تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 2376 اولاول ... 19519919969100910151016101710181019102010211022102310291069111915192019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

ابراهيم تقي پور:
    هيچ بازيكني نيمكت نشيني را دوست ندارد

مدافع نيمكت نشين تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد هيچ بازيكني در فوتبال نيمكت نشيني را دوست ندارد.

ابراهيم تقي پور مدافع تيم فوتبال استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در تمرينات با تمام قوا حاضر مي شوم و با جديت به تمرين مي پردازم. نيمكت نشيني ام هيچ تاثيري در روند تمريني ام نداشته است.

وي ادامه داد: استقلال تيم بزرگ و پر مهره اي در اين فصل است و هر بازيكني كه پيراهن اين تيم را به تن می کند جزو بهترين هاي ليگ به شمار مي رود.

مدافع تيم فوتبال استقلال خاطر نشان كرد: هر مربي صاحب نام، سبك خاصي در فوتبال دارد و بايد به نظر و تفكراتش احترام گذاشت. به عنوان بازيكن تمام سعي ام را خواهم كرد تا نظر كادر فني را براي حضور در تركيب جلب كنم و براي هواداران متعصب آبي بهترين بازي ام را به نمايش بگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ليست استقلال ارسال شده واسه اسيا يا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا حسن زاده: استقلال با ادامه اين روند قهرمان ليگ می شود
    پيشکسوت تيم فوتبال استقلال گفت: ‌استقلال روز به روز بهتر مي شود و اگر به روند موفقيت هاي خود ادامه دهد مي تواند قهرماني ليگ دست پيدا کند.

رضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: طي چند هفته گذشته استقلال بازي هاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشته و موفق به کسب امتيازات لازم شده است با گذشت زمان استقلال شرايط آرماني را کسب کرده و در حال حاضر نيز عملکرد خوبي دارد ولي استقلال فعلي با پتانسيلي که دارد مي تواند بهتر از اينها باشد.

وي تصريح کرد:‌ در وهله اول استقلال نبايد نسبت به نتايج خود مغرور شود و سپس به فکر انجام بازي هاي خوب و ادامه روند موفقيت هاي خود باشد.

استقلال توانايي قهرماني در ليگ و جام هاي ديگر را دارد و با کمي دقت و تلاش بيشتر به هدف خود مي رسد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني: به يکي از آرزوهايم در استقلال رسيدم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت:‌يکي از آرزوهايم رسيدن به صدر جدول گلزنان ليگ و هتریک در يک بازي براي استقلال بود.

آرش برهاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: آرزوهاي زيادي در استقلال دارم که يکي ا‌ز آنها کسب عنوان آقاي گلي و هتریک در يک بازي براي تيمم بود و اميدوارم با گلزني هايم جبران موقعيت هاي که سال گذشته از دست دادم را جبران کنم.

وي ادامه داد: ‌من در پاس هر سال چندين هتریک داشتم اما در استقلال به اين مهم نرسيده بودم که در بازي با پيکان آن را انجام دادم.

وي تصريح کرد:‌ خيلي دوست داشتم که در بازي مي ماندم و تعويض نمي شدم اما به نظر سرمربي احترام مي گذارم و آن را قبول دارم.

برهاني خاطرنشان کرد: ‌اگر اکبري اخراج نمي شد من را تعويض نمي کردند و تا پايان بازي در زمين مي ماندم زيرا هم گل زده بودم و هم اينکه بازي خوبي به نمايش گذاشتم تعويض من کاملا تاکتيکي بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرباني: اگر جادوگر داشتيم سه گل نمي خورديم
    هافبك تيم فوتبال پيكان گفت: اگر تيم ما جادوگر داشت سه گل نمی خورديم و بازي را نمي باختيم.

علي قرباني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: قبل از بازي با استقلال تيم ما را متهم به داشتن جادوگر كردند كه كاملا دروغ است اگر ما جادوگر داشتيم سه گل نمی خورديم.

وي ادامه داد: پيروزي ما در هفته هاي گذشته فقط به خاطر توانايي بازيكنان تاكتيكي هاي جديد كادر فني بود.

وي تصريح كرد: به جادو اعتقادي نداريم و كاملا با آن مخالف هستيم ما فقط قبل از بازي ها به خدا و ائمه اطهار متوسل مي شويم.

قرباني خاطرنشان كرد: استقلال خوب بازي كرد و با دفاع منطقي در نيمه دوم از گل هاي زده خود مراقبت كرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدير روستا: جبران سه گل مقابل استقلال سخت بود
    سرمربي يتم پيكان گفت: جبران گلهاي خورده مقابل استقلال سخت بود اما نبايد اجازه گلزني به آنها مي داديم.

علي اصغر مديرروستا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: جبران سه گل مقابل تيم بزرگي مثل استقلال خيلي سخت است و مدافعان ما اشتباه كردند اجازه گلزني به مهاجم حريف دادند.

وي ادامه داد: برنامه اصلي ما در نيمه دوم بود كه با اخراج بازيكن حريف به هم ريخت زيرا بازيكنان استقلال با تجمع در خط دفاعي خود بازي را بستند.

وي تصريح كرد: در چند روز گذشته حاشيه هاي براي تيم ما درست كردند و پيروزي های تيم را به حضورجادوگر در پيكان نسبت دادند.

مديرروستا خاطرنشان كرد: هيچ اعتقادي به جادوگر ندارم و كساني كه اين مسائل را به راه انداختند خود به دنبال جادوگر هستند و برآن اعتقاد دارند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبري:
    تا مرز سكته پيش رفتم
    هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از اخراج من تيم تحت فشار بود و من تا مرز سكته پيش رفتم.

يدالله اكبري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اخراج من باعث شد تيم 10 نفره شود و تحت فشار به دفاع رو بياورد و من در آن شرايط تا مرز سكته پيش رفتم.

وي ادامه داد: در چند هفته گذشته دچار بدشانسي هاي زيادي شدم و بايد براي فرار آن نذر بدهم تا ديگر به سراغم نيايد.

وي تصريح كرد: بايد از ساير بازيكنان تشكر كنم كه با وجود يك يار كمتر بازي را با پيروزي تمام كردند تا من عذاب وجدان نگيرم.

اكبري خاطرنشان كرد: داور در اخراج من اشتباه كرد و در ساير صحنه ها هم اشتباهاتي داشت كه اكثراً به ضرر تيم ما بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عبدالعلي چنگيز: برهاني مي تواند به تيم ملي نيز كمك كند
    مهاجم اسبق تيم ملي و باشگاه استقلال تهران گفت: بدون شك برهاني به روزهاي اوج بازگشته است و با گلهايي كه در ليگ زده مي تواند به تيم ملي نيز كمك كند.

عبدالعلي چنگيز از پيشكسوتان باشگاه استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در مقابل پيكان به مراتب برتر از حريف توپ را به گردش درآورده و از همان ابتدا نيز با هدف سه امتياز به ميدان آمد كه در پيروزي برهاني نقش اول را ايفا كرد و با گل هايي كه در اين بازي به ثمر رساند نشان داد شايستگي دعوت به تيم ملي را دارد.

وي گفت: برهاني فصل گذشته ناكام اصلي استقلال بود اما خوشبختانه در اين فصل و از ابتداي ليگ نشان داد كه همان بازيكن است كه همه از او انتظار دارند و بايد اين روند را ادامه دهد.

چنگيز تصريح كرد: استقلال در اين هفته ها نشان داده كه مي تواند به قهرماني در ليگ برتر دست پيدا كند و با پتانسيلي كه در اين تيم وجود دارد مي تواند به اين مهم دست پيدا كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالي‌ها پاداش گرفتند

مسئولان باشگاه استقلال پس از پيروزي تيمشان مقابل پيكان پاداش بازيكنان را پرداخت كردند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) باشگاه استقلال همانطور كه وعده كرده بود پس از پايان بازي با پيكان مبلغي حدود 20 ميليون تومان را ميان كادر فني و 18 بازيكن ديگر تقسيم كردند.

به نظر مي‌رسد تزريق به موقع پاداش‌ها تاثير مثبت زيادي در روحيه بازيكنان داشته است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبري تنها غايب استقلال مقابل ذوب آهن

در تيم فوتبال استقلال تنها پيروز قرباني بازيكن دو اخطاره اين تيم بود كه روز گذشته برابر پيكان هم اخطار نگرفت تا بتواند برابر ذوب آهن تيمش را همراهي كند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، يدالله اكبري به دليل اخراجش در دقيقه 52 بازي با پيكان نمي‌تواند در هفته سيزدهم برابر ذوب آهن بازي كند.

در حال حاضر غير از اين بازيكن و مهرداد پولادي كه مصدوم شده بقيه بازيكنان مشكلي براي بازي در هفته آينده را ندارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •