البته نصب مودم کار راحتی است یه VPI و VCI داره که از پشتیبانی میگیری و تو مودم تنظیم میکنی و یه نوع کانکشن میخواد که اون هم از پشتیبانی می پرسی . ولی کلاً هزینه ایاب و ذهاب باید همون هزینه کارشناس باشه دیگه .
البته نصب مودم کار راحتی است یه VPI و VCI داره که از پشتیبانی میگیری و تو مودم تنظیم میکنی و یه نوع کانکشن میخواد که اون هم از پشتیبانی می پرسی . ولی کلاً هزینه ایاب و ذهاب باید همون هزینه کارشناس باشه دیگه .
تجربه ای از دو آنتن ها نداشتم. یکی از دوستان بجای مودم دو آنتنه یه مودم معمولی تر گرفت (فکر کنم am-604g) و یه آنتن اکسترنال Dlink هم انداخت روش و خیلی راضی بود. آنتن رو حدود 30 تومن خرید.
راستش قیمت های الآن رو نمیدونم میتونی از دالای کامپیوتر یا تهران فراژه بپرسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم باید حدود 90 تومن باشه. البته اون کرونیش بیشتر بخطر دوتا پورت USB اش هستش که میتونه پرینتر یا فلش مموری رو وارد شبکه کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید مفید باشه واستون. سوالی بود در خدمتیم
Last edited by a6l3i; 21-10-2010 at 21:21.
سلام
من مودم ZyXEL دارم از شاتل ADSL گرفتم
حالا می خوام هر فقط که کامپیوتر روشن شده اینترنتم وصل بشه؟
لطفاً راهنمایی کنید؟
شما باید مودم رو در حالت pppoe قرار بدید فایل راهنما رو نسبت به مدل مودمتون دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کردم ولی نمی تونم تغییرات انجام بدم مثل اینکه بسته یعنی غیرفعال
کاری نداره که . شما برو تو تنظیمات مودم بعد قسمتی که نوع ارتباط را انتخاب میکنی از BRIDGE درش بیار و بزار رو PPPOE بعد یوزر و پس را همونجا بزن همین.
منظورتون از "بسته یعنی غیر فعال" چیه ؟؟
این هم عکسی از صفحه تنظیمات مودم شما ببین بگو کجاش باید برم !!!
![]()
شما از قسمت STATUS مودم عکس گرفتی تو مرورگر 192.168.1.1 را که زدی بعد یوزر و پس را که زدی از صفحه اصلی مودم عکس بگیر تا بگم کجاش برو.
Last edited by Mr.Pooya; 21-10-2010 at 23:01.
وقتی که آدرس زدم این صفحه نمایش داده میشود
بعد از Login این صفحه میاد و صفحه دیگری نیست
![]()
نمیدونم راستش چون تا حالا با این مودم کار نکردم ولی شما روی قسمتی که پایین STATUS مارک مودمت را نوشته کلیک کن ببین چی میشه . ولی یکم ور برو با مودم باید قسمت تنظیمات بیاد چون این قسمت استاتوس هست و فقط اطلاعات میده و باید صفحه که تنظیمات میاد را بیارید تا بشه تنظیمات را تغییر داد .
یک فلش کوچیک بالای بالا سمت راست هست اون چکار میکنه ؟؟
ولی اگه تونستی قیمت تنظیمات را بیاری عکس بگیر تا بهت بگم .
یک کار دیگه یکن شما تو ADDRESS BAR مرورگرت بعد از 192.168.1.1 بزن INDEX.HTML ببین میاد یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)