باشه باشه کی قراره تو مسابقه یی که میخواستی بندازی رو برگزار کنی؟
باشه باشه کی قراره تو مسابقه یی که میخواستی بندازی رو برگزار کنی؟
چرا نمیای
تو
الوووو
چه ربطی به مسابقه داره ؟ اگر فکر میکنی من با اینکه شما مسابقه رو برگزار کنی مشکلی دارم ، باید عرض کنم برعکس ، خیلی هم خوبه ، اصلا این تاپیک به همین منظور ایجاد شده .
هر کس که بخواد بازی دوستانه یا مسابقه برگزار کنه میتونه از این تاپیک استفاده کنه .
من با پست هایی که حاوی کل کل ها و توهین های بچه گانه هستند ، با اسپم ها ، و با عدم رعایت قوانین مشکل دارم .
اولا که استپ بابا استپ
نباید توهین کنی آقایه دانشمند
دوما پست خودتم اسپمه
...
آقایون من که تو hg بازی میکنم ping ام خیلی بالاست
چه کنم ؟؟؟
اول اینکه اصلا لازم نیست من توهین کنم (اهل توهین کردن هم نیستم )، برخی از دوستان با ارسال یک سری پست های مسخره ، به خودشون توهین میکنن . همونطور که ملاحظه میفرمایید بنده شخص خاصی رو ذکر نکردم .
دوم اینکه بنده دانشمند نیستم ، StormWielder هستم !
سوم اینکه شما که از عدم توهین صحبت میفرمایید ، تا حالا کجا بودید ؟ تشریف ببرید پست های یکی دو صفحه قبل رو بخونید .
چهارم اینکه بنده اگر لازم نباشه پستی در این تاپیک نمیزنم ، شما همونطور که گفتم اگر تشریف ببرید پست های چند صفحه اخیر این تاپیک رو بخونید ، متوجه میشین که چه افتضاحی شده !
پنجم اینکه اگر باز هم در این مورد بحثی هست لطفا از طریق P.M مطرح بشه .
ششم اینکه اگر میخواین جوابهای کامل تری در مورد بالا بودن Ping دریافت کنید ، بهتره که اطلاعات بیشتری رو در اختیار بگذارین از قبیل سرعت Connection و ... .
Last edited by StormWielder; 31-07-2008 at 00:46.
بازهم من با یه ریپلی داغ اومدم بچه ها بازی من با PUNKS هست اونقد که ادعاش میشد پرو هست ...
من 2.3 روزی میرم مسافرت اگه دیدین باز داره زیادی ... کاریتون نباشه تا برگردم .
اگه دوست داشتید ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به 1 دست رو بردی؟ من چین بودم؟ ÷س 2 دست دیگه ای که قرار بود بازی کنیم چی شد؟ وقت نداری؟ ولی وقت داری بری ریپلی upload کنی ولی وقت نداری 2 تا دستی که قرار بود بازی کنیم رو بزنی؟ پس چرا 3 تا مچ گزاشتیم چون اگه یکی نجادش بد بیفته 2 تا دست دیگه برا جبران داشته باشه ولی خوشم اومد خوب ترسیدی و فرار کردی
تو: نه چیزه الان وقت ندارم باید برم بخوابم نه نه نمیشه من وقت ندارم دو تا دست دیگه رو بزنم
حالا برو بخواب مامانت دعوات نکنه
خوب اینم از بازی (:
ریپلی هم داغ هست بریم ببینیم
و بای
برای مسابقات زود بگید هستید یا نه چون میخوام هر چه زودتر مسابقات رو شروع کنم
به به میبینم که این جماعت ایرانی قصد ندارن شاخ بازی را تمام کنندبابا ول کنید این اخلاق زشت رو (من که ول کردم) جای این حرفا یا تیم تشکیل بدیم یا مسابقات بزاریم (اگه مسابقات باشه ما هم هستیم( 2 نفر)
)
[b]بازی یا برد یا باخت دیگه[b/]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)