اگر میخوای گوشی اندرویدی کامل بگیری htc بگیر خیال خودتو راحت کن هیچ گوشی اندرویدی اندروید htc رو نداره وقتی باهاش کار کردی دیگه طرف برند های دیگه نمیری
اگر میخوای گوشی اندرویدی کامل بگیری htc بگیر خیال خودتو راحت کن هیچ گوشی اندرویدی اندروید htc رو نداره وقتی باهاش کار کردی دیگه طرف برند های دیگه نمیری
Last edited by farshad0123; 23-02-2015 at 17:57.
من ۵۲۰ داشتم.
این مشکل از سیستم عامل ویندوزفونه ربطی به مدل گوشی نداره سیستمعامل همشون یکیه. همونطور که گفتم، بزرگترین مشکلش همونه که گوشی تعیین میکنه سیگنال دریافتی edge باشه، 3g باشه یا 4g و شما نمیتونید تغییرش بدید (البته بازم میگم شاید مشکلش حل شده باشه ولی الآن هم که سرچ میکنم راه حلی پیدا نمیکنم)
مشکل دیگش اینه که نرمافزارهایی که روی اندروید و اپل خیلی خوب و کامل هستند، روی ویندوز فون ناقص و اعصاب خورد کن هستند. نثلا وایبر ویندوزفون پر از مشکل و نقصه نسبت به اندروید.
حتی اجرا شدن برنامهها با کلی تاخیر نسبت به اندروید انجام میشه
درهم و بینظم بودن تنظیمات مشکل بعدیه با اینکه ۸ ماه داشتمش ولی هر بار توی صفحهی تنظیمات میرفتم کلی میگشتم تا گزینهی موردنظرمو پیدا کنم.
مشکل بعدی به هم ریختن کلی ساعت و تاریخ با درآوردن باتریه و متاسفانه تعیین اتوماتیک ساعت تاریخ با اتصال به اینترنت نداره و باید بعد از در آوردن باتری، از اولساعت و تاریخ رو دستی تعیین کنید.
مشکل بعدی کم بودن نرم افزار ، برنامه و بازی نسبت به سایر سیستمعاملها و سخت بودن نصب نرمافزارهای کرک شده بر روی گوشیه.
مثلا بخوای هر نرم افزار کرک شدهای رو نصب کنی حتما باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و از روی کامپیوتر نصب کنی.
یک مشکل بزرگ دیگه، نبودن یک مرورگر مناسب مانند Google Chrome هست. اصلا Google Chrome براش منتشر نشده و مرورگرهای خودش هم افتضاح هستند به خصوص با سایتهای فارسی که popup دارن!
یعنی موقع مرور صفحات اینترنت، به معنای واقعی دیوونت میکنه!
حتی نمیشه به راحتی رینگتون عوض کرد باید حتما به کامپیوتر وصلش کنی!
نرم افزار فایل منیجر درست و حسابی هم نداره.
دانلود منیجرش طوریه که باید صفحهی گوشی حتما روشن باشه تا بتونه دانلود کنه!!!!!!
Notification Barش هم افتضاح و بسیار مبتدیانه هست نسبت به اندروید.
اینم منابع مشکل انتخاب سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کدهایی هم که نوشته برای رامهای قدیمی و برای رامهای خاص یک سری مناطق مثل ویتنام بوده و بر روی رامهای جدید اصلا کار نمیکنه.
این کدی که گفتن بزنین رو وقتی میزنیم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته.
کلا اگه گوشی ژیگول میخوای، لومیا بخر ولی اگه گوشیای میخوای که کار کنه و کار حرفهایتر انجام بدی، اندروید یا اپل
Last edited by afshin-434; 23-02-2015 at 18:25.
سلام
دوستان یک سوال دارم
واقعا مصرف باتری گوشی + داغ شدن اون در نسل3 و 4 فرق داره؟؟؟؟
من خيلي از منطق تهران رو مثل پاسداران، شريعتي، نياوران، تجريش، ميرداماد، صدر، مدرس، پيروزي، امام علي وجاهاي ديگه رو گشتم ولي LTE پيدا نكردم ولي امروز تو اتوبان كرج قزوين سمت حصارك LTE پيدا كردم!!!!
نميدونم چه استدلاليه كه ايرانسل داره!!!
نوع شبکه و سیگنال در مصرف باتری تاثیر داره سیگنال که ضعیف باشه وات بیشتری مصرف شده طبق تجربه من باتری در تری جی همراه اول بیشتر از ایرانسل باقی می مونه. وطبیعتا اگر برای مدت طولانی از باتری آمپر بالا بگیره داغ هم می تونه بشه
فرض بر این باشه که آنتن فول هست
باز چی؟
بله 4g بیشتر مصرف میکنه.
اگه آنتندهی هم کم باشه خیلی بیشتر مصرف میکنه.
دوستانی که مودم 4G انلاک میخوان بخرن دیجی کالا امروز تخفیف 100تومنی به مودمTP-LINK M7350 LTE داده:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
یک سایت ایرانسل 20 وات سیگنال ارسال میکنه
تلفن همراه 2 وات(در حالت فول) به سایت ارسال میکنه
ضعف آنتن باعث ارسال تا 5 وات از طریق تلفن همراه میشه
در زمان روشن بودن دیتا در نسل سوم قطعه RF وPF دستگاه بدلیل ضعف آنتن داغ میشند
هنوز فرصت کار با ایفون 6 رو نداشتم ولی اگه مظورتون ios هست که معمولا برای کسایی که مدت زیادی باهاش سروکار نداشتن یمقدار سخته.
چه قبلا که ایپاد4 داشتم و چه الان که 5s دارم واقعا از کار با سیستم عاملش لذت میبرم. قبول دارم که راحتی انجام بعضی کارها به اندازه اندروید نیست و بعضا چرخاندن لقمه دور سر هست. ولی سادگی و رونی
سیستم عامل رو بیشتر ترجیح میدم. برخی نقاط ضعف رو هم که میشه با جیلبریک کردن حل کرد. کلا تو این جند سال اینقدر درگیر این اکوسیستم شدم و خودم رو باهاش وفق دادم که دل کندن و دوباره با یه سیستم عامل جدید سروکله بزنم برام سخته
گفتم که بعنوان گوشی دوم میخوام بعید می دونم تو رنج قیمت چایین بشه مورد خوبی از HTC پیدا کرد که 4G داشته باشه. البته فکر کنم دیزایر 510 هست ولی امکانات دیگه اش خوب نیست. اگه مورد اندرویدی زیر 550 سراغ دارید بگید
ممنون بازم بررسی می کنم ببینم چقدر از این مشکلاتش هنوز پابرجاست
برای من هم همراه اول بهتر جواب میده اونم بدلیل تعداد و نزدیکی بیشتر دکل هاست که سبب میشه سیگنال دریافتی قویتر باشه
Last edited by arash59b; 23-02-2015 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)