از دوستان اگه کسی از صبا تو مرکز مدنی استفاده می کنه
خواهشا اطلاعات بده که سرعت شبانه خوبه یا نه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دوستان اگه کسی از صبا تو مرکز مدنی استفاده می کنه
خواهشا اطلاعات بده که سرعت شبانه خوبه یا نه ؟
دوستان شاید باورتون نشه ولی امروز که رفتم از طریق این سایت matma.ir تست بگیرم یه ویروس خفنی تمام فایل های EXE سیستممو آلوده کرد . که بعد تحقیق کردم این ویروس (Win32:Tenga) از طریق جاوا یعنی همون نرم افزاری که سایت matma تست ها رو باهاش اجرا میکنه وارد شده !
دوستان لطفا چک کنید ببینید acc.maxnet.ir میاد براتون ؟!
دوستان سلام
واقعا با دیدن بالای هزار صفحه در این تاپیک حسابی کیف کردم! آفرین به همه بر و بچه های باحال تبریز در این فورام.
یک سوالی دارم که امیدوارم بتونین کمکم کنین.
من میخوام سرویس اینترنت ADSL یا حتی اگه خوب بود WiMAX در تبریز - مرکز شهید رجایی بگیرم برای استفاده روزانه حداکثر 50 مگابایت و صرفا برای «چت صوتی» با دوستانم. هیچ استفاده وبگردی و گیم و غیره ندارم چون در محل کارم وب گردی میکنم.
لطفا بهترین ISP رو به نظر خودتون به من معرفی کنید. طبیعتا برای منظور فوق دانلود شبانه و پشتیبانی و غیره زیاد مهم نیست چون استفاده نخواهد شد ولی PING و JITTER و Latency پایین بسیار مهم هست تا کیفیت چت صوتی خوب باشه.
در ضمن Skype و ooVoo رو هم راه به راه نبندن و باز نکنن و همیشه باز باشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من حدود یک سالی هست که از سرویس 128KB سه ماهه همارا استفاده میکنم سرعت دانلودش هم با IDM حدود 130 تا 160تغییر میکنه تا حالا هم ازش راضی بودم ولی تعریف شاتل و صبانت رو زیاد شنیدم میخواست ببینم این سرعت خوبه یا اشتراکم رو عوض کنم بهتره لطفا سریع جواب بدین چون چند روز بیشتر از قراردادم نمونده![]()
هر کی که از شاتل تعرف کرده باهات دشمنی داشته
در ضمن شما همون به همارا عادت کردی
تا بیای به صبا عادت کنی
کلی طول میکشه
همون همارا رو استفاده کن
ولی اگه تونستی بگو اکانتتو مخابرات ببندن نه همارا
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
راستی دوستان برای نت دوم میخوام 128 نامحدود صبا رو بگیرم
نظرتون چیه؟؟؟
من زیاد در جریان نیستم ولی فکر کنم 128 نامحدود صبا از ای 1/10 هاس میصرفه یعنی؟ با چند دانلود میکنه؟
دوستان تبریز که مکس نت دارن الان چه آی پی بهتون میده ؟ سرعت دانلودتون چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)