با سلام
روی گوشی s500 چطوری بازی و برنامه بریزم
لطفا یه لینک با توضیحات از ابتدا تا انتهای مراحل
با تشکر پیشاپیش از جوابهاتون
با سلام
روی گوشی s500 چطوری بازی و برنامه بریزم
لطفا یه لینک با توضیحات از ابتدا تا انتهای مراحل
با تشکر پیشاپیش از جوابهاتون
Last edited by pashangi; 24-01-2009 at 01:56.
خوب شما فایل JAR رو یا توی فولدر Other گوشی بریز و نصب کن به راحتی یا اینکه به دوستات بگو فایل Jar رو ارسال کنن و شما نصب کنید فکر نکنم خیلی سخت باشه که توضیح بخواد ولی اگر سوال دیگه ای بود من در خدمتم!
سلام گوشي من قديمي است مدلz600 ونميتواندفايلهاي صوتي(mp3) راباز كندلطفا به من دراين خصوص كمك كنيد
والا تا حالا مدل این گوشی رو ندیدم ولی برنامه KDPlayer رو نصب کن اگر با این هم اجرا نشد عوض کنی بهتره!
میخواستم ببینم میشه کپسول صدای w810 رو روی k750 انداخت؟
لنز دوربینش رو چطور؟
ممنون
آقا سلام
اگه مهمان نواز هستید بنده تازه واردم
یه آموزش کامل با توضیحات اصطلاحات مثل کاستوماز فایلو مین و اف اس و میسک خلاصه همه چی می خواستم
راستی این مسیرها که میگین من نمی دونم کجا باید بیبینم مثل acostic/main/fs صفر کیلومتر هستم دیگه
منو در یاب
نه نمیشه برای w800 رو می تونید بندازید ولی یه تقویت صدا بکن و تبدیل به w800 کن k750 رو ببین چه چیزی میشه!
کمی وقت بزارید و در فروم سرچ کنید و صفحاتو با مشکلات دوستان بخونید مطمئن باشید توی همه چیز خبره میشی!
با سلام
اصولا اگه باتری زود شارژ خالی کنه، راهی هست که بشه تو خونه و بی وسیله خاصی دوباره راش انداخت؟
بعضیا می گن دوازده ساعت در حالت خاموش باید تو شارژ بذاری و از این حرفا!
نمی دونم!
سلام به همگی
می خواستم بدونم برای سونی اریکسون k800 ، آیا برنامه ای وجود داره که صفحه اول را قفل کرد ؟ ( مثل نوکیا) و با رمز باز کرد
با تشکر
دوستان عزیز من برای چاپ این صفحات دچار مشکل شدم هر چه قدر سعی می کنم که صفحات را چاپ کنم قسمت اختیارات تایپک ... فقط صفحه اول قابل چاپ هست بقیه صفحات را اجازه چاپ نمیده لطفا کمکم کنید که چه طور این مشکل رو حل کنم .
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)