تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 1291 اولاول ... 195199199691009101510161017101810191020102110221023102910691119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

منم مشکلمو مطرح کردم که چرا اس ام اس بیخود برام فرستادین؟؟؟ بهم گفتن که این پیام برای افرادی که از صبح تا شب دانلود میکنن و باید در مصرف حجمشون رعایت کنن منم بهش گفتم ببخشید سرویس نامحدود گرفتم که بتونم از امکانات دانلود استفاده کنم البته من بیشتر شب تا صبح که رایگانه دانلود میکنم بهم جواب داد فرقی نمیکنه هم سرویس محدود و هم سرویس نامحدود باید در مصرفشون بیشتر رعایت کنن .......... واقعا تعجب میکنم تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم که فرق بین محدود و نامحدود مشخص نیست
    لطفا چک کنید که مصرفتون توی دوره های قبل زیاد شده یا نه و اگه زیاد شده حتما حتما دوباره زنگ بزنید و بگید که حجم مصرفی دوره های قبلیتون زیاد شده. وحتما پیگیر باشید که بهتون پاسخ بدن.
    ایرانسل معمولا وقتی حتی بیشتر از 70-60 درصد حداکثر مصرف (میزان ایده عال) رو هم مصرف کنید ، کاری نداره.....

لطفا حتما پیگیر باشین

2. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

تاحالا کسی امتحان کرده اگر وایمکس رو برای مدتی مثلا ۱۰ روز تمدید نکنید چه اتفاقی میفته؟
    حساب نامحدود من اول ماه ۵ روز پیش پیش تموم شده اگر تا ۴ ۵ روز دیگه هم تمدیدش نکنم مشکلی پیش نمیاد؟

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من یه سرویس وایمکس گرفتم که اسمش 512 نامحدوده ولی سرعتش افتضاحه. البته مودمش، نهایتا سه تا از چراغ هاش روشن میشه. این یعنی اینکه پوشش خوبی تو این منطقه نداره؟ چیکارش میشه کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه سرویس وایمکس گرفتم که اسمش 512 نامحدوده ولی سرعتش افتضاحه. البته مودمش، نهایتا سه تا از چراغ هاش روشن میشه. این یعنی اینکه پوشش خوبی تو این منطقه نداره؟ چیکارش میشه کرد؟
    اگر ایراد از منطقه شما نباشه (بعضی مناطق سرعت چندان خوب نیست) شاید ایراد از سیگنال ضعیف هست

الان سرعت دانلودتون چند هست؟
    مودم رو کجا گذاشتین؟
    من همون اوایل داخل اتاق میگذاشتم سرعت کم میشد، چسبوندم به شیشه پنجره ۵ تا چراغ گرفتم سرعت بهتر شد

از 192.168.1.1 ببینید RSSI و CINR چنده
    Last edited by forexet; 26-12-2013 at 17:31.

6. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا پاک کنید اشتباهی دوبار ارسال شد
    Last edited by saman9074; 27-12-2013 at 02:38. دليل: حذف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من تقریبا 20 روز پیش چند تا عکس از صفحه اطلاعات حسابم تو ایرانسل برای دوستام گرفتم که کارکرد دوره های قبل توش بود و امروز که نگاه کردم دیدم اون اعداد دو برابر شده!؟ به نظرتون چی کار کنم؟ الان اونایی که زنگ زدن جواب گرفتن؟ منم زنگ بزنم؟
    عکسی که 20 روز پیش گرفتم

عکسی که همین الان گرفتم

9. 2 کاربر از saman9074 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام دوستان من تقریبا 20 روز پیش چند تا عکس از صفحه اطلاعات حسابم تو ایرانسل برای دوستام گرفتم که کارکرد دوره های قبل توش بود و امروز که نگاه کردم دیدم اون اعداد دو برابر شده!؟ به نظرتون چی کار کنم؟ الان اونایی که زنگ زدن جواب گرفتن؟ منم زنگ بزنم؟
    عکسی که 20 روز پیش گرفتم
    عکسی که همین الان گرفتم
    حتما به 707 زنگ بزنید و حتما پیگیر باشین و روی مشکل اصرار کنید تا بهتون یک شماره پیگیری بدن.

11. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من موجودی حسابم 0 بوده و پول برای این ماه واریز نکرده بودم در واقع حسابم غیر فعال بوده الان که نگاه کردم دیدم موجودی حسابم شده 30000 تومان .اول فکر کردم کسی اشتباه پول رو به حساب من ریخته ولی الان که چک کردم دیدم هیچ تراکنشی از پرداخت یا شارژ ثبت نشده.کسی میدونه این 30 تومن از کجا اومده ؟

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اگر ایراد از منطقه شما نباشه (بعضی مناطق سرعت چندان خوب نیست) شاید ایراد از سیگنال ضعیف هست

الان سرعت دانلودتون چند هست؟
    مودم رو کجا گذاشتین؟
    من همون اوایل داخل اتاق میگذاشتم سرعت کم میشد، چسبوندم به شیشه پنجره ۵ تا چراغ گرفتم سرعت بهتر شد

از 192.168.1.1 ببینید RSSI و CINR چنده
    سرعت دانلود نهایتا 30 kb/sمیشه. مودم توی اتاقمه، جاشم عوض میکنم زیاد فرقی نمی کنه چراغاش. مسئله اینه که من تا یک ماه پیش راحت 4 چراغ میگرفتم و کارمو راه مینداخت ولی الان چند وقته خیلی آروم شده.
    RSSI : -67.30 dBm
    CINR : 26.11/18.26 (R3/R1)dB

چطوره وضعش؟ من که از این عددا چیزی سر در نمی یارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من موجودی حسابم 0 بوده و پول برای این ماه واریز نکرده بودم در واقع حسابم غیر فعال بوده الان که نگاه کردم دیدم موجودی حسابم شده 30000 تومان .اول فکر کردم کسی اشتباه پول رو به حساب من ریخته ولی الان که چک کردم دیدم هیچ تراکنشی از پرداخت یا شارژ ثبت نشده.کسی میدونه این 30 تومن از کجا اومده ؟
    برا منم 3 تومن شارژ شده الکی می گم خدا بده برکت ما که 100 مگ گرفتیم باش اما واقعا کسی می دونه چرا؟ شاید توبه کرده داره پولایی رو که کلاهبرداری کرده برمیگردونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •