تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1018 از 3347 اولاول ... 18518918968100810141015101610171018101910201021102210281068111815182018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,171 به 10,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خب لومیا 930 بگیر بهترین گوشیه
    الان ایفون 5اس دارم دیگه نمی خوام اینقدر هزینه کنم

نمی دونم منتظر 635 بمونم یا 625 رو بگیرم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان ایفون 5اس دارم دیگه نمی خوام اینقدر هزینه کنم

نمی دونم منتظر 635 بمونم یا 625 رو بگیرم
    625بهتره دوربین جلو هم داره

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان. تو منزل ما وضعیت آنتن واسه 4جی خیلی خرابه ولی بالا پشتبان که می رم آنتن فول هست و با اسپیدتست سرعت گرفتم 16 مگ شد. تو منزل فقط یه قسمت خونه آنتن میده که اونم چند دقیقه یه بار اتوماتیک از lte می ره رو 3جی و بعدش هم 2جی. خواستم ببینم اگه مودم 4جی بخرم تاثیری هم تو آنتن دهی و سیگنال داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستان. تو منزل ما وضعیت آنتن واسه 4جی خیلی خرابه ولی بالا پشتبان که می رم آنتن فول هست و با اسپیدتست سرعت گرفتم 16 مگ شد. تو منزل فقط یه قسمت خونه آنتن میده که اونم چند دقیقه یه بار اتوماتیک از lte می ره رو 3جی و بعدش هم 2جی. خواستم ببینم اگه مودم 4جی بخرم تاثیری هم تو آنتن دهی و سیگنال داره؟
    بستگی به قدرت گیرندگی مودم داره ولی تجربه ثابت کرده قدرتشون از انتن گوشی کمتره

اگه خیلی مشتاق هستید و می تونید هزینه کنید بهتره یه دستگاه سیگنال بوستر بخرید (البته به شرطی که باند فرکانسی 4G رو هم ساپورت کنه)

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر موبایلت چند ثانیه روی ۴ جی می مونه بعد میره روی تری جی احتمالاً با مودم سیگنال کمی خواهی داشت. موبایلت ظاهرا حالت ۴ جی تنها نداره و الا توی اون حالت می تونستی بهترین مکان سیگنال رو پیدا کنی. اینم یکی از محاسن مودم هر جا سیگنالت خوب بود همون جا وای فای می گیری. البته برای مودمها معمولا پرت جدا گانه ای هم برای آنتن اضافی هست.
    موبایل ۳ سی توی خونه روی ۴ جی نمی مونه اما مودم بین سه و بعضا هشت مگ جواب میده. البته مرغوبیت مودم هم مهمه

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از نظر شما گیرندگی تمام دستگاه های 4 جی یکیه؟ آیا موبایلی که می خرید قابلیت 4g only رو داره. الان موبایل من روی 4 جی نمی مونه اما مودمم راحت می مونه و تا 9 مگ با پینگ 20 سرعت میده. البته ممکنه برای شما اینها مهم نباشه اما الان بدونی بهتره
    حرفتون کاملا صحیحه ولی باید به اندلزه‌ی پولی که نی‌دی لزش توقع داشته باشی حالا شاید ۲۰ الی ۳۰ درصد ضعیفف‌تر باشه ولی خوب من به مسئله‌ی جذب و خطرناک بودن احتمالی این گوشی‌ها توجه نکردم.
    اگر خطرناکه هیچ وقت تباید این‌طور گوشی‌هایی رو خرید.

10. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نمی دونم والا
    دونبال یه گوشی دوم هستم بیشتر دونبال سری لومیا هستم
    کلا دور لومیا رو یه خط قرمز با ماژیک بکش.
    مشکل دارن اساسی.
    من خودم لومیا داشتم پدرمو درآورد تا دیگه یه روز از دستش عاصی شدم رفتم یه LG G2 خریدم.

بی‌نهایت ایراد داره و بزرگترین ایرادش که منو مجبور به فروشش کرد می‌دونی چیه؟!
    بین سیگنال 3g و edge اون سیگنالی که قوی‌تره رو دریافت می‌کرد و اکثر مواقع edge رو انتخاب می‌کرد و جالب اینجاست اجازه نمی‌داد تعیین کنی در هر حالتی 3g رو انتخاب کنه و مجبور بودم درحالی که سیگنال 3g هم وجود داشت، از edge استفاده کنم. حالا اندروید یه کد داره میزنی میره روی 3g ولی ویندوزفون قبلا داشته ولی برش داشتن و خود به خود سیگنال قوی‌تر رو انتخاب می‌کنه و امکان تغییر هم نمی‌ده.
    حالا شما که می‌خوای 4g داشته باشی با ابن وضع آنتن‌دهی 4g ببین چقدر بره روی اعصابت و خود به خود سیگنال دیگه رو انتخاب کنه.
    حالا نمی‌دونم جدیدا راه حلی براش ارائه شده یا نه ولی اگر هم شده باشه بازهم اینقدر مشکل داره که ارزش خرید نداشته باشه.
    Last edited by afshin-434; 23-02-2015 at 17:42.

12. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

تا حالا اندرويد نداشتم (هرچند یه ۶ـ۷ تا برای دوست و اشنا خریدم)
    دوست داشتم وینفون رو هم امتحان کنم شما کدوم مدل رو داشتید و مشکلات مهمش که اذیت تون میکرد چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

کلا دور لومیا رو یه خط قرمز با ماژیک بکش.
    مشکل دارن اساسی.
    من خودم لومیا داشتم پدرمو درآورد تا دیگه یه روز از دستش عاصی شدم رفتم یه LG G2 خریدم.

بی‌نهایت ایراد داره و بزرگترین ایرادش که منو مجبور به فروشش کرد می‌دونی چیه؟!
    بین سیگنال 3g و edge اون سیگنالی که قوی‌تره رو دریافت می‌کرد و اکثر مواقع edge رو انتخاب می‌کرد و جالب اینجاست اجازه نمی‌داد تعیین کنی در هر حالتی 3g رو انتخاب کنه و مجبور بودم درحالی که سیگنال 3g هم وجود داشت، از edge استفاده کنم. حالا اندروید یه کد داره میزنی میره روی 3g ولی ویندوزفون قبلا داشته ولی برش داشتن و خود به خود سیگنال قوی‌تر رو انتخاب می‌کنه و امکان تغییر هم نمی‌ده.
    حالا شما که می‌خوای 4g داشته باشی با ابن وضع آنتن‌دهی 4g ببین چقدر بره روی اعصابت و خود به خود سیگنال دیگه رو انتخاب کنه.
    حالا نمی‌دونم جدیدا راه حلی براش ارائه شده یا نه ولی اگر هم شده باشه بازهم اینقدر مشکل داره که ارزش خرید نداشته باشه.
    منم با نظر شما موافقم
    به نظرم بهتره تا وقتی که پوشش 4G تکمیل نشده و مشکل آنتن دهی وجود داره، برای خرید مودم عجله نکرد
    حالا باز گوشی منطقی تره چون بالاخره سایر امکاناتش میتونه بدرد بخوره

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا اندرويد نداشتم (هرچند یه ۶ـ۷ تا برای دوست و اشنا خریدم)
    دوست داشتم وینفون رو هم امتحان کنم شما کدوم مدل رو داشتید و مشکلات مهمش که اذیت تون میکرد چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    آیفون 6 داشتم فقط پول اسمش رو میگره... اصلا جالب نیست...

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •