سلام .بچه ها من از مخابرات طرح دارم
چراغ ای دی اس ال مودم من چند روزیه هی روشن خاموش میشه حسابی کلافه شدم .زنگ زدم پشتیبانی - پورت را ریست کردم- از سیم کشی های داخل ساختمون هم مطمئن شدم نمیدونم دیگه مال چیه کسی میتونه کمک کنه
سلام .بچه ها من از مخابرات طرح دارم
چراغ ای دی اس ال مودم من چند روزیه هی روشن خاموش میشه حسابی کلافه شدم .زنگ زدم پشتیبانی - پورت را ریست کردم- از سیم کشی های داخل ساختمون هم مطمئن شدم نمیدونم دیگه مال چیه کسی میتونه کمک کنه
مودم رو سرخط هم تست کنید اگه درست نبود مشکل از طرف مخابرات است اگه درست بود مشکل از سیم کشی تلفن داخل خونه است علت های دیگه هم داره مثل خرابی سیم rj-11 که به مودم وصل شده به یک پریز تلفن دیگه وصل کنید اسپلیتر رو عوض کنید و تنظیمات adsl مودم رو هم بررسی کنید
ممنون بابک جان، شما الان ماهانه چند میدی ؟ پس اونجا فیبره آره ؟ حتما باید مخابرات گرفت ؟
خونه خودمون صبانت دارم 6 ساله، دوست نداشتم از این سرویس دهنده دور بشم ولی دیگه از اجبار توی خونه خود خودم باید از اینجا به نظر بگیرم.
و اینکه شبانه تا صبح چقدر دانلود داری ؟
درود
امین جان من منظورم ازادشهره که یادمه گاهی می گفتی اونجا هستی که می شه مرکزفرشچی ولی گلا با قیمت جدید
طرح پاییزه طلایی 6 سه ماهه 6گیگ می شه 80تومان
حدودا می شه بین 4تا 5گیگ دان کرد
اونجا خانه خانومم بود عزیزم
منظورم خونه خودم هست که میخوام نقل مکان کنم برای همین پرسیدم هفت تیر.
مرکز فرشچی که اونا اینترنت دارند ازش خیلی خوب است و واقعا به دلیل نزدیکی اونا به مخابرات من سرعت خوبی اونجا داشتم به جز چند شب فقط.
الان از یکی از دوستان پرسیدم به نظر هفت تیر فیبر نیست که در این صورت طرف مخابرات نمیام همون طرح های نقره ای یا طلایی صبانت رو بر میدارم.
بازم اگه اطلاع داری از اون مرکز ممنون میشم بگی
طرح طلایی 4-5 گیگ ؟ کم نیست ؟ من الان صبانت البته طرقبه که دارم 128 هستم ولی تا صبح 2 تا 2.5 گیگ میگیرم، خلوتی منطقه هم هست ولی هزینه ای که من 3 ماهه میدم کجا شما کجا
پس در این صورت اصلا سراغ این سرویس دهنده نمیام
سلام مشکل مشابه شما را دوست من داشت مشکل از سوکتیه که دو سر سیم تلفن خورده,
شما سیم تلفن را ببر الکتریکی و دو سرش را سوکت نو بزن حل میشه.
این مشکل چندین هفته دوست من رو درگیر کرده بود از تست مودم بگیر تا خیلی کارهای دیگه کرد ولی مشکل اینجا بود.
سلام قیمت زمان و گیگیش برای تمدید چنده؟
خود طرحش که گفتم 6 گیگ میده واسه سه ماه و 80 تومن میگیره
بعد اگه بخوای تمدید هم بکنی هم همین 80 تومن رو میگیره و 3 ماه و 6 گیگ دیگه شارژ میکنه
اما از طریق شارژ حساب ماهی تقریبا 12000 تومن (مثل طلایی معمولی) و گیگی 4000 تومن که 3 ماه و 6 گیگ میشه 60 تومن تقریبا . یعنی عملا گزینه تمدید حساب با ماه و حجم مساوی گرون تر از شارژ حساب در میاد . اون نه یه کم . 20 تومن گرونتز . نمیدونم رو چه حسابه .
انگار یه جورایی اون 20 تومن اول رو مازاد بر طرح های طلایی دیگه ازت میگرن و شبانه فعاله و دیگه لازم نیست اون 20 تومن رو بدی . فعلا که از سرعتش راضیم انصافا .
ممنون,منم میرم طرحمو عوض میکنم همینو میگیرم الان روی بعثتم 1 ماه با 1 گیگ درمیاد 12200 ت
تازه اگر با اون سیستم شارژ خودش که سر در نیاوردم چطوریه , میتونیم شارژ رو به 10 گیگ برسونیم که قیمت هر گیگ بشه 2000 ت اینطوری میشه برای سه ماه => 36ت زمان+20ت برای 10 گیگ شارژ = جمعا میشه 46 ت برای 10 گیگ و 3 ماه
ممنون/ آخه بعضی وقت ها خیلی خوب کار میکنه. اگه از سوکت باشه باید همه سیم های سوکت دار را نو کرد چه قبل اسپلینتر و په بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)