فکر کنمتوی این سیزده هفته یک یا دو هفته از داوری ما ضربه خوردیم
بازی سپاهان اگه نه برده بودیم بیشتر مشخص میشد
تو بازی با مقاومت یک بجه هم میتونست تشخیص بده بازیکن مقاومت باید اخرج بشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فکر کنمتوی این سیزده هفته یک یا دو هفته از داوری ما ضربه خوردیم
بازی سپاهان اگه نه برده بودیم بیشتر مشخص میشد
تو بازی با مقاومت یک بجه هم میتونست تشخیص بده بازیکن مقاومت باید اخرج بشه
همین میشه که ما تو اسیا سهمیه دست و حسابی برای داوری نداریم
باقري ها: ميتوانستيم برنده بازي باشيم
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره به اينكه تيمش بازي خوبي مقابل تيم مقاومت شيراز انجام داد: بازي خوبي بود ما ميتوانستيم پيروز اين ميدان باشيم اما براثر يك اتفاق باختيم. نبي اله باقريها افزود: دراين ديدار فرصتهاي چنداني به حريف نداديم بلكه برعكس از فرصتهاي زياد بدست آمده به خوبي استفاده نكرديم. به اعتقاد وي تيمي كه نتواند از فرصت بدست آمده در بازي بخوبي بهره گيرد بالطبع بازي را واگذار خواهد كرد. وي تاكيد كرد: بازيكنان پرسپوليس بعد از باخت به مقاومت سپاسي شرايط بد روحي را تجربه ميكنند.
وي دليل اين امررا احساس مسووليت بازيكنان در مقابل هواداران عنوان كردو افزود: هواداران خونگرم پرسپوليس را تنها پيروزي اين تيم شاد ميكند و ما ميدانيم با هر باخت چه مقدار به هواداران لطمه روحي وارد ميشود.
مدافع تيم پرسپوليس تصريح كرد: به طور حتم در بازيهاي بعدي اين شكست را جبران خواهيم كرد تا بار ديگر شادي به جمع هواداران پرسپوليس باز گردد.
وي درخصوص ديدار پنجشنبه هفته آينده پرسپوليس مقابل صبا باتري قم نيز گفت : تيم صبا باتري قم يكي از تيمهاي مدعي و سرحال ليگ برتر است و در فصل جاري نيز با به خدمت گرفتن سرمربي توانا و بازيكناني مستعد تيم يكدست تري شده است.
باقريها درهمين راستا افزود: پيش بيني ميكنم پرسپوليس ديدار سختي مقابل صبا داشته باشداما بطور حتم اين تيم را شكست خواهيم داد.
فرخزادي: احتمال فسخ قرارداد دي كارمو وجود دارد
کانون هواداران پرسپولیس : سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: در صورتي كه سرمربي تيم صلاح بداند، مي توانيم قرارداد مهاجم برزيلي را فسخ كنيم.
مجيد فرخزادي اظهار داشت: پائولو دي كارمو پس از ارائه عملكرد نه چندان قابل قبول، مورد حمايت مسئولان باشگاه، سرمربي و هواداران قرار گرفت و در اين شرايط از وي توقع داريم انتظارات را برآورده سازد. وي ادامه داد: مهاجم برزيلي كه در امر گلزني ناموفق بود، در يك صحنه مانع ورود توپ هادي نوروزي به دروازه مقاومت شد.
وی افزود: بايد قبول كرد كه قطبي اعتبار خود را خرج دي كارمو كرده است ولي مشخص نيست كه بخواهد به اين روند ادامه دهد. بي شك اگر وي بخواهد مي توانيم قرارداد دي كارمو كه تا پايان فصل معتبر است را فسخ كنيم، چون با توجه به انتقادهاي متعدد، خود اين بازيكن نيز دچار مشكل مي شود.
وي در مورد داوري ديدار روز گذشته گفت: بازيكنان ما نبايد به دنبال ايراد گرفتن از داوران باشند. پرسپوليس ستاره هاي بزرگي در اختيار دارد كه بايد در يك بازي بتوانند گل هاي متعدد به ثمر برسانند و جايي براي اشتباهات داوري باقي نگذارند.
وي افزود: البته نيكبخت واحدي در يك بازي 2 بار براي ما گلزني كرد و خيلي زود مورد آزمايش قرار گرفت. فكر مي كنم بد نباشد از كمك داوران نيز آزمايش بگيرند تا مشخص شود چرا در برخي صحنه ها عقب مي مانند.
فرخزادي درخصوص قول قطبي در خصوص قهرماني پرسپوليس تاكيد كرد: اعضاي هيئت مديره شرايط لازم را براي كادر فني مهيا كرده اند و قطبي بايد به قول خود عمل كند. چهار ديدار آينده كه خانگي است فرصت مناسبي براي وي و بازيكنان است.
وي در مورد اظهارات قطبي پس از بازي مبني بر تنبيه بازيكنان گفت: بازيكنان پرسپوليس نيازي به جريمه ندارند. با توجه به مساعدت مديرعامل و اعضاي هيئت مديره كه پيش از بازي نيز روحيه بازيكنان را دوچندان كردند، اميدواريم بستري ايجاد شود تا ناكامي ها فراموش شده و با برتري در ديدارهاي آينده جشن قهرماني را برپا كنيم.
وي در پايان يادآور شد: از مسئولان استان فارس تشكر ميكنم چون هيچ مشكلي در شيراز نداشتيم؛ ولي به دليل ازدحام جمعيت كمي با تاخير وارد ورزشگاه شديم كه البته مشكل بزرگي نبود.
من امروز از اخبار ورزشی شنیدم میخوان قرارداد دی کارمو رو فسخ کنند
خدا کنه این کار رو زودتر انجام بدند
این آقای قهرمانی یادتون هست بازی با ملوان یه پنالتی واسه ملوان گرفت که پتالتی نبود!!!!
امروز هم که دیدین!!!!
آخه یک تیم چقدر می تونه شانس بیاره![]()
قضیه چیه ؟من امروز از اخبار ورزشی شنیدم میخوان قرارداد دی کارمو رو فسخ کنند
خدا کنه این کار رو زودتر انجام بدند
آقا من کاری به داوریهای فوق افتضاح ایران ندارم ولی یکی جواب این سوال منو بده : چرا تیمها جلوی استقلال اون بازی انتحاری رو که جلوی پرسپولیس میکنن انجام نمیدن ؟
این پاس . این پیکان . این ذوب آهن . خدایی جلو پرسپولیس این جورین ؟ بازیکناشون اونقدر میدوئن که جونشون بالا میاد . بعد این آقای ذوب آهن که جلوی پرسپولیس شده بود خدا !!!! تو یه نیمه اصلا حمله نکرد !!
بابا ! ما شدیم مسئول از بحران در آوردن تیما ! این فجر سپاسی اومد تو آزادی 5 تا از استقلال خورد . این غلام پیروانیه مثله یه تیکه گوشت افتاده بود رو نیمکت . دیروز داشت خودشو میکشت . خودش تو مصاحبه بعد بازی گفت به بچه ها گفتم تا جون تو بدن دارین و خون تو رگ ماست بدوید !!!
آخی یه کم حال اومدم !!!
این عکسو امروز دیدم دلم نیومد نزارم اینجا
البته یکم دیر شده ولی ...
و شایدم تکراری باشه
![]()
من فک میکنم مسئولان روی جام قهرمانان آسیا روی پرسپولیس سرمایه گذاری میکنن و لیگ رو میدم به تیم های دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)