والا من در این مورد اطلاعی ندارم!دوستان اگه میتونند راهنمایی کنند.
والا من در این مورد اطلاعی ندارم!دوستان اگه میتونند راهنمایی کنند.
من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
Last edited by Jeff hardy M; 11-02-2012 at 16:25.
سلام
برای وصل کردن XBOX با وایرلس چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟![]()
فعلا تا اطلاع ثانوی لایو نرید تا تکلیف این آبدیت جدید مشخص بشه
سلام
من ایکس باکسم الان lt2 هست.
الان اگه به xbox live وصل شم کپی خورم نمی پره؟
سلام به همه دوستان
من يك دستگاه اسليم 250 گيگ دارم ولي هر كاريش ميكنم به اينترنت وصل نميشه خودم مدير شبكه ام ولي باورتون نميشه پدرمو درآورده
تنها راهي كه به ذهنم ميرسه اينه كه يك نوت بوك دارم اونو شير كنم بعدش با اون وصل بشم كه باز هم در اون صورت اصلا شبكه رو سرچ نميكنه خداييش هر كي راهنمايي كنه ممنونش ميشم
بصورت وايرلس وصل نميشه و با كابل هم وصل نميشه
خلاصه هر كاريش كرديم نشد كه نشد
يكي راهنمايي كنه من چجوري وصلش كنم
مودم وايرلس با سرعت 2 مگ نامحدود دارم كه از پارس آنلاين گرفتم در ضمن اين رو هم بگم من سرچ كردم خود مخابرات تمامي پورتهايي كه رو ايكس باكس و سرور آنلاين باهاش سروكار داره رو بسته پورتهاي 88 -
Port 88 (UDP)
Port 3074 (UDP and TCP)
Port 53 (UDP and TCP)
Port 80 (TCP)
اين پورتها همگي بسته شدن
حالا سعي كردم و روي مودم سيستم NAT رو راه انداختم باز هم وصل نشد
حالا به فكرم رسيده با يكي از سيستمهام بصورت VPN وصل بشم و بعدش هر جوري كه بتونم به اون سيستم وصل بشم
ممنون ميشم كه يكي كمك كنه
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
سلامی دوباره می خواستم نحوه ی انلاین بازی کردن ( کال اف دیوتی mw3) برای ایکس باکس رو بگید ممنون میشم
با سلام.
من چند روز پیش به لایو وصل شدم.
یوزرم رو جوین لایو کردم.
مشکلی هم نداشتم.
ولی وقتی خواستم چند تا بازی رو به صورت لایو بازی کنم خطایی بهم داد که یوزر شما Privilage لایو بازی کردنو نداره و با یوزری که دسترسی درست داره لاگین بشین.
من شنیده بودم که به کیس که تازه اکانت درست میکنه یک ماه اکانت گلد رایگان میده ولی مثل اینکه الان برای من این حالتو نداره.
اگه میشه راهنماییم کنین.
اینکه چطوری بازی کنم؟
اکانت از کجا بخرم؟
چطوری اکانت خریداری شدرو وارد کنم.
با تشکر
سلام دوستان من تازگی یه xbox slim خریدم که lt3 هست. در مورد رفتن به لایو از فروشنده سوال کردم گفت اگه بری لایو بن میشی چون درایوت انلاکه باید 12 تومن بدی تا لاک بشه که بتونی بری لایو. حالا میخوام بدونم راست گفته یا نه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)