تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 800 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون از جوابتون . تا اونجایی که من فهمیدم برای فعال کردن indexing service
    روی یک درایو راست کلیک کرده و properties را می زنیم : اگر تیک گزینه ی allow Indexing service to index this disk for fast file searching را بزنیم Indexing service به ترتیب فایلهای این درایو رو بطور منظم در گوشه ای از حافظه (رم ) می گذارد و اجازه میده شما فایلهاتون رو هرچه سریعتر جستجو کنید . که این موجب اشغال شدن ram و در نتیجه پایین آمدن سرعت ویندوز می شه .
    درسته ؟
    خوب باز هم حجم همه ی فایل ها و فولدرهای یک درایو خیلی بیشتر از حجم ram است . می شه بگید دقیقا کدوم فایلها رو توی رم می ریزه؟
    سلام

ای بابا
    نه خود فایلها . بلکه اسم فایلهایی که توی اون درایو هست را فهرست می کنه و توی یه قسمتی از رم نگهداری می کنه اسم فایل هم فضای زیادی اشغال نمی کنه و محسوس هستش .
    و اگه پست بالایی را دقیق خونده باشی گفتم اگه قرار باشه سرویس های اضافی ویندوز را برای سرعت بخشیدن به ویندوز از کار بندازیم این گزینه هم باید غیر فعال بشه .
    حالا چرا باید غیر فعال بشه به خاطر این که سرعت سیستم را پایین میاره .
    حالا چرا سرعت سیستم را پایین میاره به خاطر این که از رم داره استفاده می کنه .

این عمل درسته باعث جست و جوی سریع در بین فایل ها می شه اما سرعت سیستم را پایین میاره .
    اگه می خواهید به طور کلی این سرویس را توی سیستم غیر فعال کنید از روش زیر استفاده کنید .
    Control Panel > Administrative Tools > Services را باز کنید و Indexing Service را دابل کلیک کنید و سپس Stop را فشار دهید. از قسمت Start Up Type: منوی کشویی را باز کنید و Disabled رو انتخاب کنید.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من بعد از نصب مجدد ویندوز xp هر بار که می خواهم scroll کنم، صفحه از بالا به پایین لود می شود در صورتی که هنگام کپی گرفتن متن بلندی که اتوماتیک صفحه پایین می آید، چنین مشکلی ایجاد نمی شود.
    در ضمن من تمام محتویات هارد را پاک کرده ام.
    ممنون می شوم جواب دهید.
    درایور کارت گرافیک را نصب کردم، درست شد.

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

سلام

نه اینکه همه فایلهای ویندوز میان توی رم . فقط اسم مقداری از فایلها که مربوط به اون درایو که تیک این گزینه زده شده میان توی رم و همین کار باعث می شه سرعت سیستم مقداری کاهش پیدا کنه . برای اینکه سرعت سیستم به نسبت بهتر بشه باید تیک این گزینه را برداشت .

و در واقع اگه قرار باشه سرویس های اضافی ویندوز را که باعث افت سرعت سیستم می شن را غیر فعال کنید باید این گزینه را هم غیر فعال کنید چون این گزینه باعث افت سرعت سیستم می شه .

این هم تصویر

موفق باشید .

متوجه توضیحاتتون در این پست و پست دیگه تون که در این ارتباط هست شدم اما من توو کادر Properties درایوهام این گزینه و گزینه بالائی رو ندارم

البته از Administrative Tools مشکلی نداره

یعنی ممکنه بخاطر نوع File system ام باشه که FAT32 هست

قربونت
    Last edited by Sufia; 07-08-2008 at 20:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

متوجه توضیحاتتون در این پست و پست دیگه تون که در این ارتباط هست شدم اما من توو کادر Properties درایوهام این گزینه و گزینه بالائی رو ندارم

البته از Administrative Tools مشکلی نداره

یعنی ممکنه بخاطر نوع File system ام باشه که FAT32 هست

قربونت
    سلام دوست عزیز

خودتون جواب سوال خودتون را دادید .

بله این از قابلیت های فایل سیستم ntfs هست .

موفق باشید .

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آیا ویندوز Gold Edition مال خود مایکروسافته؟ یعنی مثل Home Edition و Profetional جز ورژن های اصلیه مایکروسافته ؟ یا مثلا توی ایران دستکاری شده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آیا ویندوز Gold Edition مال خود مایکروسافته؟ یعنی مثل Home Edition و Profetional جز ورژن های اصلیه مایکروسافته ؟ یا مثلا توی ایران دستکاری شده؟
    نه عزیز من xp فقط همین دوتا ورژن رو داره...
    تازه رو بعضیها که نوشته ن سرویس پک 3 ! وقتی هنوز نیومده بود! (سرویس پک 3 ایرانه!)
    اینه که ... یه این چیزا اعتماد نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من این یه تیکه را متوجه نمی شم شما از طریق اینترنت ویندوز را اپگرید می کنید یا از طریق سی دی ویندوز ؟

اگه از طریق سی دی ویندوز اقدام به اپگرید کردن ویندوز می کنید به این روش همون ریپیر می گن . دلیل گیر کردن هم میتونه به خاطر کثیف بودن سی دی ویندوز باشه یا اینکه سی دی رام شما قادر به کپی کردن فایلهای مربوطه نیست .

برای غیر فعال کردن اپگرید ویندوز هم باید به کنترل پنل برید و روی گزینه Automatic Updates کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده گزینه turn off Automatic Updates را تیک بزنید و صفحه را ok کنید .

برای ریپیر کردن ویندوز شما باید از داخل خود ویندوز اقدام به این کار بکنید . یعنی سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و هنگامی که سی دی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کنید و در ضفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید ( البته به صورت پیش فرض انتخاب شده است ) و روی گزینه next کلیک کنید و منتظر باشید تا ویندوز شما ریپیر شده و فایلهای از دست رفته دوباره جایگزین شوند .

موفق باشید .

داداش مثل اینکه منظورمو از لغو آپگرید نفهمیدی

می خواستم بدونم آیا میشه حالا که زدم ویندوزمو آپگرید کنم و گیر می کنه آپگرید رو لغو کنم یعنی مثل قبلا بره ویندوز رو بالا بیاره ولی الآن هر بار که میرم روی این ویندوز می خواد آپگرید کنه .

لطفا یه توضیحی بده ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

داداش مثل اینکه منظورمو از لغو آپگرید نفهمیدی
    منظورتون همون متوجه نشدی هست دیگه

می خواستم بدونم آیا میشه حالا که زدم ویندوزمو آپگرید کنم و گیر می کنه آپگرید رو لغو کنم یعنی مثل قبلا بره ویندوز رو بالا بیاره ولی الآن هر بار که میرم روی این ویندوز می خواد آپگرید کنه .

لطفا یه توضیحی بده ممنون
    بازم متوجه نشدم .

شما یه توضیحی بدید که از کجا زدید ویندوز اپگرید بشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه برنامه هایی که تو لیست استارت آپ هستن رو تغییر داد طوری که فقط رو حساب کاربری خودم تغییرات اعمال شه؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام
    چطوری میشه برنامه هایی که تو لیست استارت آپ هستن رو تغییر داد طوری که فقط رو حساب کاربری خودم تغییرات اعمال شه؟
    msconfig یا استارت آپ توی منوی Start ؟

مورد اول

برای یوزر فعلی, به مسیر زیر در رجیستری مراجعه کنید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run

برای کل یوزرها, به مسیر زیر در رجیستری مراجعه کنید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

مورد دوم

برای یوزر فعلی در Start Menu \ All Programs روی Startup کلیک راست کنید و Open رو بزنید.

برای کل یوزرها در Start Menu \ All Programs روی Startup کلیک راست کنید و Open All Users رو بزنید.

موفق باشید.

13. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •