تكليف منو معلوم كنيد!! بيام شهرتون چقدر بايد حرومش كنم؟!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تكليف منو معلوم كنيد!! بيام شهرتون چقدر بايد حرومش كنم؟!
یعنی چی منظورت پول دادن اگه باشه ما از کسی پول زورکی نمی گیریم اصلا نده از ته
فقط می خواهیم وقتی فورت اومد زود فورت بزرگ را بتونیم بگیریم که اونم باید 10000 $ خزانه پول باشه
آخرش ثابت شد 10k باید پول در خزانه باشه
خوب شد!!یعنی چی منظورت پول دادن اگه باشه ما از کسی پول زورکی نمی گیریم اصلا نده از ته
===
اوضاع احوال جنگ چطوره؟ اونجا دوئل زياد انجام ميشه يا نه؟
===
لعنت بر اين اينترنت ايران!!
آرش بی تو هرگز![]()
بیا قهر نکن ! کی ای آرش ما رو ناراحت کرده ؟!![]()
مرسی چاقال جان
مسئله ناراحتی نیست . هر چی ناراحتی بود تموم شد و رفت .
الان فعلا توی این شهر کوچیکه میمونه تا دلشون خوش باشه یک لول بالا هم اومده پیششون.
یکم که بزرگ شدن میرم یکجای دیگه.
الان یک یوزر توی یکی از میدلتون ها دارم.
یکی هم توی شهر کوچیک
یکی هم الان بی پناه دارم دنبال پناه براش میگردم![]()
راستی چند نفر اینجا هستند که توی ورلد 2 بازی میکنند و لولشون بالای 30-40 هست؟؟
اگه هست علام کنه میخوام یک شهر بزنم رنک یکش کنم
خدایا توبهالان فعلا توی این شهر کوچیکه میمونه تا دلشون خوش باشه یک لول بالا هم اومده پیششون.
یکم که بزرگ شدن میرم یکجای دیگه.
الان یک یوزر توی یکی از میدلتون ها دارم.
یکی هم توی شهر کوچیک
یکی هم الان بی پناه دارم دنبال پناه براش میگردم
چی کار میکنین بن نمیشین
منم هر دو سه روز یه بار کارم شده رفتن به شهرهای اطراف واسه خرید . شانس من شهر خودمون آیتم هایی که من میخوام رو ندارهه رو همین حساب همین که میرم بیرون میبینم 10 تا اینوایت اومده از این بنده خداها شهر های کوچیک که بیا و یه کمکی بکن .
حاجی اوضاع دوئل اینجا بد نیستش ولی باید روی پای خودت وایسی . آرش قبلا یه پست داده بود در مورد دوئلر های سیلور واقعا حق داشت . یه مشت ترسو هستن با اینکه آیتم دارن و قدرتش رو هم دارن ولی میترسن دیگه ! نمونش اون قدیم که من با کاراکتر چاقال به میدلتونی ها حمله میکردم ولی کسی نبود که بره طرف رو پاس اوت کنه
تکبیرلعنت بر اين اينترنت ايران!!
اول كه شما خودت رو ناراحت نكن!!حاجی اوضاع دوئل اینجا بد نیستش ولی باید روی پای خودت وایسی . آرش قبلا یه پست داده بود در مورد دوئلر های سیلور واقعا حق داشت . یه مشت ترسو هستن با اینکه آیتم دارن و قدرتش رو هم دارن ولی میترسن دیگه ! نمونش اون قدیم که من با کاراکتر چاقال به میدلتونی ها حمله میکردم ولی کسی نبود که بره طرف رو پاس اوت کنه![]()
دوم اين كه من كاري به دوئلر هاي اونجا ندارم ميخوام ببينم روزي چقدر تجربه از دوئل مي تونم كاسب بشم!!
ا.. و اكبر ا... اكبر ، ؟ رهبر، مرگ بر ضد ولايت ؟تکبیر
نمیدونم والا ! من که ادونچرم طرف فقط واسه پول میان منو میزنن همیشه هم یه 15-20 لولی بالاترن
ولی دیگه وضعیت سرباز رو نمیدونم .
یادش بخیر حاجی شما با اینکه مدافع بودی تو حملات شرکت میکردی ! آرش که نگاه نمیکرد طرف چند لول بالاتره میومد بلکه بتونه کمک کنه ! گذشت اون زمان :( امیدوارم ورد جدید دوباره دور هم جمع شیم
یادش بخیر حاجی شما با اینکه مدافع بودی تو حملات شرکت میکردی ! آرش که نگاه نمیکرد طرف چند لول بالاتره میومد بلکه بتونه کمک کنه ! گذشت اون زمان :( امیدوارم ورد جدید دوباره دور هم جمع شیم![]()
یادش بخـــیــر
چه شهری بود ، چه شهر دار بیفکری بود که اومد زد شهر رو کنار دست رنک یک ورلد.
آقا ناراحت نباشین خودم توی ورلد 10 تو روز دوم سوم شهر رو میزنم. سریع پیشرفت کنیم.
فقط باید متحد باشیم.از هر پیروزی اتحاده.
جا داره همينجا از روح بلند سگ ولگرد هم يادي كنيم. در موقعي كه ممد تاسيس امپراطوري رو اعلام كرد و ادعا داشت موقع نبرد هفت هشت نفري روي چيني ها ميريزيم و پاس اوتشون مي كنيم و همچنين ادعاي هشت بويلدر رو مي كرد، روح سگ ولگرد هشدار سقوط شهر رو داد و از ما خواست كه از اونجا دور شويم. ولي افسوس و صد افسوس كه ما در توهم قدرت بوديم!!
يادش جاودان و راهش پر روهرو باد!!!
Last edited by Haj_Amoo; 04-07-2009 at 17:45. دليل: اصلاح غلط هاي املايي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)