تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 1805 اولاول ... 1951991996910091015101610171018101910201021102210231029106911191519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

ممنون/ آخه بعضی وقت ها خیلی خوب کار میکنه. اگه از سوکت باشه باید همه سیم های سوکت دار را نو کرد چه قبل اسپلینتر و په بعد
    دقیقا همینه که بعضی وقتها خوب کار میکنه و آدم فکر میکنه از مخابراته.
    شما در وحله اول : برو دم در و جایی که سیم تلفن از تو کوچه اومده تست کن , اگر چراغ adsl ثابت شد احتمال خرابیه سوکت 99 درصده,
    این مشکل سوکت که میگم بعد از یکی دو هفته کشف شد,چون چیزی نیست که آدم بهش شک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دهن مخابرات سرویس
    تمام لینکهای اکسپرس لیچ رو با فایر فاکس راحت میشه باز کرد حتی لینکش مزارم اما شب از ساعت 1 لینکهاشون میشه بلاک و رفرش لینک میده
    تو این 3 شب بیشتر از 4 گیگ نتونستم بگیرم

3. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اونجا خانه خانومم بود عزیزم
    منظورم خونه خودم هست که میخوام نقل مکان کنم برای همین پرسیدم هفت تیر.
    مرکز فرشچی که اونا اینترنت دارند ازش خیلی خوب است و واقعا به دلیل نزدیکی اونا به مخابرات من سرعت خوبی اونجا داشتم به جز چند شب فقط.
    الان از یکی از دوستان پرسیدم به نظر هفت تیر فیبر نیست که در این صورت طرف مخابرات نمیام همون طرح های نقره ای یا طلایی صبانت رو بر میدارم.
    بازم اگه اطلاع داری از اون مرکز ممنون میشم بگی
    طرح طلایی 4-5 گیگ ؟ کم نیست ؟ من الان صبانت البته طرقبه که دارم 128 هستم ولی تا صبح 2 تا 2.5 گیگ میگیرم، خلوتی منطقه هم هست ولی هزینه ای که من 3 ماهه میدم کجا شما کجا
    پس در این صورت اصلا سراغ این سرویس دهنده نمیام
    سلام
    شما سرعت شبانه تون چنده تو صبانت؟ و آیا سرعت بالاتر بگیریم سرعت شبانه اش بیشتر میشه؟من که دیگه از این مخابرات لعنتی خسته شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام

کمپین خونواده مخابرات دارم که می خوام isp رو عوض کنم دیگه.

چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید الان؟

کلا من ماهی 10 گیگ روزانه + شبانه شبی 1 تا 2 گیگ برام کافیه، البته قیمتش دیگه خیلی غیرمعقولانه نباشه.
    در حال حاضر چه شرکتی سرویس مشابه میده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مخابرات خراسان رضوی نامحدود نداره !!!!! خیلی مسخره است

خرید شش ماهه و یک ساله اش هم که تخفیف نداره !!!!!!!
    Last edited by FlashGet; 21-01-2014 at 12:08.

7. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک کارشناس درباره وضعیت پهنای‌باند اینترنت در کشور گفت: درحال حاضر متاسفانه شرکت ارتباطات زیرساخت غیر از نقش انحصاری که بوجود آورده تفاوت بسیار زیادی را در زمینه قیمت‌ ایجاد کرده به این معنی که بعد از دریافت پهنای‌باند در مرز، آن را به چندین برابر قیمت به شرکت‌های خصوصی تحویل می‌دهد و این موضوع عادلانه نیست.

ایمان میری - عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی استان تهران - در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به ازای هر خط اس تی ام وان، شرکت ارتباطات زیرساخت چیزی در حدود 200 دلار پرداخت می‌کند و همان اس تی ام وان را به قیمت 37 میلیون تومان به شرکت‌های خصوصی می‌فروشد.

وی هم‌چنین در رابطه با میزان پهنای باندی که اخیرا افزایش پیدا کرده است گفت: از نظر آنچه که متولی تامین پهنای باند یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده پهنای‌باند به اندازه کافی وجود دارد؛ این بر طبق آمار رسمی بوده که این شرکت اعلام کرده است. درحقیقت اگر درخواستی در زمینه پهنای باند در کشور باشد این شرکت پاسخگو خواهد بود اما دلیل اینکه شرکت‌های خصوصی این پهنای‌باند را از ارتباطات زیرساخت خریداری نمی‌کنند این است که شرکت‌ها پهنای باند خود را براساس میزان نیاز خود تهیه می‌کنند.

او درباره خصوصی‌سازی پهنای باند هم تاکید کرد: باید شرکت‌هایی خصوصی بتوانند خودشان پهنای‌باند را به کشور وارد کنند. در کنار این موضوع باید توجه داشت که در تمام نقاط دنیا بحث نظارت حاکمیت برروی سرویس‌ها مطرح است و این موضوع چندان هم غیرممکن نیست.

میری با ذکر مثالی افزود: برای مثال وقتی شرکتی هنوز آنقدر مشتری ندارد که از پهنای‌باند خود استفاده کند چرا باید پهنای‌باندی اضافی را بخرد؟! درحیقیت بحث عرضه و تقاضا مطرح است تا زمانی که تقاضا به حد مطلوب نرسد پهنای باند نیز خریداری نمی‌شود.

این کارشناس درباره ارایه ندادن پهنای باند به شرکت مخابرات اظهار کرد: در مورد تنبیهی که توسط وزارت ارتباطات برای شرکت مخابرات مطرح شده هم باید گفت که درصورت داشتن قرض و بدهی، شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را روی تمامی شرکت‌های بدهکار می‌بندد. حال این موضوع برای مخابرات کمی متفاوت بود و تنها از دادن پهنای باند به این شرکت تا زمان دادن بدهی خود جلوگیری شده است.

عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در پایان به بحث کم‌فروشی اشاره کرد و گفت: اینترنتی که بصورت حجمی به کاربران فروخته می‌شود قابل کم فروشی نیست. شاید در زمینه سرعت گاهی اوقات اختلالاتی بوجود آید اما در رابطه با حجم کاربر به همان میزان که خریداری می‌کند مصرف نیز دارد.

فکرشو بکنید یه STM1 میگیره 600هزار تومن میاد میفروشه 37میلیون تومن بعد اینا با این سودی که براشون داره چه جوری میخوان انحسار رو بردارن شما بودین این کارو میکردین؟

9. 4 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما قطعی خودکار دارید مجددا ؟ :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

الان پینگ مخابرات به 120 رسیده.
    دیروز به 100 هم رسیده بود.نمیدونم چی شده؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ساعت 10 شب هرکاری مکردم با فایر فاکس سایت باز کنم دانلودها حتی گوگل ارور میداد الان درست شده.جدیدا هم اینترنتم قطع میشه
    دوستان اگه کسی dnsخوب داره بگه کجل شدم هی لینک میزارم رفرش لینک میده بلاک میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما قطعی خودکار دارید مجددا ؟ :|
    آره بابا دیروز منو سرویس کردن فقط 3بارش وسط بازی آنلاین بود الانم تا حالا 2بار قطع شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •