این هم برنامه nokia software updater تقدیم دوستان ازنوکیا
این برنامه23.5 مگابایت هست و برروی XP-Vista نصب می شود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر هم خوب چیزی هست
این هم برنامه nokia software updater تقدیم دوستان ازنوکیا
این برنامه23.5 مگابایت هست و برروی XP-Vista نصب می شود
تشکر هم خوب چیزی هست
دوستان من دیگه خسته شدم هرکاری که کردم گوشیم(6120 ورژن 6.01) هک نشد پس می خوام اونو دانگرید کنم اگه بتونیین آموزش اونو بزارین ممنون میشم. در ضمن از هرراهنمایی وتوصیه ای استقبال می کنم.
سلام،
دو تا سوال ساده داشتم.
دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟
تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟
تاریخ گوشی رو قبل نصب بکش عقب یکسال(2007 یا 2006 امتحان کن) درست میشه بعد نصب تاریخ رو بیار سر جاش
تمهای این گوشی s60v3 و اندازشم 240 در 320 هستش.![]()
ممنونم دوست عزیز.
این که درسته اما کجای مموری Save میشه؟چطور Restore میشه؟این مهمه.
دنبال فولدر backup باش.یه تست میکنم ببینم رو این گوشی چجوریه خبر میدم
ویرایش:restore هم مثل بک آپ تو همون مسیره.گوشی مثل موقعی که با پی سی ری استور میکنی رفتار میکنه.
Last edited by nima912; 16-12-2008 at 01:25.
ولی من به دوستام که این مشکل رو داشتن میگفتم تاریخ گوششیشون رو به تاریخ دقیق میلادی تغییر بدن که این کار جواب میداد![]()
این مساله مربوط به ساین و این حرف ها هست. به این تاپیک مراجعه کن :سلام،
دو تا سوال ساده داشتم.
دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟
تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟
با روشی که نیما خان گفتند مشکل حل شد ولی به فکر ساین هم باید باشم. ممنون از لطف دوستان که راهنمایی فرمودین.
اونم بعضی موارد جواب میده اگه تم 2008 باشه تاریخ رو بکشی عقب (2007) مثلا بازم ارور میده! به قول پارسا ساین کنین راحت
در مورد موضوع بکاپ رو مموری کارت من تست کردم تو E:\backup یه فایل با پسوند arc ذخیره میشه که واسه من جدود 16 مگ بود (یعنی کلاینت انگیج رو هم بکاپ گرفته بود و برنامه های رو فن و ...) بازم سوالی بود در خدمتیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)