آره عزیز 7 بار من رفتم و کلی هم فیلم و عکس دارم که میزارم واست ...... اگه بازم گذاشت حتما اطلاع میدم ....
قیمت هاش هم بالا نبود چون یه جورایی غیر مجاز بود .... نهایت 20.000 تومن بود ..... البته سال 90 تو تهران کنسرتی نداشت .
آره عزیز 7 بار من رفتم و کلی هم فیلم و عکس دارم که میزارم واست ...... اگه بازم گذاشت حتما اطلاع میدم ....
قیمت هاش هم بالا نبود چون یه جورایی غیر مجاز بود .... نهایت 20.000 تومن بود ..... البته سال 90 تو تهران کنسرتی نداشت .
هرچی فیلم داری برام پ.خ کن تا دانلودش کنم.کنسرتی هم بود منم در جریان بذار.آخرین اخبار مبنی بر انتشار آلبومش هم اینجا بگو.خیلی گلی
منتظرم
وای متن شعرهاش منو دیوونه میکنه. بی صبرانه منتظرم
رامین جان اگه لینک کنسرت ها رو داری بذار اینجا تا دانلود کنم![]()
اجرای زنده و فوق العاده زیبای آهنگ بی وفا در کنسرت سال تهران سال 88 ... ظبط شده توسط خودم
کیفیت خوب
حجم 8 مگابیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرای زنده ، فوق العاده تاثیر گذار آهنگ دریا توسط مجید خراطها
این کلیپ رو حتما دانلود کنید ، آهنگ دریا فقط یک بار در کنسرت اجرا شده .... که قسمت من شد
این از احساسی ترین اجراهای مجید هست مخصوصا وسط کلیپ که خودتون ببینید متوجه خواهید شد ....
حجم :14 مگابیت
کیفیت خوب
دکلمه احساسی و فوق العاده مجید خراطها در کنسرت به نام مادر که به مادرش زمانی که در بستر بیماری بود تقدیم کرد .....
حجم : 6 مگابیت
کیفیت صدا : عالی
اینجور که بوش میاد آلبوم داره میره واسه سال آینده ( مثل خواننده های دیگه )
من از جز ئیاتش خبر نداشتم واسه همین گذاشتم؟
Last edited by Nasser_ZRE; 28-02-2012 at 14:28.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا این لینک رو بردار ..... این آهنگ مربوط میشه به سال 84 و بدون میکس و مستر دزدیه شد و بعضی جاها پخش شد .
خیلی ممنون بابت حذف لینک![]()
Last edited by ramin1988; 28-02-2012 at 14:32.
متاسفانه امروز 2 آهنگ دیگر از آلبوم لو رفت و در بعضی از سایت ها پخش شد ..... نمیدونم دیگه چی بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)