دوستان الان چند دقیقه ای هست قطع شده . نمیدونم چی کار می کنند . اه .
دوستان الان چند دقیقه ای هست قطع شده . نمیدونم چی کار می کنند . اه .
ماله منم 2 بار قطع شد الان وصل شد ؟ چی شد پارس ترکید ؟![]()
بابا از دیروز تا حالا که هی dc میشه و سرعت از 20 kb بالاتر نمیره...
حتی 6 یا 7 یا 8 یا 9 صبح هم سرعت از 20 kb دیگه بالاتر نمیره...
من که اگه بخوام دوباره adsl بگیرم باید 2 ماه صبر کنم ولی حاضرم با این اینترنت آشغالی که پارس آفلاین میده بازم صبر میکنم و عوضش میکنم...
دزدی که نباید حتما از دیوار مردم بالا بری که... گور بابا اول تا آخرشون...
Last edited by plsboy; 23-08-2011 at 13:36.
ممکنه مشکل از مرکز مخابراتتون باشه. چون اگر بخواد مشکل داشته باشه باید واسه منم مشکل داشته باشه. پست صفحه قبل منو ببین:
شما کدوم شهری؟! کدوم مرکز؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز 4-3 ماه هستش که هر روز داره بدتر میشه و همیشه هم یه سری چیزهای تکراری میگن که دیروز دیگه قاط زدم و از خجالتشون در اومدم... با اینکه الان احساس شرمندگی میکنم ولی این بخاطر اینه که به یه بدبختی فحش دادم که کاره ای نیست...![]()
امروز صبح من قطعی نداشتم اما تو بعضی ساعات سرعت خیلی کند بود پیج هم به زور باز میکرد
دوست عزیز بعضی مواقع سرعت خوب میشه شما هم الان رو دور خوبشی بزار روز بدش بیاد بهش فحش خوار مادر میدی
من دو ماه پیش سرعتم 240 بود اما الان 30 تا 50
اینترنت 1مگ سرعت دانلود 30
این هفته شارژم تموم بشه 512 میگیرم چون سرعت شبانشون هیچ فرقی نداره دوستم تو اپارتمان جفتیمون سرعتش همینه پشتیبانی هم که همینو میگه فقط پول اضافی ریختم تو حلقومش
شاید کسی گزارش میده ! شده جریان همون عوض کردن یوزرها که از کار انداختنش.
شما کدوم شهر هستید ؟ احتمال داره Ip هاشون نسبت به مشتری ها کم شده Ip های جدید تعریف کردند.
مال من از دیشب سرعتش بهتر شده رسیده به 100 البته این متغییره تا 200 هم رسیده!!!
البته مطمئنا موقتیه!!!![]()
کلا مثل اینکه همه شرکتا دیشب یه کارایی کردن مثل شاتل که دوستان گفتن دیشب سرعت هارو افزایش داده فکر میکنم بخاطره این قانون جدیده باشه دارن باج میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)