مورد آخری، اصلن و به هیچ وجه
کل کلاس آیفون به همینشه
اصلن بعد از آیفون بود که بقیه شرکتا هم اومدن همین کارو کردن، جوری که الان دیگه همه همین جوریه
فکرشو بکن ببین اگه نباشه چقدر کار مشکل داره میشه
مورد آخری، اصلن و به هیچ وجه
کل کلاس آیفون به همینشه
اصلن بعد از آیفون بود که بقیه شرکتا هم اومدن همین کارو کردن، جوری که الان دیگه همه همین جوریه
فکرشو بکن ببین اگه نباشه چقدر کار مشکل داره میشه
اصلا مورد آخري با وجود ال سي دي ضد خش لزومي نداره باز اگه پشتشو ميفرستادن تو منطقي تر بود![]()
سافاريش رو پايم هر چند نبودن فلش هم حسنيه، چون هر چي تبليغات فلش هست بدون هيچ برنامه اضافي مخفي ميشه
مولتي تسكينگ رو شديد پايم و كپي پيست و يه آفيس قوي
يه جوريم اگه اپل يه برنامه اي چيزي مينوشت كه اين پي دي اف رو بشه راحت و بدون دردسر خوند خيلي عالي ميشد
PDF که میتونه بخونه، ولی مشکل اینجاس که نمیشه وارد گوشی کنی
تنها راهش اینه که باید فایلا رو به خودت ایمیل کنی و از Email بازش کنی.....
اگه در آینده بیاد تو آیتورز و یه بخش Docs بذاره که بشه راحت سینک کرد، خیلی عالی میشه
تازه بی خیاله اف ام ترنسمیتر و رادیو دی وی بی اچو جایه مموری کارتو کلی چیزه دیگه شدم.
البته ال سی دی و اینتر فیسش جای همه ی این کمبود ها رو پر میکنه. و گرنه 17 درصد بازارو نمیگرفت.
بابا گفتم یک کمی مثلا 1 میل.
نگفتم که 1 سانتیمتر.مثلا 95م نیم میل صفحه ش داخل بدنه س.اگه با صورت بخوره رو یه سطح صاف ال سی دیش مستقیما با سطح برخورد نمیکنه و نمیترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!قاب دورش ضربشو میگیره.
ولی ایفون بخوره زمین ال سی دی ضربه رو میگیره.
درسته گیگل جان.از قرنیزش همه تقلید کردن.
مثلا اومبولیا
محمد جان اگه شانس ماس اولین بار که" اسلاید تو انلاک" کنم تاچش از کار میوفته. چه برسه به خش.
حالا واقعا هیچ کدومتون ال سیدیش خش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی یه ذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اخرین قیمت ها رو دارین؟؟؟؟؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 24-12-2008 at 17:14.
سینای عزیز، lcd اصلن خش نمیفته، من اول یه دونه 8 گیگ خریدم، بدترین بلاها رو سرش آوردم....مثلن یه بار با 2 تا از دوستام تو خیابون داشتیم راه میرفتیم، اون دو تا داشتن تو سر و کله هم میزدن که یکیشون محکم خورد به من که داشتم تلفن صحبت میکردم، خلاصه گوشی همچین پرت شد، 2 -3 متر اون ورتر خورد لب جدول( از طرف lcd )....ولی هیچ چیش نشد
.
.
در مورد اون گودی هم اصلن موافقم نیستم، مثلن فرض کن با ن95 بخوای زوم کنی (منظورم همون زوم کردم معروف آیفونه) ، ببین چقدر مشکل تره ، دستت گیر می کنه به اطراف و نمیشه کلن
خوب میبینم که اسپم کده راه انداختین واسه خودتون
ایها المجتبی ان 87 و ایها الحسین 007 کجا هستین که اینجا شده بازار سیا
ها خوب
عزیزانم همین الان گوشی به مقدار کافی سنگین هست
دست دارید قطر گوشی زیاد بشه ؟
اگه مایل به افزایش حجم و وزن هستید بسم الله میگم اصلا 8 مگا بذارن با فلاش زنون
ام دیگه چی بود مشکلاتتون ؟
آها فاصله ی ال سی دی با بدنه ؟
خوب عزیز من بیاد بالا که دسترسیت به کناره ها خیلی سخت میشهتوجه نکرده بودی تا حالا ؟
و دیگه ؟
آها Sync با Wi-Fi ؟ اگه سیستم عامل Mac OSX داشته باشید با نرم افزار Drop Copy میتونید این کارو انجام بدید
راجع به اسپیکر موافقم معضلیست در حد خودش
و راجع به سافاری کاملا انحصار طلبانه عمل کردن !!!
و در آخر راجع به Copy/Paste گفتید این ویدئو رو ببینید کمکتون میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هركاري كردم نتونستم سايتشو بيارم
نه خش نمیفته من زمانی که داشتم با کاردک آیفون رو باز میکردم یهو در رفت و رفت رو صفحه ولی هیچیش نشد واقعا ضد خشهحالا واقعا هیچ کدومتون ال سیدیش خش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی یه ذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي كه پلاستيك اورجينال آيفون من لبه هاش بلند شده بود خواستم با تيغي كه ريشارو مي زنن لبه هاشو بزنم دستم لرزيد و مستقيم به ال سي دي گرفت بعد با دستمال پاكش كردم هيچ گونه خطي نيوفتاده بود .
از نظر خط و خش خيالت راحت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)