تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1018 از 1805 اولاول ... 1851891896810081014101510161017101810191020102110221028106811181518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,171 به 10,180 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام .بچه ها من از مخابرات طرح دارم
    چراغ ای دی اس ال مودم من چند روزیه هی روشن خاموش میشه حسابی کلافه شدم .زنگ زدم پشتیبانی - پورت را ریست کردم- از سیم کشی های داخل ساختمون هم مطمئن شدم نمیدونم دیگه مال چیه کسی میتونه کمک کنه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مودم رو سرخط هم تست کنید اگه درست نبود مشکل از طرف مخابرات است اگه درست بود مشکل از سیم کشی تلفن داخل خونه است علت های دیگه هم داره مثل خرابی سیم rj-11 که به مودم وصل شده به یک پریز تلفن دیگه وصل کنید اسپلیتر رو عوض کنید و تنظیمات adsl مودم رو هم بررسی کنید

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

عرض ادب به دوست خوبم
    امین جان فعلا که وضعیت سرویس طلایی من خوبه من همون مرکزفرشچی هستم شبانه دومگه
    ولی خب دیگه مخابراته تا کی ثبات داشته باشه با خداست
    ممنون بابک جان، شما الان ماهانه چند میدی ؟ پس اونجا فیبره آره ؟ حتما باید مخابرات گرفت ؟
    خونه خودمون صبانت دارم 6 ساله، دوست نداشتم از این سرویس دهنده دور بشم ولی دیگه از اجبار توی خونه خود خودم باید از اینجا به نظر بگیرم.
    و اینکه شبانه تا صبح چقدر دانلود داری ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون بابک جان، شما الان ماهانه چند میدی ؟ پس اونجا فیبره آره ؟ حتما باید مخابرات گرفت ؟
    خونه خودمون صبانت دارم 6 ساله، دوست نداشتم از این سرویس دهنده دور بشم ولی دیگه از اجبار توی خونه خود خودم باید از اینجا به نظر بگیرم.
    و اینکه شبانه تا صبح چقدر دانلود داری ؟
    درود
    امین جان من منظورم ازادشهره که یادمه گاهی می گفتی اونجا هستی که می شه مرکزفرشچی ولی گلا با قیمت جدید
    طرح پاییزه طلایی 6 سه ماهه 6گیگ می شه 80تومان
    حدودا می شه بین 4تا 5گیگ دان کرد

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

درود
    امین جان من منظورم ازادشهره که یادمه گاهی می گفتی اونجا هستی که می شه مرکزفرشچی ولی گلا با قیمت جدید
    طرح پاییزه طلایی 6 سه ماهه 6گیگ می شه 80تومان
    حدودا می شه بین 4تا 5گیگ دان کرد
    اونجا خانه خانومم بود عزیزم
    منظورم خونه خودم هست که میخوام نقل مکان کنم برای همین پرسیدم هفت تیر.
    مرکز فرشچی که اونا اینترنت دارند ازش خیلی خوب است و واقعا به دلیل نزدیکی اونا به مخابرات من سرعت خوبی اونجا داشتم به جز چند شب فقط.
    الان از یکی از دوستان پرسیدم به نظر هفت تیر فیبر نیست که در این صورت طرف مخابرات نمیام همون طرح های نقره ای یا طلایی صبانت رو بر میدارم.
    بازم اگه اطلاع داری از اون مرکز ممنون میشم بگی
    طرح طلایی 4-5 گیگ ؟ کم نیست ؟ من الان صبانت البته طرقبه که دارم 128 هستم ولی تا صبح 2 تا 2.5 گیگ میگیرم، خلوتی منطقه هم هست ولی هزینه ای که من 3 ماهه میدم کجا شما کجا
    پس در این صورت اصلا سراغ این سرویس دهنده نمیام

6. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام .بچه ها من از مخابرات طرح دارم
    چراغ ای دی اس ال مودم من چند روزیه هی روشن خاموش میشه حسابی کلافه شدم .زنگ زدم پشتیبانی - پورت را ریست کردم- از سیم کشی های داخل ساختمون هم مطمئن شدم نمیدونم دیگه مال چیه کسی میتونه کمک کنه
    سلام مشکل مشابه شما را دوست من داشت مشکل از سوکتیه که دو سر سیم تلفن خورده,
    شما سیم تلفن را ببر الکتریکی و دو سرش را سوکت نو بزن حل میشه.

این مشکل چندین هفته دوست من رو درگیر کرده بود از تست مودم بگیر تا خیلی کارهای دیگه کرد ولی مشکل اینجا بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

طرح برنزیم تموم شد یه پاییزه طلایی گرفتم که در اومد 80 تومن سه ماهه 6 گیگ

سرعتش که انصافا خوبه و شبی 4.5 گیگ رو میشه گرفت .

حالا میگم چرا اگه بیام 3 ماه با 6 گیگ شارژ کنم در میاد 60 تومن ؟ یعنی این 20 تومن اضافه رو فقط واسه اولش میگیرن ؟ اینطوری که یه بار بگیری و بعد به صورت ماهیانه شارژ کنی که بهتر در میاد تا تمدید حساب
    سلام قیمت زمان و گیگیش برای تمدید چنده؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام قیمت زمان و گیگیش برای تمدید چنده؟
    خود طرحش که گفتم 6 گیگ میده واسه سه ماه و 80 تومن میگیره
    بعد اگه بخوای تمدید هم بکنی هم همین 80 تومن رو میگیره و 3 ماه و 6 گیگ دیگه شارژ میکنه
    اما از طریق شارژ حساب ماهی تقریبا 12000 تومن (مثل طلایی معمولی) و گیگی 4000 تومن که 3 ماه و 6 گیگ میشه 60 تومن تقریبا . یعنی عملا گزینه تمدید حساب با ماه و حجم مساوی گرون تر از شارژ حساب در میاد . اون نه یه کم . 20 تومن گرونتز . نمیدونم رو چه حسابه .
    انگار یه جورایی اون 20 تومن اول رو مازاد بر طرح های طلایی دیگه ازت میگرن و شبانه فعاله و دیگه لازم نیست اون 20 تومن رو بدی . فعلا که از سرعتش راضیم انصافا .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

خود طرحش که گفتم 6 گیگ میده واسه سه ماه و 80 تومن میگیره
    بعد اگه بخوای تمدید هم بکنی هم همین 80 تومن رو میگیره و 3 ماه و 6 گیگ دیگه شارژ میکنه
    اما از طریق شارژ حساب ماهی تقریبا 12000 تومن (مثل طلایی معمولی) و گیگی 4000 تومن که 3 ماه و 6 گیگ میشه 60 تومن تقریبا . یعنی عملا گزینه تمدید حساب با ماه و حجم مساوی گرون تر از شارژ حساب در میاد . اون نه یه کم . 20 تومن گرونتز . نمیدونم رو چه حسابه .
    انگار یه جورایی اون 20 تومن اول رو مازاد بر طرح های طلایی دیگه ازت میگرن و شبانه فعاله و دیگه لازم نیست اون 20 تومن رو بدی . فعلا که از سرعتش راضیم انصافا .
    ممنون,منم میرم طرحمو عوض میکنم همینو میگیرم الان روی بعثتم 1 ماه با 1 گیگ درمیاد 12200 ت

تازه اگر با اون سیستم شارژ خودش که سر در نیاوردم چطوریه , میتونیم شارژ رو به 10 گیگ برسونیم که قیمت هر گیگ بشه 2000 ت اینطوری میشه برای سه ماه => 36ت زمان+20ت برای 10 گیگ شارژ = جمعا میشه 46 ت برای 10 گیگ و 3 ماه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام مشکل مشابه شما را دوست من داشت مشکل از سوکتیه که دو سر سیم تلفن خورده,
    شما سیم تلفن را ببر الکتریکی و دو سرش را سوکت نو بزن حل میشه.

این مشکل چندین هفته دوست من رو درگیر کرده بود از تست مودم بگیر تا خیلی کارهای دیگه کرد ولی مشکل اینجا بود.

ممنون/ آخه بعضی وقت ها خیلی خوب کار میکنه. اگه از سوکت باشه باید همه سیم های سوکت دار را نو کرد چه قبل اسپلینتر و په بعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •