سلام
امشب اشتراک تمام است.
یه جند روزی میشه نیومدم. هنوزم وضعییت خرابه ؟؟؟
چی بگیرم ؟؟
الان 512 دارم که 16 گیگ مصرف شد
راستی این شرکت اریاسل بود چی بود و نمی دونم ولی مثل اینکه عوض کردن "فناوران مبین خاور" . بوینیم وه کنه گ.. ره خرنه![]()
سلام
امشب اشتراک تمام است.
یه جند روزی میشه نیومدم. هنوزم وضعییت خرابه ؟؟؟
چی بگیرم ؟؟
الان 512 دارم که 16 گیگ مصرف شد
راستی این شرکت اریاسل بود چی بود و نمی دونم ولی مثل اینکه عوض کردن "فناوران مبین خاور" . بوینیم وه کنه گ.. ره خرنه![]()
Last edited by 880446534; 12-10-2013 at 22:16.
اون اسم شرکته که کارای مخابراتی رو انجام میده که این آریاسل رو هم این شرکت رو مخابرات انجام داده.کلا این فناوران کارای مخابراتی رو انجام میده این هم تبلیغه برای شرکتشه.
128 محدود=50
256=80
512=140
1024=220
نامحدود
128=8
256=32
512=50
1024=60
میتونی 6ماهه بگیری سرویس های محدود رو که شبانه داشته باشه.
سرویس 1024 شبی 3.5 گیگ میگیری
256 نامحدود می گیرم.
شایدم 128 محدود خریدم.
لوچ بیمه بخدا.
اونقدر دانلود ندارم که شش ماهه بخرم.
دمت گرم داداش.
بنظر من 512 نامحدود بگیر چون 256 نامحدود برای وب گردی خوب نیست کلا برای وب گردی و دانلود 512 به بالا خوبه
اگه فقط وب گردی هست محدود بگیر 256
اگه فقط دانلود 512 یا 1 مگ بگیر نامحدود
الان با این وضعیت همین 128 هم زیاده.چون اگر شرکتای دیگه خوب بودن میرفتن.چون فعلا همشون رو هوا هستن مجبورن مخابرات باشن
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . می خواستم مخابرات رو عوض کنم از یه آی اس پی دیگه بگیرم.512 نامحدود دارم. اصلا به صرفه نیس واسه یه فیلم 700 مگی 5 ساعت لپ تاپ روشن باشه. اما نظرم عوض شد. ظاهرا 1 مگ محدود 6 ماهه اگه سرعتش 220 باشه عالیه.فقط مشکل اینجاست که مخابرات قابل اعتماد نیس.هر روز داره قانون جدید وضع می کنه.دو ماهه دیگه می بینی یه قانون دیگه گذاشتن 100 هزار و خوردی که می خوام واسه 6 ماهه هزینه کنم دود میشه میره هوا
سرعت تک لینک به 220 می رسه یا چند تا لینک همزمان باید بزاری؟
Last edited by piuma; 13-10-2013 at 10:02.
من معمولا در هنگام دانلود کردن وب گردی میکنم که گاهی باعث میشه که سایت ها لود نشه و مجبور بشم که دانلودمو متوقف کنم و به وبگردی بپردازم
ایا راهی هست که بشه به ای دی ام فهموند که وقتی از یه مرورگر خاص وبگردی میکنم در موقع وبگردی سرعت دانلودشو کمتر کنه.
فکر کنم تو اوربیت میشد این کارو کرد البته اگه اشتباه نکنم.
وقتی دانلودت رو شروع کردی مثلا سرعتت 220 هست سرویس 1 مگ
بری تو قسمت محدودیت دانلود سرعتت رو 150 کنی که وبگردیت هم خوب باشه
قبلا که همون سرعت رو میداد الان فکر کنم یه کم کاهش پیدا کرده
درسته ولی خب باید یه راهی باشه که ای دی ام بتونه تشخیص بده که مرورگر در حال لود کردن و سرعت خودشو کاهش بده
البته تو اوربیت این طوری بود البته اگه درست گفته باشم
و اینکه حسین جان میشه این لینکو دانلود کنی و بگی سرعت چند بهت میده؟
این لینک تک کانکشن هست میخوام بدونم همون سرعت 220 بهت میده یا نه؟
مرسی ازت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majideblis; 13-10-2013 at 11:30.
داش حسین 1 مگ نداره عزیز.
من دارم 1 مگ ولی لینکی که دادی اولا که لینک دانلود نیست دوما که مشکل داره.
تست کن خودت میفهمی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)