تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 1135 اولاول ... 195199199691009101510161017101810191020102110221023102910691119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما
    رفتم pcv رو چک کردم درب سوپاپ طرف راننده یه هواکش داره که با شیلنگ وصل شده به کاربراتور من اونو باز کردم صدای باد و مکش داشت و فهمیدم که کار میکنه......

فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه چون لوله سمت شاگرد صرفا یک واسطه برای اتصال به محفظه فیلتر هوا هست و هنگام روشن شدن موتور، بواسطه مکش هوا از سمت دهانه کاربراتور و در نهایت این لوله، بخار روغن به داخل موتور و جهت سوختن مکیده میشه.
    سوپاپ pvc هم که چک کردید و سالم بود، بنابراین مشکلی نیست و فقط لوله سمت شاگرد را تمیز کنید و ببینید در طی چند مدت دیگه، آیا مشکل کم شدن و بوی سوختن روغن وجود داره یا خیر؟

اگر هنوز مشکل وجود داشته موارد دیگه را بررسی میکنیم.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

از روغن ترمز واگنر 21 استفاده می کردم اما الان در بازار نمونه اصلی موجود نیست برای کسری روغن ترمز واگنر 21میشه از روغن های ایرانی موجود دربازار با مشخصاتDOT 3 اضافه کنم ؟ با تشکر
    Last edited by kcnc; 27-07-2018 at 11:44.

4. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از روغن ترمز واگنر 21 استفاده می کردم اما الان در بازار نمونه اصلی موجود نیست برای کسری روغن ترمز واگنر 21میشه از روغن های ایرانی موجود دربازار با مشخصاتDOT 3 اضافه کنم ؟ با تشکر

اگر اشتباه نکنم، مایع ترمز واگنر 21 ، آبی رنگ بوده و استاندارد DOT4 داره، بنابراین اگر روی قوطی های قبلی استاندارد DOT4 نوشته شده بود، باید از مایع ترمز با همین استاندارد استفاده کنید که همگی آبی رنگ هستن.

مایع ترمز DOT3 زرد رنگ هست و معمولا قوطی آنها هم به همین رنگ ساخته میشه، و اگرچه تا حد زیادی با نوع DOT4 تشابه داره، اما اگر با هم قاطی بشه، به احتمال زیاد به قطعات لاستیکی مدار ترمز آسیب میزنه و نشت روغن پیدا میشه.

روغن آبی DOT4 دارای نقطه جوش بالاتری نسبت به نمونه DOT3 هست و این باعث میشه تا برای خودروهای سواری سنگین ( مثل اتومبیلهای ما) و کامیونها استفاده بشه تا در زمان ترمزگیری و ایجاد حرارت بیشتر نسبت به خودروهای سبکتر، دوام و کارایی خودش را حفظ بکنه، بنابراین سعی کنید از نمونه آبی DOT4 استفاده کنید.

اگر تابحال از زرد DOT3 استفاده میکردید، دو راه وجود داره:
    1. از همین نمونه زرد استفاده کنید ، 2. تمام مدار سیستم ترمز را چندین بار بوسیله روغن آبی DOT4 پر کرده و هواگیری و در نهایت خالی کنید تا همه روغنهای زرد قبلی پاک بشه و در آخر فقط از روغن آبی DOT4 استفاده کنید.

نمونه های ساخت ایران از هر دو نوع زیاد هست و من از نمونه آبی DOT4 استفاده میکنم که از مارکهای متفاوت ایرانی ( مثل فومن شیمی ، کاسپین ، سنان شیمی و..) در بازار پیدا میشه و مشکل خاصی هم تابحال نداشتم که ناشی از کیفیت بد این روغنها باشه.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

می خواستم کولر را راهندازی کنم اما ترموستات خرابه برق اون یکسره شده متاسفانه نتونستم گیر بیارم اگر ترموستات نباشه چطور میشه از کولر استفاده کرد؟
    ترموستات ماشین دیگه رو میشه جایگزین کرد؟
    لوله تخليه اواپراتور در کجا قرار داره؟
    با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 28-07-2018 at 15:36.

8. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می خواستم کولر را راهندازی کنم اما ترموستات خرابه برق اون یکسره شده متاسفانه نتونستم گیر بیارم اگر ترموستات نباشه چطور میشه از کولر استفاده کرد؟
    ترموستات ماشین دیگه رو میشه جایگزین کرد؟
    لوله تخليه اواپراتور در کجا قرار داره؟
    با تشکر فراوان
    فلش زرد خروجی ، سبز ورودی ، قرمز ترموستات ، سیاه لوله جیوه ترموستات ، آبی موم جهت چسبیدن لوله جیوه ترموستات به لوله ورودی

من کلا ترموستات کولر از مدار خارج کردم چون به درد دمای خوزستان و وضعیت آب و هوایی اینجا نمیخوره ولی شاید برای منطقه شما تا حدی لازم باشه ( شب و هوای خنک شده نسبت به روز)

ترموستات مشابه هست ولی احتمالا قیمت زیاد باشه. اگر خواستید اینجا پیگیر میشم و قیمت میگیرم.
    نمونه خودروهای دیگه هم میشه استفاده کرد به شرطی که لوله جیوه به اندازه ای باشه که امکان چسباندن به لوله ورودی اواپراتور را داشته باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کندانسور ، اواپراتور و درایر را پیاده کرده و قسمت بیرونی کندانسور را با فشار آب تمیز کردم
    امکانش هست قسمت بیرونی اواپراتور را هم با فشار آب تمیز کنم؟
    قسمت زیرین درایر مقداری جرم داره امکان داره از این قسمت هم نشتی داشته؟
    شلنگی که در تصویر مشاهده می کنید نشتی داره ، شلنگی که می خواهم تهیه کنم تحمل 400 psi را داره به نظر شما کافی هست؟
    فیلتر مدادی مشکلی با گاز r134a نداره؟
    در آخر هر توصیه ای که لازمه بفرمایید ممنون میشم .

12. این کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کندانسور ، اواپراتور و درایر را پیاده کرده و قسمت بیرونی کندانسور را با فشار آب تمیز کردم
    امکانش هست قسمت بیرونی اواپراتور را هم با فشار آب تمیز کنم؟
    قسمت زیرین درایر مقداری جرم داره امکان داره از این قسمت هم نشتی داشته؟
    شلنگی که در تصویر مشاهده می کنید نشتی داره ، شلنگی که می خواهم تهیه کنم تحمل 400 psi را داره به نظر شما کافی هست؟
    فیلتر مدادی مشکلی با گاز r134a نداره؟
    در آخر هر توصیه ای که لازمه بفرمایید ممنون میشم .

تمیز کردن بخشهای بیرونی کندانسور و اواپراتور مشکلی نداره و حتما انجام بدید، البته اواپراتور را میشه بدون باز کردن کامل و صرفا با بازکردن نیمه بخش بیرونی و سمت موتور یونیت کولر تمیز کرد و توی نوا این کار ساده تر انجام میشه چون موتور خطی هست و فضای باز زیادی در کنار این بخش برای کار کردن وجود داره.

ظاهرا تمام بخشهای اصلی بیرون کولر را باز کردید پس بهتره همه بخشها را بطور جداگانه از نظر نشتی چک کنید، یعنی با فشار هوا و بصورت منفرد تا اگر ایرادی داشت دیگه نیازی به باز کردن مجدد نباشه.

درایر را روی اواپراتور ببندید و یکجا چک کنید تا هر مشکلی داشت معلوم باشه . فکر نمیکنم خود درایر ایرادی داشته باشه چون اکثرا رطوبت و نشت گاز و روغن از بخشهای دیگه ( مثل لوله ها ) روی این بخش تاثیر میگذاره و به بدنه خودش به راحتی آسیب وارد نمیشه.

معمولا فشار باد مورد استفاده برای نشت یابی حدود psi 250 بوده که در حد فشار باد تایر کامیون هست بنابراین مقدار 400 psi کاملا مناسب و کافیه، فقط حتما تمام لوله های لاستیکی را تعویض کنید چون به نظر میرسه سالها بدون گاز بوده و به احتمال زیاد بعد از مدتی که با گاز و فشار در تماس باشه نشتی جدید پیدا میکنه و گاز هدر میره.
    کمپرسور را هم جداگانه چک کنید و حتما قبل از سوار کردن تمام بخشها اعم از کندانسور کمپرسور اواپراتور را با محلول توزن کاملا شستشو بدید و بگذارید خشک بشه.

فیلتر مدادی را هم تعویض کنید و همینطور اورینگهای مربوط به محلهای اتصال شلنگها و رابطهای مختلف چون ممکنه ظاهرا سالم باشن اما در عمل وقتی تحت فشار قرار بگیره به مرور نشت بوجود میاد.

فیلتر مدادی بطور کلی مشکلی نداره و با هر نوع گازی کار میکنه البته اگر بخواهیم خیلی خیلی استاندارد عمل کنیم ، متاسفانه قطعات مناسب در ایران پیدا نمیشه و فعلا با همینهایی که در دسترس هست باید سر کرد.
    داخل کمپرسور را هم با توزن خوب شستشو بدید و زمانی که خوب خشک شد، تست نشت یابی انجام بشه. یک قوطی روغن مخصوص گاز R134 بگیرید و بعد از نصب کمپرسور و قبل از بستن لوله های پشت، با سرنگ داخل کمپرسور بریزید.

احتمال داره مدتی بعد از گازگیری ، کمپرسور نشت داشته باشه و ناچارا مجبور به بازکردن و تعویض کیت کمپرسور داشته باشد که همین تجربه را قبلا داشتم.
    نشتگیرهایی در بازار وجود داره که شاید بد نباشه موقع گاز گیری از آنها هم استفاده کنید تا احتمال این قضیه کمتر باشه.

توصیه خاصی نیست و همین مواردی که خدمت شما گفتم را انجام بدید، و بهتره که قبلا همه بخشها را با توزن شستشو بدید ( قسمتهای داخلی اواپراتور و کندانسور ) و تمام لوله های لاستیکی را هم نو کنید ( با پرس شلنگ) و قطعات را جداگانه از نظر نشت چک کنید ( پیش کولر ساز ) در نهایت همه را سوار کنید و باز دوباره پیش کولر ساز تست نشت انجام بدید، و در صورت مرتب بودن همه چیز، گازگیری کنید.

بخشهای مختلف دریچه و وکیومها بخوبی کار میکنه؟ برق کمپرسور و چوک گاز روی کاربراتور متصل و کار میکنه؟

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بخشهای مختلف دریچه و وکیومها بخوبی کار میکنه؟ برق کمپرسور و چوک گاز روی کاربراتور متصل و کار میکنه؟

وکیومهایی که روی یونت بخاری و زیر برف پاک کن هست بصورت جداگانه تست کردم همگی کار میکنن البته این برمی گرده به چند سال پیش
    اما توپی (وکیوم تانک) از اولش هم کار نمیکرد دست دوم به شرط پیدا کردم اون هم با توجه به اینکه ظاهرا سالم بود کار نکرد
    دریچه بغل پای شاگرد هم نداره جالبه که وقتی سلکتور را در حالت بخاریHOT قرار می دهم هوا از طریق دریچه زیر برف پاکن وارد فن و در نهایت به داخل اتاق میاد
    اما وقتی که سلکتور را در حالت کولرCOLD قرار می دهم هوا از زیر دریچه برف پاک کن نمیاد بلکه هوا از طریق دریچه بغل پا شاگرد وارد فن شده ودر نتیجه با اوپراتور تماس پیدا کرده خنک شده و دوباره به اتاق میاد !! که این مکش از اتاق باعث صدای زیاد هوا میشه
    درتابستان دریچه وسط را یکبار با دست میبندم (به دلیل کار نکردن توپی ) و درزمستان باز میکنم تا گرمای بخاری وارد اتاق بشه
    چوک گاز روی کاربراتور را با مولتی متر چک کردم قطعی داره فکر نکنم هیچ سیم پیچی به دلیل ظریف بودن سیمهایس حاظر به سیم پیچی آن باشه اگر فرصت کنم ببینم می تونم خودم درستش کنم شما تا به حال چوک را سرویس کردید؟ تا از تجربتون استفاده کنیم. با تشکر

16. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وکیومهایی که روی یونت بخاری و زیر برف پاک کن هست بصورت جداگانه تست کردم همگی کار میکنن البته این برمی گرده به چند سال پیش
    اما توپی (وکیوم تانک) از اولش هم کار نمیکرد دست دوم به شرط پیدا کردم اون هم با توجه به اینکه ظاهرا سالم بود کار نکرد
    دریچه بغل پای شاگرد هم نداره جالبه که وقتی سلکتور را در حالت بخاریHOT قرار می دهم هوا از طریق دریچه زیر برف پاکن وارد فن و در نهایت به داخل اتاق میاد
    اما وقتی که سلکتور را در حالت کولرCOLD قرار می دهم هوا از زیر دریچه برف پاک کن نمیاد بلکه هوا از طریق دریچه بغل پا شاگرد وارد فن شده ودر نتیجه با اوپراتور تماس پیدا کرده خنک شده و دوباره به اتاق میاد !! که این مکش از اتاق باعث صدای زیاد هوا میشه
    درتابستان دریچه وسط را یکبار با دست میبندم (به دلیل کار نکردن توپی ) و درزمستان باز میکنم تا گرمای بخاری وارد اتاق بشه
    چوک گاز روی کاربراتور را با مولتی متر چک کردم قطعی داره فکر نکنم هیچ سیم پیچی به دلیل ظریف بودن سیمهایس حاظر به سیم پیچی آن باشه اگر فرصت کنم ببینم می تونم خودم درستش کنم شما تا به حال چوک را سرویس کردید؟ تا از تجربتون استفاده کنیم. با تشکر
    توپی وکیوم تانک یا همان " قوطی کنترل وضعیت وکیوم " (Conditioning Vacuum Control Canister ) باید سالم باشه تا وضعیت باز و بسته شدن دریچه ها توسط وکیومها بخوبی انجام بشه. حتما با فروشنده شرط کنید و اگر کار نکرد پس بدید چون قطعه مهمی بحساب میاد.

اما در مورد وکیومها و دریچه های مربوط به آنها ،حقیقت اینکه تنها دریچه های ضروری اینها هستند:
    1. دریچه تنظیم ورود هوا به سمت رادیاتور بخاری ، که توسط کابل فولادی کنترل میشه ( این دریچه سیستم وکیوم نداره) و معمولا مشکلی خاصی در کار کرد آن بوجود نمیاد و توسط اهرم تعیین وضعیت HOT , COLD تغییر میکنه.
    2. وکیوم مربوط به دریچه های هوای خروجی پشت شیشه جلو که برای زمستان و هنگام استفاده از بخاری و بیشتر جهت گرم نگه داشتن شیشه جلو و ممانعت از بخار گرفتن و یخ زدگی شیشه استفاده میشه و وکیوم آنهم درست بغل پای راننده و نزدیک پدال گاز قرار گرفته.
    3. وکیوم و دریچه مربوط به هوای خروجی از دریچه های جلو داشبرد که بیشتر هنگام استفاده از کولر استفاده میشه و وکیوم آنهم روی یونیت بخاری و داخل و زیر داشبرد قرار گرفته.

من دریچه بغل پای شاگرد که برای رسیدن هوا به فن و برگشت به داخل اتاق هست، را کاملا باز نگه داشتم ( با استفاده از یک مانع مناسب تا دیگه باز و بسته نشده و همیشه برای ورود هوای اتاق به سمت فن باز باشه) ، چون دلیلی نداره که بجز هوای اتاق، نیاز به فرستادن هوا از جای دیگه به سمت فن باشه.
    چه در زمستان یا تابستان، هوای داخل اتاق نهایتا توسط بخاری یا کولر ، گرم و خنک شده پس استفاده مجدد از همین هوا باعث میشه تا کارایی بخاری و کولر بیشتر باشه و دیگه نیازی به گرم و سرد کردن مجدد هوای بیرون نباشه ، و در همین راستا دریچه هوای زیر شبکه برف پاکن که برای ورود هوای جدید به سمت فن تعبیه شده را هم کاملا بسته و با چسب سلیکن آب بندی کردم، چون در این مورد هم اصولا نیازی به ورود هوا از سمت بیرون نیست و معمولا بواسطه مشکلاتی در آب بندی این دریچه، هوای بیرون مرتبا با هوای داخل اتاق مخلوط میشه ( بخصوص در تابستان که هوای داغ وارد جریان هوای خنک شده اتاق شده و کارایی کولر را کم میکنه.

بستن دریچه هوای بیرون ( زیر شبکه برف پاکن) این مزیت را هم داره که تا حد زیادی مانع ورود گرد و غبار به داخل اتاق میشه. کلا بودن این دریچه هیچ توجیهی نداره و اگر زمانی نیاز به هوای تازه بود، به راحتی با بازکردن پنجره ، هوای تازه و به هر مقدار که لازم باشه وارد اتاق میشه.
    طراحی این دو دریچه هم یکی از ایرادات مربوط به کولر و بخاری شورلت هست که در طراحی جدید یونیت برای این خودروهای قدیمی ، رفع شده.

تصویر زیر طرحی از یونیت جدید برای کولر و بخاری خودروهای آمریکایی کلاسیک هست ( طراحی های مختلفی برای انواع مدلها وجود داره و طرح کلی تا حدی مشابه است)
    همانطور که ملاحظه میکنید فن در داخل اتاق قرار گرفته ( و نه در داخل گلگیر و بیرون اتاق) و فاصله فن تا اواپراتور و رادیاتور بخاری بسیار کم هست و با این روش شدت پرتاب باد خیلی بیشتر از نمونه های قدیمی شده، همچنین دیگه نیازی به دریچه کنار پای شاگرد و بیرون هم نیست و هوا از هر دو طرف فن مکیده شده و به سمت اواپراتور و رادیات بخاری فرستاده میشه.

پس با این حساب، از نظر من بهتره که دریچه هوای بیرون ( زیر شبکه برف پاکن) و کنار پای شاگرد را از مدار خارج کنید، به این صورت که دریچه هوای بیرون را کاملا بسته و آب بندی کنید ( با چسب سلیکن) تا هیچ هوایی به داخل مدار جریان هوای کولر و بخاری وارد نشده و فقط هوای داخل اتاق در گردش باشه، و دریچه هوای کنار پای شاگرد را هم در بازترین حالت قرار داده و با استفاده از وسیله ای مناسب ( مثل یک تکه چوب یا فنر و..) باز نگه دارید.
    لوله های متصل به وکیوم این دو دریچه را هم متصل باقی نگهدارید تا احیانا مشکلی در وضعیت کار کرد بقیه دریچه ها بوجود نیاید .
    حالا تنها مورد، وکیوم کنترل کننده اصلی است که در ماشین شما کار نمیکنه و باید جایگزین کنید، اما بهتره بعد از بستن این دو دریچه که توضیح دادم، دوباره آزمایش کنید و شاید با کم شدن تعداد وکیومها ( از 4 عدد به 2 عدد) با همین وکیوم به ظاهر خراب هم بشه دو دریچه دیگه باقیمانده را کنترل کرد.

در مورد چوک گاز که بر روی کاربراتور بسته شده، مشکلی نداشتم و تنها یکبار نمونه ای که دچار شکستگی از بخش مربوط به اتصال فیش بود، تعمیر کردم و روی ماشین نصب شد و بخوبی کار کرد.
    احتمال داره نمونه مربوط به ماشین شما هم همین وضعیت را پیدا کرده باشه و اگر بخش لاستیکی انتهای این قطعه را باز کردید ، با دقت محل اتصال سیم به فیش را بررسی کنید.

Last edited by camaro lt; 30-07-2018 at 13:48.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید.
    متاسفانه مشکل کم کردن روغن موتور برطرف نشد و البته دیگه از پیچ کارتل روغن نشتی نداره.
    زیر ماشینو نگاه کردم فقط قسمتی که پمپ بنزین قرار داره خیس از روغن بود اما هیچ چکه ای روی زمین نمیکنه فقط خیس شده اطرافش.بازم اون بوی روغن سوخته در سرعت های بالای 110 تا میاد.
    سپاس

20. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •