اقا این چرخ بلند کردن منو دیوونه کرده
بد از خوندن پست ها رفتم دوج چالنجر هم خریدم
تون کردم825 اسب
بازم بلند نمیشهههههههه
چی کار کنم ؟؟؟
اقا این چرخ بلند کردن منو دیوونه کرده
تون کردم825 اسب
بازم بلند نمیشهههههههه
چی کار کنم ؟؟؟
دوستانی که توی مسابقه درگ و چرخ بلند کردن مشکل دارن Mazda Rx 8 و Mazda Rx7 رو بخرن بعد به صورت کامل اونارو تون کنند فکر کنم مشکلشون حل بشه من هم مثل شما توی این مسابقات مونده بود اما الان راحت اول میشم
در مورد درگ (بلند کردن چرخ) دقیقا چه طور باید تونش کنم ؟؟؟منم اول نمیتونستم چرخامو ببرم هوا Upgrade کردم ماشنمو ( Chevrolet Crovette ) درس شدم خودمم نمیدونم کودوم Upgrade باعث شد اینجوری بشهاقا این چرخ بلند کردن منو دیوونه کرده
تون کردم825 اسب
بازم بلند نمیشهههههههه
چی کار کنم ؟؟؟
والا نمیدونم چرا من تو Race Day بیرون Career یعنی تو Race Day منوی اصلی با همه ی ماشیناش رکوردم زیر 8 !! دور و بر 7.50 میزنم اکثرا نمیدونم چرا شما نمیتونین !!!من با مورسیه لگو گه دیگه اپشنی واسه تیونینگ نداره
نمیتونم زیر 8 برممممممممم!
عکسشم میزارم !!!!
چه مشکلی داره به نظرتون ؟؟؟
بچه ها میدونید چطوری میشه ماشین اسپرت کرد من پاک گیج شدم.
سلام به تمتم برو بچه های باحال این تالار .. ! خوب دوستان من تو قسمت Ryo گیر کردم نمیتونم اول بشم کسی سیو بعد از این مرحله رو داره بزاره ممنونتون میشم ..! در ضمن این بازی خیلی باحاله مثل خودتون ...! ممنون میشم سیو رو برام بذارید ...!راستی سیو بعد از Ryo رو میخام ...! مرسی ...!
آقا یه جوانمرد پیدا نمیشه این سیو رو برا ما بزاره؟ ممنون میشم !!!!!!
دوستان سلام من این بازی رو که مال شرکت مدرن بود گرفتم وقتی نصبش کردم و اجرا شد بدون هیچ تبلیغات از شرکت سازنده منظورم ( Ea) و هیچ دمویی مستقیم رفت تو منوی بازی و استارت زدیم بازی شروع شد و گرافیکشم فوق العاده آشغاله میخواستم ببینم مال شما هم همینطوره یعنی دمو یا تبلیغاتی چیزی مثل همه ی بازی ها نداره؟
بابا من توکفش موندم ...کمکم کنید خوب ....از فروشگاه همین سایت گرفتمش دیروز به دستم رسید .... سیستمم با مشخصات سیستمش میخوره .....نصبش کردم بالا نمیاد ...یه پیغام میده ...میگه shine error .....یه چیزی مربوط به سایه ها رو پیدا نمیکنه..... چیکار کنم ؟؟
بجها سلام یک سوال داشتم بعد از این همه صفحه و بحث و گفتگو نظرتون چیه من میخوام برم بخرمش ارزشش رو داره یا نه؟ اینکه نسخه کامپیوترش رو بگیرم یا xbox 360 رو سیستم کامپیوترم بدک نیست گرافیک 8800 جی فورس و 2گیگ رم و سی پی یو 3000 ..........
ببین بازی شما 1 DVD است ؟
بابا برید نسخه ی 2 DVD بخرید این 1DVD ها درست کار نمیده !
ارزشش خریدنش رو داره ولی به نظره من اگه Gears of War یا Assisans Cread کنسول xbox 360 رو نداری اول اونا رو بخر !
اگه هم می خوای NFS بخری نسخه Xbox 360 خیلی بهتر از نسخه ی PC !
بازی شما 1 DVD است ؟
نسخه ی 2 DVD همه دمو ها رو داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)