تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 4105 اولاول ... 19519919969100910151016101710181019102010211022102310291069111915192019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

چه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
    برو ثبت نام کن یه چند تا مدارکت ناقص میمونه که اونا رو هم ده سه هفته ای میدی تموم میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتند برو واسه ثبت نام اگه گفتند پایان خدمت بگو تازه خدمت تموم کردم هنوز کارتم نیومده .... اگه پارتی داشته باشی که دیگه کلا ردیفه !

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کلانتری 105 تهران سنایی چه جور جاییه؟
    کسی از بچه های تهران هستند که استان اردبیل افتاده باشن و خواستار جابه جایی باشن؟
    دوست عزیز متاسفانه استان اردبیل ، آمایش نداره و بچه ی تهران هم خیلی بعیده بتونی توی اردبیل گیر بیاری .
    کلانتری های تهران در مجموع همشون مزخرفن . من پیشنهاد میکنم یه بچه تهران توی یکی از استانهای گیلان ، مازندران یا سمنان گیر بیار و جاتو با اون عوض کن . خدمت توی گیلان و مازندران خیلی راحت تر از تهران هست . مخصوصا گیلان کی خیلی نزدیک اردبیل هم هست . در ضمن توی شهرستانها مرخصی خیلی بیشتری میتونی بگیری . اراذل و اوباشش هم کمتره .
    خدمت توی تهران فقط برای خود تهرانی ها مزیت حساب میشه وگرنه سخت ترین جا برای خدمت توی ناجا هست .
    ما الان توی راهور کلی بچه ی اردبیل داریم ولی هیچ کدوم نتونستن ، تهرانی توی اردبیل گیر بیارن و جابجا کنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من متولد نیمه دوم 70 هستم و تازه میخوام برم دفترچه بگیرم چندتا سوال داشتم:
    1.اول که چقدر اضافه میخورم ؟
    2.راهی هست که تو شهر خودم خدمت کنم؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من متولد نیمه دوم 70 هستم و تازه میخوام برم دفترچه بگیرم چندتا سوال داشتم:
    درود 6 ماه
    متاهل بودن . زیر نظر کمیته امداد یا بهزیستی بودن .پدر نظامی . تک فرزند
    یا داشتن پارتی یا بسیج
    Last edited by SNOW PATROL; 12-09-2012 at 19:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام، به شرایطی که دوستمون گفت "پدر فوتی" رو هم اضافه کن.

8. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

1

با سلام، خیلی وقته اینجا نمیام اما گاهی میام و مطالب قبلیو می خونم و دیدم بد نیست چند نکته رو اضافه کنم. البته طبق تجربه شخصی خودم.
    اول اینکه به همه اونایی که قصد رفتن به خدمت رو دارن بگم که هر چه سریعتر اقدام کنید. حالا که میخواین برین هر چی زودتر تموم شه بهتره. اینو وقتی اومدید یگان می فهمید. مثلا من خودم چندین بار می خواستم برم خدمت ولی نرفتم تا اینکه 90/10 رفتم. هر وقت بچه های دوره های قبلو می بینم باا خودم میگم من الان باید هم دوره اینا بودم. هر چند خدا رو شکر الان اوضام بدک نیست. فقط عیبش اینه که خیلی وقته هیچی به دلم نمیشینه. دلم برای آزادی تنگ شده!
    دوم اینکه حرفایی مثه خدمت آدمو مرد میکنه و مثه مرد خدمت کنو این حرفا همه کشکه! خدمت بر خلاف حرفی که کادریا می گن(شمارو به زور نفرستادن خدمت) خیلی هم زوریه. مخصوصا که سن بالاتر بری و ببینی که باید به یه سری آدم بی سواد و نفهم احترام بذاری. البته من آدم خوب و با معرفت هم بین کادریا زیاد دیدم. اما به نظر من هر کاری میتونین بکنین که خدمت راحت تری داشته باشین اما به هیچ وجه کاری نکنید که واسه یه سرباز دیگه مثل خودتون بد بشه و اذیت بشه(زیر آب زنی، آمار دادن، ... مالی و...). من با اینکه تو ستاد گردانمون دارم خدمت می کنم و نهایت هفته ای دو شب پادگان می خوابم و کل مرخصی و اضاف و ... وظیفه دستمه، هیچ وقت دلم نیومده در حق کسی نامردی کنم و حتی خیلی وقتا که میبینم میشه، اضافه خدمتارو ثبت نمیکنم! آخه چرا باید یه نفر الکی عمرشو اینجا بگذرونه.
    راستش حالم از کسایی که به خاطر دو روز مرخصی حاضرن هر کاری بکنن بهم می خوره. خودمون یکیو داریم که شنبه ترخیص ولی تا روزای آخر هم واسه مرخصی چکارها که نمی کرد!!
    من که خدارو شکر حسابی شانس آوردم و بدون پارتی و خودشیرینی جای خوبی توی گردان پیدا کردم. راهکار منم همیشه این بوده که چند ماه اول درست و حسابی خدمت کن تا توی چشم نباشی و راه و چاه رو یاد بگیری، بعدش کم کم میتونی دودره بازی و جیم زدنو یاد بگیری!!!
    توی یگان آدم اگه تابلو باشه باید تا آخر خدمتش موتوری بکشن ازش و وقتی تاریخ کارتش با 30 روز اضاف میاد بالا می فهمه کجای کاره!
    اینم بگم که خیلی از کادریا متاسفانه بد عادت شدن و واقعا آدم های نمک به حرومی شدن. بدون هیچ احساس قدرشناسی. پس حواستون باشه زیادی خودتونو خسته نکنین. خودشیرینی هیچ فایده ای نداره و الا اینو یه روز می فهمین که دیگه دیره و اونجای آدم می سوزه!
    متاسفانه جو خدمتی توی مشهد افتضاحه و آدم فروشی زیاده. من جاهای دیگه رو خوب نمیدونم ولی وقتی این آدما به تورم میخورن یه حالی بشون میدم که آخر خدمت متوجه بشن!!!
    یه نکته مهم اینه که توی یگان شما شخصیتتونو خودتون میسازین و اگه اینکارو خوب انجام ندین تا آخر باید چوبشو بخورین.
    نکته آخر اینکه به هیچ وجه واسه سازمان از جیبتون هزینه نکنید چون واقعا پول دور ریختنه. هم پررو میشن و هم بعدا دلتون میسوزه چون سطح توقع اونا از شما همیشه زیادتر خواهد شد. مثلا دیدم که طرف 30-40 تومان واسه تعمیر کولر هزینه کرده که 4 روز بش مرخصی دادن.!!!
    تا اونجایی که من دیدم، اگه سربازا هوای همو داشته باشن خیلی خیلی راحت تر میگذره و کلا خدمتو سربازا سخت می کنن.
    واسه من هم دعا کنید زودتر از شر این زندان خلاص شم و امیدورام همه خدمت راحتیو پشت سر بذارن.
    چون میگذرد غمی نیست...
    Last edited by amir_torabi; 12-09-2012 at 23:36.

10. 10 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان من لیسانس علوم ازمایشگاهی هستم معلوم میکنه کجا میوفتم اموزشی خدمت؟؟؟؟
    خدایی یه سوال با لیسانس دهن پاره میکنن یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من لیسانس علوم ازمایشگاهی هستم معلوم میکنه کجا میوفتم اموزشی خدمت؟؟؟؟
    خدایی یه سوال با لیسانس دهن پاره میکنن یا نه
    سلام دوست عزیز اصلا مشخص نیست و اینکه لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکتری همه در اموزشی با هم برابرند و معدود پادگان هایی هستند که در طی دوره اموزشی سخت نمیگیرند....ولی فقط دعا کن نیروی انتظامی نیفتی..موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •