الان ایفون 5اس دارم دیگه نمی خوام اینقدر هزینه کنم
نمی دونم منتظر 635 بمونم یا 625 رو بگیرم
الان ایفون 5اس دارم دیگه نمی خوام اینقدر هزینه کنم
نمی دونم منتظر 635 بمونم یا 625 رو بگیرم
625بهتره دوربین جلو هم داره
سلام دوستان. تو منزل ما وضعیت آنتن واسه 4جی خیلی خرابه ولی بالا پشتبان که می رم آنتن فول هست و با اسپیدتست سرعت گرفتم 16 مگ شد. تو منزل فقط یه قسمت خونه آنتن میده که اونم چند دقیقه یه بار اتوماتیک از lte می ره رو 3جی و بعدش هم 2جی. خواستم ببینم اگه مودم 4جی بخرم تاثیری هم تو آنتن دهی و سیگنال داره؟
بستگی به قدرت گیرندگی مودم داره ولی تجربه ثابت کرده قدرتشون از انتن گوشی کمتره
اگه خیلی مشتاق هستید و می تونید هزینه کنید بهتره یه دستگاه سیگنال بوستر بخرید (البته به شرطی که باند فرکانسی 4G رو هم ساپورت کنه)
اگر موبایلت چند ثانیه روی ۴ جی می مونه بعد میره روی تری جی احتمالاً با مودم سیگنال کمی خواهی داشت. موبایلت ظاهرا حالت ۴ جی تنها نداره و الا توی اون حالت می تونستی بهترین مکان سیگنال رو پیدا کنی. اینم یکی از محاسن مودم هر جا سیگنالت خوب بود همون جا وای فای می گیری. البته برای مودمها معمولا پرت جدا گانه ای هم برای آنتن اضافی هست.
موبایل ۳ سی توی خونه روی ۴ جی نمی مونه اما مودم بین سه و بعضا هشت مگ جواب میده. البته مرغوبیت مودم هم مهمه
حرفتون کاملا صحیحه ولی باید به اندلزهی پولی که نیدی لزش توقع داشته باشی حالا شاید ۲۰ الی ۳۰ درصد ضعیففتر باشه ولی خوب من به مسئلهی جذب و خطرناک بودن احتمالی این گوشیها توجه نکردم.
اگر خطرناکه هیچ وقت تباید اینطور گوشیهایی رو خرید.
کلا دور لومیا رو یه خط قرمز با ماژیک بکش.
مشکل دارن اساسی.
من خودم لومیا داشتم پدرمو درآورد تا دیگه یه روز از دستش عاصی شدم رفتم یه LG G2 خریدم.
بینهایت ایراد داره و بزرگترین ایرادش که منو مجبور به فروشش کرد میدونی چیه؟!
بین سیگنال 3g و edge اون سیگنالی که قویتره رو دریافت میکرد و اکثر مواقع edge رو انتخاب میکرد و جالب اینجاست اجازه نمیداد تعیین کنی در هر حالتی 3g رو انتخاب کنه و مجبور بودم درحالی که سیگنال 3g هم وجود داشت، از edge استفاده کنم. حالا اندروید یه کد داره میزنی میره روی 3g ولی ویندوزفون قبلا داشته ولی برش داشتن و خود به خود سیگنال قویتر رو انتخاب میکنه و امکان تغییر هم نمیده.
حالا شما که میخوای 4g داشته باشی با ابن وضع آنتندهی 4g ببین چقدر بره روی اعصابت و خود به خود سیگنال دیگه رو انتخاب کنه.
حالا نمیدونم جدیدا راه حلی براش ارائه شده یا نه ولی اگر هم شده باشه بازهم اینقدر مشکل داره که ارزش خرید نداشته باشه.
Last edited by afshin-434; 23-02-2015 at 17:42.
تا حالا اندرويد نداشتم (هرچند یه ۶ـ۷ تا برای دوست و اشنا خریدم)
دوست داشتم وینفون رو هم امتحان کنم شما کدوم مدل رو داشتید و مشکلات مهمش که اذیت تون میکرد چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم با نظر شما موافقم
به نظرم بهتره تا وقتی که پوشش 4G تکمیل نشده و مشکل آنتن دهی وجود داره، برای خرید مودم عجله نکرد
حالا باز گوشی منطقی تره چون بالاخره سایر امکاناتش میتونه بدرد بخوره
آیفون 6 داشتم فقط پول اسمش رو میگره... اصلا جالب نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)