دوستان کسی اطلاع داره شرکتی که نامحدود بده؟ من از بس کنترل کردم شارژمو دارم دیوانه میشم . مرکز امام مخابراتم یکماهه![]()
دوستان کسی اطلاع داره شرکتی که نامحدود بده؟ من از بس کنترل کردم شارژمو دارم دیوانه میشم . مرکز امام مخابراتم یکماهه![]()
بسیار عالی
خدا رو شکر پورت نداشتن و گرنه به بد بلایی دچار میشدم
فک کنم برگردم همون های وبه مسخره [emoji107] که چن ماه پیش تخلیه کردم
عزیز دلم چرا جوابت رو نمیدیم؟! همینطور که من قبلا گفته بودم ,سرویسم مشکل داشت و نمیشد شبانه رو تست کنم!.
ولی زیاد عجله نکن, امشب تست میکنم و خبرش رو بهت میدم ...
راستی شما هم مرکز امام هستی؟؟!.
نامحدود واقعی = خیال باطل...
فعلا نامحدود وجود خارجی نداره عزیزم...
البته اگه اشتباه نکنم عمو بهنام یدونه سرویس دهنده پیدا کرده بود که نامحدود میداد, حالا خودش بیاد ببینیم چی میگه!!.
Last edited by sajad-tnt; 12-12-2014 at 23:41.
lمنکه گفتم که شبانه عملا دیگه بی فایدس با این وضعیت تغییر ساعتتو ساعت اول 50 میکشید برا من ولی کم کم یکم بهتر میشد
سلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
ایول عجب خطی نویز خط که عالیه یه اسفندی بدود![]()
شرکت فن آوا قبلا نامحدود میداد(فکر کنم الانم داره) اما از اونجایی که شهر ما هیچ چیزش مثل بقیه جاها نیست نمایندگیش که یک خانه بیشتر نیست نامحدود نداره
پس به فکر نامحدود نباشید که هیچ شرکتی نداره و همه سرویسا محدودن اون شرکتهاییم که نامحدود میدن با هزار و یک قانون مسخرست![]()
روی 4 مگ ببندن 240 کیلوبایت میکشهسلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
من چون خطم مشکل نویز داره رو 3 مگ بستن که نزدیک 200 میکشه
دوستان دیشب سرعت دانلود شبانه حسابگر رو تست کردم!...
یه چیزی درحد افتضاح هست, اولش که سرعت برای من روی 30/40 بود(سرور داخلی/4 کانکشن)!... بعداز 1 ساعت کم کم زیاد شد و حداکثر به 130 رسید!!!.
یعنی سرعت اسمی سرویس (1مگ)!.
اینم تصویری از مقدار دانلود از 3:07 دقیقه تا 5:55 صبح (فقط 650 مگ دانلود شده:دئ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خودم انتظار داشتم حداقل 250 کیلوبایت رو دیگه راحت بکشه !!... ولی چه کنیم دیگه...
.
.
.
مـوفق باشــید.
از کرانی بعید نبود
فقط سرعت تو روز رو زیاد کرده که حجم زود تموم شه و حجم بخرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)