تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1018 از 4105 اولاول ... 18518918968100810141015101610171018101910201021102210281068111815182018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,171 به 10,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

راستش کسایی صحبت از [مثل مرد خدمت کردن] میکنند که واقعاً 18 ماه فیکس رو خدمت دارن یا شایدم زیاد بهشون سخت نگذشته !!
    ولی اگه ببینی که مثلاً رئیس زندانتون جیره غذای شما رو کم میکنه ولی حتی حاضر نیست یه قطره آب از جیره ی مددجو ها یا همون زندانیا رو کم کنه یا به عنوان مثال لامپ های [مثلاً] اضافی رو از آسایشگاه شما و دیگر سربازان بر میداره و داخل هواخوری بند میذاره که زندانیا استفاده کنند (درحالی که بالای سرشون شاید بیشتر از 10 تا پروژکتور داره می سوزه) و اینکه لوازم ورزشی همه جوره واسشون فراهم میکنه ولی حتی یه برنامه سالن یا استخر بصورت اردویی واسه سربازان نمیذاره ، شاید شما هم حرف از مثل مرد خدمت کردن نمیزدید !
    کاری با دیگر یگان ندارم ولی هر چی از امور محوله ای که کارکنان زندان به شما میدن جیم بزنید یعنی زرنگی کردید ! شاید تک و توک تو یگانهای دیگه هم همچین اتفاقاتی بیفته !

می بخشید دوستان

واقعا شرایط سربازها مثل زندانی هم نیست
    در واقع ما برده اونها هستیم و هر طور بخوان ....

اونایی که میگن سربازی آدم رو مرد میکنه یا مثل مرد خدمت کن هنوز در تفکرات دوران رضا خان گیر کردن

اگر مرد هستید برید از حق اون سرباز صفری که مثل ... ازش کار میکشن دفاع کنید

2. 3 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

برای آموزشی 01 تهران کسی نیست من 1/8 اعزامم

4. این کاربر از kavosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا شرایط سربازها مثل زندانی هم نیست
    در واقع ما برده اونها هستیم و هر طور بخوان ....

اونایی که میگن سربازی آدم رو مرد میکنه یا مثل مرد خدمت کن هنوز در تفکرات دوران رضا خان گیر کردن

اگر مرد هستید برید از حق اون سرباز صفری که مثل ... ازش کار میکشن دفاع کنید
    اینکه سربازی بیگاری و الافی بیش نیست درسته ، اما یکسری نکات مثبتی هم داره که اینجا نمیشه گفت
    منظور من هم از مرد خدمت کردن این بود که یه کسری خدمت ارزش هر کاری کردن رو نداره ، من یکی اینطوری ام ، اینم بگم یه کسری بسیج جور کردن یا هر چیز دیگه ای برای من راحت بود ولی دنبالش نرفتم

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینکه سربازی بیگاری و الافی بیش نیست درسته ، اما یکسری نکات مثبتی هم داره که اینجا نمیشه گفت
    منظور من هم از مرد خدمت کردن این بود که یه کسری خدمت ارزش هر کاری کردن رو نداره ، من یکی اینطوری ام ، اینم بگم یه کسری بسیج جور کردن یا هر چیز دیگه ای برای من راحت بود ولی دنبالش نرفتم
    درست میگی ارزش هر کاری رو نداره ، مثلا زیر آب زدن
    ولی اگه کسی با حفظ کردن چند صفحه بتونه وضعیتش رو بهتر کنه نامردی نیست

در مورد بسیج من هیچ وقت بهش اعتقاد نداشتم و عضوش نبودم، خیلی ها هم که عضو شدن فقط برای همین مزایا هست
    کلا در یک سیستم فاسد اگر بخواهی طبق اصول عمل کنی همیشه ضرر میکنی، ولی با این حال من موافق زیر پا گذاشتن اصول انسانی و شرافت نیستم
    به خاطر همین هم باید 21 ماه برم سربازی اون هم جایی که هیچی ازش نمیدونم
    ولی رفیقم که سابقه بسیج داشت خیلی راحت آموزشی رو پیچوند و الان هم نزدیک خونشون خدمت میکنه و بعد از ظهر ها رو آزاد هست (سپاه)

8. 2 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خدمت كردن با كسري خيلي حس خوبي به طرف نميده. اينكه دهن تو يك سال و نيم سرويس بشه بعد يكي بياد هفته ي دوم بره پايان دوره ، خوب حس خوبي نميده و نميشه بهش گفت طرف اومده خدمت كرده و رفته.
    ارزش واقعي سربازي رو زير سوال ميبرن با اين كار.
    حالا هم فهميدن كه كسري چه ضرري زده . توي 2 سال اخير 85 درصد سربازها با كسري هاي بيشتر از 6 ماه ترخيص شدن. اينو يكي تو پرسنلي ميگفت قبلا.
    خوب به نظر شما كسي غير از 2 ماه اموزشيش 4 ماه خدمت ميكنه با تويي كه فيسك 18 ماه يا 17 ماه خدمت ميكني فرقي نداره؟؟
    بودن كساني كه اصلا به تنها چيزي كه نميخوردن عضو بسيج بود. طرف اصلا به هيچيش نبود كه اضاف بخوره .ميگفت چه اضاف بخورم چه نخورم فوقش تا يك ماه ديگه ترخيصم.
    فرمانده هم ديگه واسش مهم نبود.
    -
    به نظرم يا بايد نري اصلا يا معاف شي ، يا كه ميري مثل مرد 18 ماه يا 21 ماه خدمت كني تا تفاوتي بين بقيه ايجاد نشه

10. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

20 روز از اخرین پستی که دادم و گفتم افتادم ارتش 02 میگذره....امروزم واسه 3 روز مرخصی میان دوره دادن بعد این همه مدت ......6/1 با توجه به برگه ابی همه رفتیم ساری که از اونجا اعزام بشیم برای 02 تهران....نمیدونم چی شد که کل این جمع 02 ارتش رو انتقال دادن به مرزبانی مرزن اباد ناجا.....از همون اول که اینو گفتن یه حس کوفتیه بدی درونم افتاد و الانم که 20 روز میگذره هنوزم همون حس رو دارم.....گیر یه فرمانده و سرگروهبان و ارشد عقده ای افتادیم که واقعا دیگه در شکنجه سنگ تموم گذاشتن ..... سه تا مرزبانی کوفتی بین این همه جا هست که ما هم صاف افتادیم توش. خدا کنه زنده در بریم
    Last edited by JING3LKHAN; 12-09-2012 at 00:36.

12. 4 کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

دوستان کلانتری 105 تهران سنایی چه جور جاییه؟
    کسی از بچه های تهران هستند که استان اردبیل افتاده باشن و خواستار جابه جایی باشن؟

14. این کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی میدونه "جبران بلاغ" توی استان کرمانشاه کجا میشه؟
    من افتادم تیپ 35 تکاور.کسی میدونه این جبران بلاغ اسم یه شهره؟روستا؟خیابونه؟محلس؟د ر کل چیه و چطوری از تهران میشه رفت اونجا؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه "جبران بلاغ" توی استان کرمانشاه کجا میشه؟
    من افتادم تیپ 35 تکاور.کسی میدونه این جبران بلاغ اسم یه شهره؟روستا؟خیابونه؟محلس؟د ر کل چیه و چطوری از تهران میشه رفت اونجا؟
    عزيزم گوگل ،‌ گوگل مپ ، ويكي پديا ،‌ گوگل ايميج . شما ديگه چرا؟؟

من قبلا از اعزامم عكس هواي و شهر سيرجان رو زير و روكردم . وقتي رفتم همه جا واسم آشنا بود

(‌از ويكي )
    جیرانبلاغی یکی از روستاهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شده‌است.
    هم اکنون روستای جیران بلاغ دارای ۴۰ خانوار است. این روستااز سمت شمالی به روستای شیخ احمدلو مرتبط است
    -
    شهر سردسيري هست:
    اينم آب و هواش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم از انجمن همسايه :

پادگان ما بچه های کرمانشاه (ارتش جمهوری اسلامی، جیران بلاغ لشگر 81 زرهی) به بچه های کرمانشاه هم تقریبا یه هفته مرخصی داده بودن ولی بعد چنان دهنی از همه سرویس کردن که خودم به شخصه با تعدادی از این کرمانشاهی ها فرار کردم.
    ولي شما باور نكن
    Last edited by Milad4171; 12-09-2012 at 11:42.

17. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نمیدونستم که اسمش جیرانه.فکر میکنم جبرانه
    به هر حال ممنون
    از قضای روزگار و شانس عالی مثه اینکه دهنم سرویسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •