سلام !
من n81 دارم !
میشه مموری رو در بیاری بعد آپدیت کنی ؟!
موقع آپدیت اگه اس ام اس برات بیاد چی میشه !؟
با تشکر
سلام !
من n81 دارم !
میشه مموری رو در بیاری بعد آپدیت کنی ؟!
موقع آپدیت اگه اس ام اس برات بیاد چی میشه !؟
با تشکر
دوستان مرسی اما وجود داره!چون ورژن فارسی گوشی هم اومده
بله میتونی دربیاری .... ولی در هم نیاری مشکلی نداره چون وقتی کار آپدیت تموم شد sms برات میاد ...
هيچكدوم مشكلي ندارن..انتي ويروس هم به كارت نمياد..اگه فارسي واست ضروريه اين نرم افزار sms فارسي رو نصب كن روش
فارسي نداره...همون عربي كه دوستمون دادان تست كن ببين ميشه؟فعلا كه چيزي پيدا نكردم
نه..گوشيهايي هست كه با اپديت زبان فارسيش رفته..حالا اين دوستمون بايد چك كنه ببينه تو تنظيمات هنوز زبان فارسي هست يا نه
من 6300 رو كه فارسي داشت اپديت كردم فارسيش پريد...5610 و 5220 هم داشتم همينطوري شد
پس پرواكت كد اون گوشي رو بنويس با اون آپديت كن
اپديت هيچ ارتباطي به مموري كارت نداره
در مورد sms هم فقط مرحله نهايي نبايد اتفاقي بيفته..كه بعيد ميدونم..چون اون موقع انتن نميده...ولي احتمالش هست..پس ريسك نكيند
ها.....ايني كه گفتي يعني چه؟
با سلام و تشکر از توجه جنابالي
DJ جان من برانامه کريستال فارسي را نصب کرده بودم که ميشد با آن فارسي تايپ کرد ولي حالا نياز به License دارد اگر ممنکن است يک فارسي ساز کرک شده برايم توي سايت بگذاريد ممنون از تمامي همکاران سايت و تشکر از سايت پرمحتوا و فعال تون
من ان 79 دارم
ورژن نرم افزارم 11.049 هستش
25.11.2008
آیا جدیدترش اومده ؟ آپدیت جدید تر و بهتر ؟
ميتوني از سايت MCI دانلود كني..بدون نياز به كرك يا چيزي...نرم افزار ديگه اي نميشناسم...چون كار نكردم
اينجا هم جاي معرفيش نيست
صفحه اول همين تاپيك رو ببين...خودت چك كن
نتيجه رو بهم بگو
فرق آپدیتی که با کامپیوتر و کابل انجام میشه با آپدیتی که بوسیله اینترنت خود گوشی انجام میشه(Wireless,GPRS) چیه؟
آخه میگن حجم فایل دانلودی تو دومی 3-4 مگ بیشتر نیست.
بله درسته ....
شما با گوشی فایلی معادل 6 7 مگ رو دانلود و نصب میکنید ولی اگه بخواین این کارو با کامپیوتر و اینترنت انجام بدین بالای 100 مگ باید دانلود کنید ...
چون با گوشی فقط فایلهای که نیاز به آپدیت شدن رو داره دانلود میکنه ولی با کامپیوتر شما دوباره کل فریمور قبل + آپدیتهای جدید رو دانلود میکنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)