عزیز من ما این جمله رو برای کلاس گذاشتن تو امضاهامون گذاشتیم!نترس هیچکس قصد سو قصد به این کلوپ رو نداره!!![]()
عزیز من ما این جمله رو برای کلاس گذاشتن تو امضاهامون گذاشتیم!نترس هیچکس قصد سو قصد به این کلوپ رو نداره!!![]()
آقا معمولا چند وقت بعد از ريليز گوشي نوكيا آپديت واسه گوشي ميده بيروون.... به طور ميانگين ميگم...
اگه آپديتش اومد يا كسي خبري گير آورد كه كي مياد لطفا بگه...
ممنون..
به به یه روز نبودیم ببین چه خبره...
برو بچ فروم های دیگه هم اومدن...امین خان هم که ما رو فراموش کرده و دیگرانو بزرگ میکنه!!
در ضمن در مورد آپگرید هر چی خواستید در خدمتم...همین نیم ساعت پیش یه n70 اپگرید کردم...داره پرواز میکنه..
فیلم ها رو با نرم افزار های مختلف کانورت کرده بودم مثل خود کانورتور smart movie و dr.divx و divx create bundle و... . منتهی اگه اشکال از نرم افزاره چطور 2-3 هفته خوب کار می کرد. آیا نمی شه این مشکل رو برطرف کرد؟
مرسی از همکاریتون .
اوکی
فکر کردم میخواستن ببندنش.
سلام بچه های یکی از دوستان من می گفت نوع برنامه های این گوشی با برنامه های ان 95 یکی هست درسته اگر اینطوری باشه که حالی
این سومین پست تکراری با این موضوعه که داری میدی دوست عزیز و دومین باره که جوابتو میدن
بله.چون ورژن سیمبین هر دو 9.2 هستش
چرا می خواستن در رشو تخته کنن دوستان بگید ما هم بدونیم
Last edited by sirwanonline; 28-08-2007 at 22:52. دليل: اشتباه
اااااااااووو اینقدر که مشکل داره یکی میگه صداش مشکل داره یکی میگه باسش یکی میگه هندزفریش یکی میگه تاریخش مشکل داره یکی میگه ریست میشه این که خیلی بده پس من به چیش پول بدم همون N73 Me میگیرم از همه بهتره .![]()
نسبت به پولش سالاره . اشکال ریست من هم از برنامه هست نه گوشی. به هر حال هر طور خودتون صلاح می دونی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)