تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 211 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تاكيد سرمربي منچستر

فرگوسن: تصميمي براي خداحافظي با دنياي فوتبال ندارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: خيلي ها در مورد وداع من با فوتبال حرف مي زنند؛ اما قصدي براي خداحافظي با دنياي فوتبال ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: با وجودي كه به تازگي وارد 67 سالگي شده ام؛ اما همچون يك مربي جوان انرژي داشته و تصميمي براي ترك فعاليت مربيگري ندارم.
    اين مربي افزود:وقتي توان زيادي در خود مي بينم، دليلي ندارد كه به فكر بازنشستگي باشم.
    فرگوسن بيان كرد: دوست دارم رسانه ها متوجه اين نكته باشند و در مصاحبه با من اين مسئله را سئوال نكنند. هرگاه احساس كنم نمي توانم ادامه دهم، ‌خود بدون هياهو از كارم كناره خواهم گرفت.
    اين مربي از سال 1986 تاكنون مسئوليت هدايت تيم منچستريونايتد انگليس را برعهده دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس از دوري دو ماهه

اسكولز هفته آينده به ميدان باز مي گردد

خبرگزاري فارس: هافبك مجرب تيم فوتبال منچستريونايتد پس از دو ماه دوري از صحنه فوتبال، هفته آينده به ميدان بازخواهد گشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، پل اسكولز كه دو ماه قبل گرفتار مصدوميت زانو شد، پس از تحمل دوره نقاهت و كسب سلامتي، مجوز بازي دريافت كرد.
    در اين خصوص منابع نزديك به منچستر و شخص سرآلكس فرگوسن، سرمربي اين تيم روز گذشته خبر دادند در بازي هفته آينده مقابل بلاكبرن ، اين هافبك 34 ساله كه در بازي ليگ قهرمانان اروپا با آلبورگ مصدوم شد، در بازي تيمش حضور مي يابد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

واكنش سرمربي منچستر به موفقيت مهاجم پرتغالي

فرگوسن: مي‌دانستم كريستيانو رونالدو توپ طلا مي‌گيرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد گفت: بايد اذعان كنم كه همه ما در منچستر انتظارش را داشتيم كه كريستانو رونالدو توپ طلا را بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، سر آلكس فرگوسن عنوان كرد: تك تك اعضا منچستر از اينكه رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال اروپا برگزيده شد و توپ طلا گرفت، خوشحال هستند و افتخار مي كنند. همه ما انتظار يك چنين اتفاقي را داشتيم.
    اين مربي اظهار داشت: حالا رونالدو در تاريخ منچستر، نامش به عنوان چهارمين بازيكني كه عضو تيم بوده و توپ طلا را گرفته، ثبت مي شود. اين اتفاق در حالي است كه او 23 سال دارد و هنوز بهترين دوران فوتبالش فرا نرسيده است.
    وي عنوان كرد: كريستيانو رونالدو از آن دسته بازيكنان و انسان‌هايي است كه به هدفي كه مي‌خواهند، مي رسند و اين باعث خرسندي من مي شود. همكاري با چنين بازيكناني باعث مي شود تا تيم همواره در اوج قدرت بماند.
    در تاريخ باشگاهي كه سرآلكس فرگوسن براي آن از سال 1986 كار مي كند، پيشتر جورج بست (1968)، بابي چارلتون (1966) و دنيس لاو (1964) صاحب توپ طلا شدند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

گفت‌وگو با رونالدو پس از دريافت توپ طلاي اروپا
    روياي دوران كودكي

کريستيانو رونالدو پس از دريافت توپ طلاي فوتبال اروپا در گفت و گو با شبکه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد نسبت به دريافت اين جايزه ابراز خوشحالي کرده و اين مساله را باعث سنگين تر شدن وظايف خود عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونالدو روز دوم دسامبر (سه شنبه) با کسب 77 راي از 96 آراي ممکن از سوي مجله معتبر فرانس فوتبال توانست به عنوان مرد سال فوتبال اروپا در سال 2008 شناخته شود. او در حالي موفق به کسب اين عنوان شد که ليونل مسي آرژانتيني و فرناندو تورس اسپانيايي در رده هاي دوم و سوم قرار گرفتند.

هافبک 23 ساله پرتغالي روز چهارشنبه با شبکه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد (mutv) گفت و گو کرد که متن آن را در زير مي خوانيد:

* دريافت توپ طلا را تبريك مي‌گويم كريستيانو. به عنوان چهارمين بازيكن تاريخ منچستريونايتد كه موفق به دريافت اين جايزه شده است چه احساسي داري؟

احساس فوق‌العاده‌اي دارم. اين جايزه‌اي است كه از دوران كودكي همواره روياي بدست آوردن آن را داشتم و اكنون احساس خوشحالي و غرور مي‌كنم. بايد از هم تيمي‌ها و همه افراد باشگاه كه مرا در راه رسيدن به اين جايزه همراهي كردند تشكر كنم. اين جايزه پيشينه بلندي دارد و بازيكنان بزرگي موفق به دريافت آن شده‌اند. در نتيجه قرار گرفتن در جمع آنها شگفت‌انگيز است. تا همين ديروز خبر نداشتم كه تاكنون تنها سه بازيكن از منچستريونايتد پيش از من موفق به دريافت توپ طلا شده بودند و اين مساله نيز باورنكردني است. دريافت اين جايزه براي باشگاه و بدون شك خود من دستاورد ويژه‌اي است و من از بابت قرار گرفتن در پيشينه توپ طلا و پيشينه باشگاه احساس غرور مي‌كنم.

شما براي بدست آوردن جوايز تيمي و فردي سخت تلاش مي‌كنيد اما، به نظر من كسب اين جايزه بسيار ويژه و خاص است. هر جايزه‌اي پيشينه متفاوت خودش را دارد اما، اين يكي از بهترين‌ها است. زماني كه من به يك فوتباليست حرفه‌اي تبديل شدم همواره باور داشتم كه روزي بخت بدست آوردن توپ طلا را خواهم داشت و اكنون كسب اين جايزه حس بسيار خوبي به من مي‌بخشد. اما جوايز تيمي هم براي من از اهميت يكساني برخوردار هستند و براي اينكه از شما به عنوان بازيكن بزرگي ياد شود بايد نه تنها به جوايز فردي بلكه به جوايز تيمي نيز دست پيدا كنيد.

* آيا كسب اين جايزه فشارهاي وارد بر تو را افزايش مي‌دهد؟

من همواره با فشارها دست و پنجه نرم مي‌كنم چرا كه مردم انتظار بسياري از من دارند و فكر نمي‌كنم اين موضوع تغييري بكند. بدست آوردن اين جايزه خوشحالي دروني بسياري به من مي‌بخشد چرا كه يكي از بهترين روزهاي زندگي‌ام را رقم زده است. اما، وظايف من هنوز بر جاي خود باقي هستند. قصد دارم به بازي‌هاي خوب خود در باشگاه و تيم ملي كشورم ادامه دهم و تلاش كنم تا به اندازه فصل گذشته خوب كار كنم.

* تو همواره مي‌گويي كه به دنبال پيشرفت هستي. وقتي همواره به عنوان بهترين بازيكن جهان شناخته مي‌شوي، رسيدن به اين هدف چگونه انجام مي‌گيرد؟

بدون شك مي‌توانم باز هم پيشرفت كنم. چيزهاي زيادي هستند كه هنوز به يادگيري آنها نياز دارم. شما هرگز نمي‌توانيد فكر كنيد كه همه چيز را مي‌دانيد. من همچنان بسيار بلند همت هستم و به تلاش و كوشش روزمره خود ادامه خواهم داد مي‌دانم كه بهتر بودن نسبت به فصل گذشته دشوار است اما، تلاشم را خواهم كرد. اگر تلاش نكنيد به هيچ موفقيتي نمي‌رسيد. فصل جديد به منزله چالش جديد و هدف كمك به تيم براي كسب مقام‌هاي بيشتر است.

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض رونالدو و اخراج

به خاطر يك هند بچه گانه!!!!

و تعجب رونالدو بعد از اخراج

کریستیانو رونالدو نیز در مصاحبه ای گفت:
    رونی ضربه کرنر را زد و من پریدم و آن موقع هم صدای جیغی از ریچاردز مدافع حریف شنیدم و در همان لحظه هم صدای سوت را شنیدم.در آن لحظه من فکر کردم که داور خطایی گرفته بنابراین من هم از ضربه زدن به توپ خودداری کردم.

نه هرگز فکر نمی کردم که داور به من کارت زرد بدهد به خاطر اینکه من کار اشتباهی انجام نداه بودم،کاملا بر عکس:بعد از جیغ ریچاردز من فکر کردم او آسیب دیده و نیاز به کمک دارد،و نیز صدای سوتی شنیدم و بنابراین سررشته کار را بدست گرفتم حرکت را متوقف کردم.بعد دیدم که داور میخواهد با من صحبت کند اما شاید تحت تاثیر هوادران قرار گرفته بود دستش را در جیبش برد و من را اخراج کرد.من سعی کردم که به او توضیح دهم چه اتفاقی افتاده اما در ان لحظه او حتی نمیخواست به من گوش دهد."

1-کریس رونالدو۴۴۶ امتیاز
    ۲-لیونل مسی۲۸۱ امتیاز
    ۳-تورس ۱۷۹امتیاز
    ۴-کاسیاس۱۳۳ امتیاز
    ۵-ژاوی۹۷ امتیاز
    ۶-آرشاوین۶۴ امتیاز
    ۷-داوید ویا۵۵امتیاز
    ۸- کاکا۳۱ امتیاز
    ۹-زلاتان ۳۰امتیاز
    ۱۰-جرارد۲۸ امتیاز
    ۱۱- مارکوس سنا۱۶ امتیاز
    ۱۲-آدبایور۱۲امتیاز
    ۱۳-رونی۱۱امتیاز
    ۱۴-سرجیو آگوئرو۱۰ امتیاز
    ۱۵-لمپارد۸امتیاز
    ۱۶- فرانک ریبری ۷ امتیاز
    ۱۷-اتوئو ۶ امتیاز
    ۱۸-بوفون ۵ امتیاز
    ۱۹-بالاک-فابرگاس ۴امتیاز
    ۲۰-دروگبا-راموس-ویدیچ ۳امتیاز
    ۲۱-فن در سار-نیستلروی ۲ امتیاز

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ممنون از خبرها و مصاحبه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

جام اتحاديه انگليس
    راه‌يابي منچستر‌ و تاتنهام به نيمه نهايي

پس از راه‌يابي بارنلي و داربي كانتي به مرحله‌ي نيمه‌نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس تيم‌هاي منچستر‌يونايتد و تاتنهام نيز توانستند به جمع 4 تيم پاياني اين رقابت‌ها راه‌ پيدا كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) چهارشنبه شب با انجام دوديدار پرونده مرحله يك‌چهارم نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس بسته شد.

در اين ديدارها منچستر‌يونايتد توانست 5 بر3 بلكبرن را با درخشش كارلوس توس مهاجم آرژانتيني‌اش از پيش رو بردارد و به دور نيمه‌نهايي صعود كند.

در ديگر ديدار چهارشنبه شب تاتنهام مدافع عنوان قهرماني توانست در خانه‌ واتفورد 2 بر1 به پيروزي برسد و به دفاع از عنوان قهرماني‌اش اميدوارتر شود.

در بازي منچستريونايتد و بلك‌برن كه در ورزشگاه اولدترافورد برگزار شد و هشت گل به همراه داشت شياطين سرخ توانستند با 4 گل كارلوس توس (36،51،54،90) و تك گل ناني (40) حريف خود را به سختي شكست دهند.

براي تيم مهمان دراين مسابقه بني مك كارتي (48،89) و داربي شايرن (84) گلزني كردند.

درديگر ديدار چهارشنبه شب پاوليو چنكو (45 پنالتي) و درن بنت (76) براي تاتنهام و پريسكين (13) براي واتفورد گلزني كردند.

در بازي‌هاي سه‌شنبه شب بارنلي توانسته بود آرسنال را 2 بر صفر شكست دهد و شگفتي ديگري را رقم بزند.

داربي كانتي هم توانسته بود در خانه استوك سيتي يك بر صفر پيروز شود. به اين ترتيب 4 تيم منچستر‌يونايتد، تاتنهام، بارنلي و داربي كانتي به مرحله‌ي نيمه نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس راه يافتند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول توز ترکونده
    من خیلی خیلی بازی توز دوست دارم و به نظرم توز خیلی بهتر از برباتفه

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منچستری ها سلام.

این پست خیلی بی طرفه که .

مثل اینکه مخصوص منچستری ها هستا.

کجا ول کردین رفتین؟

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر شما امسال ججام باشگاه های اروپا رو امسال کی میگیره؟

اگر مونیخ بتونه بیاد بالا برای منچستر خیلی خوب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •