نميدونم چرا ولي منم چند بار با اينترنت با سرعت كم رفتم اينجوري ميشده....
4 مگ و 2 مگ ، ساعت رايگان سرعت چند ميده؟ واقعي رو ميده؟؟؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
نميدونم چرا ولي منم چند بار با اينترنت با سرعت كم رفتم اينجوري ميشده....
4 مگ و 2 مگ ، ساعت رايگان سرعت چند ميده؟ واقعي رو ميده؟؟؟
Last edited by MW_ARDEN; 05-12-2013 at 00:19.
سایت 2020 رو فکر میکنم باید با یه مرورگر ورژن بالا باز کنید. من با فایرفاکس 3.6 کار میکنم این سایت برام باز نمیشه، اما میرم تو گوگل کروم ورژن بالا باز میشه.
امروز باز رسما مخابرات تررر زده عین دفعات قبلش و از دیشب تا حالا بیش از 50 دفه قطع و وصل شده که باید تو رکورد گی نس ثبت بشه حتما و اون اپراتور 2020 شماره 2 پشتیبانی هم موقع تماس یه رباط اول کار میگه میگه که اشکال از طرف مخابراته و کارررررشناسان دارن رفعش میکنن اراواح جده دزدشون و بعد که خود اپراتور برداشت هر چی بد و بیراه بود امروز گفتم بهشون و گفتم همه ispها دارن بهتر میشن و سرعت و کیفیتشون رو بالاتر میبرن و یه نامحدوده گوزی دادین هر غلطی میخواین میکنید چون دوزار ارزونتر میدادین که جدیدا قیمت رو هم بالا بردین دیگه چه مرگتونه و خوشم میاد امروز همش عذر خواهی میکرد و خفه خون گرفته بود اپراتوره نون خشکیشون.
اون سایت تخیلی 20نت هم برای من هم بعضی اوقات با مکافات بالا میاد اونم با اخرین ورژن کروم و isp که سایت خودش رو باز نکنه دیگه وضعیتش معلومه.
Last edited by nob2003; 05-12-2013 at 11:03.
مخابرات برای من هم از دیشب قظع هست مشخص نیست دارند چکار میکنند30 روز اینترنت دادند 10 روز قطع 10 روز سرعت نصف هست 10 روز بالا پایین دارد این پول ها چطور میخورند............![]()
آسیاشت هم امروز داغونه![]()
مخابرات از دیشب قطعهههههههههههههه
آب هم قطعه .................
دوستان کسی سرویس از شاتل داره؟
میخواستم یکی از سرویس های 4مگ به بعد رو بگیرم دانلود شبانه خالص چقدر است روی این سرویس ها؟
آیا محدودیتی، کاهش سرعتی رخ میده؟
میزان رضایت از سرویس؟ قطعی؟ اپراتورها کارو راه میندازن؟
قدیما خیلیا ازش شاکی بودن. الان چطوره؟
خدا لعت کنه این مخابرات رو از دیروز تا حالا نت کاملا قطع
کاربران بیست نت هنوز سرویسشون قطعه؟
قطع کامل نیست اما زیاد قطع و وصل میشه !!!!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)