نت من بعد از 2 روز قطعی دیگه امروز وصل شد !!!
البته باز معلوم نیست برای چند ساعت وصل شده یا چند دقیقه ! :|
حرص ادم رو در میارن با این کاراشون...
الان دقیقا یک هفته هست ک اوضاع من همینطوره...
حیف اون پول که به پارس دادم.... :|
نت من بعد از 2 روز قطعی دیگه امروز وصل شد !!!
البته باز معلوم نیست برای چند ساعت وصل شده یا چند دقیقه ! :|
حرص ادم رو در میارن با این کاراشون...
الان دقیقا یک هفته هست ک اوضاع من همینطوره...
حیف اون پول که به پارس دادم.... :|
سرعتم امروز یخورده بیشتر شده
![]()
من سرعتم داغون بود امروز داغون تر شده اما قطعی ندارم
پشتیبانی میگه مودمت خرابه -راست میگه ؟من هی باید vpi vci رو عوض کنم اگه عوض کنم قطعی ندارم
در یک اقدام انتخاری پارس آنلاین پورت 80 رو روی تمامی سرویسهایش بست .
از سایت زیر می تونید چک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 23-08-2011 at 16:37.
در مورد پورت 80 یه توضیح میدی !؟
هزینه ای نداره ولی بعد از اینکه دوباره تمدید میکنید جریمه میشین ( من واسه دفعه اول که خواستم تمدید کنم از تمدید موقت استفاده کردم کل حجم دانلودشم تو سه روز تموم شد بعد که تمدید کردم فکر کنم یک گیگ از حجمم رو کم کردش نامردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اگر هم قصد تمدید دوباره رو ندارین بگیرین حالشو ببرین.
منم یه چی بگم بد نیست:
نزدیک یک ساله که دارم از پارس استفاده میکنم و هر بارم یک سرویسو گرفتم 128 تا 512 و به نظرم الان 256 خوبه با اینکه سرعت دانلودش فعلا پایینه . ( ماه رمضان ) . اکثرا شبا بیدارن و دارن دانلود میکنن که فاتحه سرعتو خونده دیشب سرعتم 7 رسید
دیروز با شاتل 1 گیگ شرکت کار میکردیم اونم کند بود حتی کندتر از 256 خونه؟؟؟!!!!
به نظرم هیچ فرقی نمیکنه که شاتل بگیری یا پارس یا صبا من همشونو امتحان کردم همه گی یه مدت خوبن یه مدت بدن و یه مدتم آشغال میشن
و آخر اینکه با پارس نسبت به بقیه راحت تر بودم.
منم نمیدونم چیه ؟ خوبه بده جالبه چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایتش از 10 تا 100 رو زدم گفت همگی بسته ان؟؟؟!!!
لطفا یک توضیحی بدین ممنون
پورت 80 یکی از مهمترین پورتهاست. دنیای وب (صفحات اینترنتی) بر اساس همین پورت کار میکنه. توضیح اینکه وقتی به یه سایت وصل میشیم و صفحه وب را درخواست میکنیم، در واقع مرورگر اینترنتی به پورت 80 اون کامپیوتر وصل میشه و اطلاعات رو میگیره (البته بعد از گرفتن اطلاعات اون رو تفسیر میکنه و به صورت یه صفحه نشون میده - دقت کنید که اطلاعات در واقع به صورت یک سری تگ HTML است )و آنگاه حق جله و علا گوگل خان را برای جستجو آفرید باشد که رستگار شوید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از منم بعضی موقع ها میزنه 91.98 !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)