سلام
من یه مشکل واسم پیش اومده اگه کسی راهنمایم کنی ممنون می شم
من زیر نویس فارسی امپراتور دریا رو دانلود کردم اما فونت یه سری از قسمتهاش عجیب قریبه و ظاهرا Pc من اونا رو نمی شناسه می خواستم بدونم چطوری می تونم فونتش رو تشخیص بدم و اون رو دانلود کنم
سلام
من یه مشکل واسم پیش اومده اگه کسی راهنمایم کنی ممنون می شم
من زیر نویس فارسی امپراتور دریا رو دانلود کردم اما فونت یه سری از قسمتهاش عجیب قریبه و ظاهرا Pc من اونا رو نمی شناسه می خواستم بدونم چطوری می تونم فونتش رو تشخیص بدم و اون رو دانلود کنم
سلام
میشه بپرسم آیا برای محرم فونتی ارائه میدهید آقای mojixمثل فونتی که برای ماه رمضان دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فونت جام جهانی 2006 آلمان و EA SPORTs رو هر کس داره بذاره ممنون می شم...![]()
متاسفانه نفهمیدم منظورتون چیه مثلا این شکلیجان تشکر
یک زحمت دیگه و اون اینکه یک فونتی دیدم تو مایه های تیتر... با این تفاوت که یک مقداری حالت گرافیتی گرفته بود و ضمن اینکه فونت، تو خالی بود با یک خط ثابت احاطه نشده بود بلکه به صورت چند خط(نزدیک به هاشور) این فونت شکل گرفته بود. البته نمونه این خط را ندارم اما خوشحال می شوم اگر کسی متوجه منظور من شد و این چنین فونتی را داشت در فروم قرار دهد.
با تشکر...
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مشکلتون رو اینجا مطرح کنیدمن یه مشکل واسم پیش اومده اگه کسی راهنمایم کنی ممنون می شم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده ...سلام
میشه بپرسم آیا برای محرم فونتی ارائه میدهید آقای mojixمثل فونتی که برای ماه رمضان دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانلود فونت جام جهانی 2006فونت جام جهانی 2006 آلمان و EA SPORTs رو هر کس داره بذاره ممنون می شم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOJIX; 09-01-2008 at 15:24.
دوباره سلام !
یه فونتی مد نظرم بود که خیلی جاها دیدم ازش استفاده میشه و انصافا قشنگ هم هست . خصوصا نحوه قرارگیری نقطه هاش . البته فکر میکردن طراحی دستیه ...
فونتی که کلمه (( دفتر مهندسی و تراس )) تو این عکس باهاش نوشته شده :
ممنونم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOJIX; 17-02-2008 at 07:27.
اسم این فونت چیه؟ اگه دارید لینکشو واسم بذارید:
![]()
چطوري اندازه حروف فارسي را در فونت IranNastaliq.ttf مي توانيم بزرگ كنيم
سلام اگه میشه فونت ارباب حلقه ها رو بذارین ممنون میشم.
فکر می کنم همین باشه:سلام اگه میشه فونت ارباب حلقه ها رو بذارین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)