نه در حاله بازی با کامپیوتر عکس میخوام ازش
نه در حاله بازی با کامپیوتر عکس میخوام ازش
گرافیک : 7600GT
رم : 1gig
سی پی یو : 2.00GHz
من با این سیستم خیلی روون بازی رو توی مدیوم اجرا میکنم و توی دروازه اورشلیم هم گیر نکردم در ضمن شما گفته بودید 12گیگ هارد میخواد ولی این 15گیگ میخواد
آقا یه سوال توی شهرا که را میری یسری زن هستن که میان دنبالتون یه چیزایی میگن از دیوار هم که بالا میری با سنگ میزننت .اینا چی میخوان؟
سلام
من شنیدم از منبع معتبر که از Memory Block 3 اون ور تر نمیره .. این درسته ؟
15 گیگ جا گرفته پس چرا برای من فقط 6 گیگ جا گرفته
بعد این دروازه اورشلیم چندمین مرحلست من اونجاییم که میخوای بری تو ی یه شهر بالای شهر پر پرندس (فکر کنم همشون عقابن)
چقدر مونده برسم به این دروازه اورشلیم؟
راستی من داشتم بازی میکردم بعد ا سربازا دونبالم بودن یه دفعه دیدم دارن به زبون ترکیه ای میکن بگییرینش
؟مگه اونجا ترکیست
![]()
خوب چه فرقي ميكنه اينا هم از داخل بازي گرفته شده!
on jana geda hastan , mian pol gedaei mikonan. onam ke ba sang mizananet guard ha hastan ke vaghti ke donbalet hastan to az divar beri bala ba sang mizananet ke biofti paein.
دوست عزیز شما این بازی رو از کدام شرکت گرفتی؟ چون همه این مشکل رو با شهر اورشلیم دارن (از جمله خود من)که تا وارد میشن از بازی میاد بیرون برای من هم 6 گیگ جا گرفته.گرافیک : 7600GT
رم : 1gig
سی پی یو : 2.00GHz
من با این سیستم خیلی روون بازی رو توی مدیوم اجرا میکنم و توی دروازه اورشلیم هم گیر نکردم در ضمن شما گفته بودید 12گیگ هارد میخواد ولی این 15گیگ میخواد
دوستان سلام ، ببخشید مشخصات سیستم من اینه ولی بازی رو توی Low هم نمی تونم راحت اجرا کنم در صورتی که خیلی از دوستان تو همین تاپیک که سیستمشون تقریبا مثل ماله منه این بازی رو راحت اجرا میکنند!!!
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2.8 Core 2 Duo Full
با ویندوز عوض کردن ممکنه بازی روون اجرا بشه ؟!!
به نظرتون اگه یه گرافیک 8500 GT 512 Suzuki با یک Ram 2GB رو سیستمم بگذارم بازی رو توی چه حالتی اجرا می کنم ؟!!
مثه سیستم من میشه.همه رو درجه 3.ریزولیشن 1024*768
شاید یکم اسب سواری کم بیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)