همون قدر که gtaiv احتمال داشت برا pc بیاد
همون قدر که gtaiv احتمال داشت برا pc بیاد
خوب اگه اینطوری باشه که حتما برای pc میاد...
فقط خداکنه ارزو به دل نمونیم
نه ، فقط وسكر تاييد شده
مطمئنم ايدا توي اين نسخه نيست
چون اصلا اين نسخه ربطي به ايدا نداره
حالا.من این که ایدا تو بازی هست رو تو سایت سیمز47 خوندم.دیگه نمیدونم راسته یا نه
Last edited by EASPORTS-FIFA; 26-12-2008 at 11:38.
منبع خبر:شینجی میکامی در صحبت با اخرین شماره از مجله پلیاستیشن بیمیلی خودش را از بازی کردن اخرین شماره از این سری، یعنی RE5 اعلام کرد.
او میگوید:" من احتمالا این بازی را انجام نخواهم داد. من این بازی را دوست نخواهم داشت زیرا این بازی چیزی نیست که من میساختم".
" اگر من این بازی را انجام دهم فقط دچار استرس خواهم شد. البته من فکر میکنم که RE5 برای بازیبازها مناسب باشد ولی نه برای کسی که خودش سازنده سری رزیدنت اویل است".
" اگر ببینم چیزی در بازی درست طراحی نشده، عصبانی میشوم".
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% تائید میشه
شما هم گیر دادی ها....عزیز دل برادر ایدا توی سری قبل بود فعلا براش بسه
نوبتی هم باشه نوبت جیل خودمونه
راستی یعنی چی که این قضیه ربطی به ایدا نداره؟؟؟
Last edited by B3HZ@D; 26-12-2008 at 14:57.
منظورم اين بود كه ايدا زماني مياد كه ---- باشه
چون داستانش بايد با ---- پيش بره نه با كريس
خوب چه فرقی میکنه که لئون باشه یا کریس
اول اخرش میخوان با زامبی ها بجنگن و یک سری اطلاعات در مورد کارای این شرکت امبرلا پیدا کنن
حتما ایدا و لئون زن وشوهرن که همیشه با هم میان
ولی یک چیزی که مهمه اینه که برای وسکر فرقی نداره که کی میاد و کی نمیاد
اون خودش همیشه میاد
در مورد اینکه چه شخصیتهایی معمولا تو یه نسخه کنار هم قرار می گیرند ، نمی دونم شما کارتونی رو که جدیدا شرکت capcom بیرون داده رو دیدید یا نه؟
تو این کارتون یک ساعت و نیمه که به نام رزیدنت اویل : انحطاط اومده ، کلیر ردفیلد و lieon درش حضور دارند![]()
Last edited by mamadjavad; 26-12-2008 at 16:07.
سلام،
من تمام تریلر های بازی رو دانلود کردم....خیلی قشنگه مخصوصن نور پردازیش.
بازی 10 سال بعد از انفجار راکون سیتی اتفاق می افته.
کریس از استارز جدا شده و به یه گروه جدید ملحق شده.
از دست جلاد هم همش باید فرار کنی...یه بار بلندش میکنه میزنه زمین و بعد با تبرش از وسط نصفش میکنه
اوله بازی(نمی دونم دقیقا اول بازیه یا نه)یکی از کسایی رو که به شما اسلحه داده رو میگیرن و او جلاده با تبرش میکشتش.
کنترل بازی هم مثل RE4 .کریس مشت های خیلی قویی میزنه.زامبی ها 3-4 متری پرت می شن.
بعد از مشت زدن هم دستش درد می گیره و تکونش میده.
دشمنا هم خیلی هوشمند هستن....بعضی وقتا یکیشون از پشت شمارو میگیره و بغیه میزننتون.
وسکر هم قدرتش خیلی زیاده.
بعضی وقت ها هم باید با Sniper از شوا پشتیبانی کنید....ولی باید مراقب باشید که تیر ها به شوا نخوره.
زامبی ها میتونن از اسلحه های پیشرفته مثل شما استفاده کنن.
راستی،زیر چانه هایی که کریس میزنه خیلی باحاله.
بین کسایی که به شما حمله میکنن سفید پوست هم هست....حتی یکیشون شبیه امینمه(رپر خارجی)
عکس زیر رو ببینید(کیفیتش کمه چون از رو تریلر گرفتم):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسلحه های بزرگ رو هم از پشتش بر میداره(ار شکمش در نمیانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اگه اطلاعات تکراری بود ببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)