
با سرعت رفتم پیش پیر مرده چندتا میشن کامپلت نوشت و دیگه فلش زرد حذف شد ! تا قبل اینکه برم پیشش فلشش داشت همون پیر مرده رو نشون میدادا بعد دیگه حذف شد .!
![]()
اقا من اول بازی
هنوز یه قدمم جلو نرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)