اینترنت ملی/فقط سایتهای ir. را باز میکنه
محدودیت داره
سرویس های نامحدود را من پیشنهاد نمی کنم!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اینترنت ملی/فقط سایتهای ir. را باز میکنه
محدودیت داره
سرویس های نامحدود را من پیشنهاد نمی کنم!
بیست نت آدم بشه ؟! مگه این که تو خواب ببینیم !!!!!!!!!
رفتم خط جدید بنویسم.میگه pcm میدم.میگم برای adsl میخوام.قبلا یکی دادید pcm بوده.همون فرم رو بهم داد ولی با این تفاوت که خودشون دستنویس یه گزینه به لیستش اضافه کرد که نوششته : " متعهد می شوم که خدمات اینترنتی خود را از شرکت سپنتا یا آسیاتک بگیرم "
گفتم بله بله .. این چیه این پایین ؟! گفت اگر از یه شرکت دیگه بگیرید خطتتون جکع میشه.
گفتم:من خودم الان بیست نت ام.همه چیش افتضاحه.گفت من دیگه نمیدونم![]()
الان این یعنی چی ؟!چه کنم ؟!
256 نامحود رو 35 تومن دارن میندازن بهمون ؟؟؟
2 ماه 70 تومن !
خوب میرم سرعت 1 مگ حجمی 3 ماهه از یه شرکت دیگه میگیرم با 70 تومن !
دیگه واقعا شورش رو در اورده این مخابرات !
به هیچ وجه به صرفه نیست...
متاسفانه هیچ شرکتی هم وجود نداره که تضمینی باشه . یک ماه اول خوبه بعد چند مدت تِر میزنه !
شما یه شرکت به من معرفی کنید که شبانه 512 ریت 80 بده ! اصلا 70
هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه رایگان رو ، این ریت ارائه بده ، نحایتا ریت 40 ارائه میدن ! ( خواهشا یوزر اهریمن از آسیاتک طرفداری بیخود نکنه ! که دزد تر از این شرکت همین بیست نت ـه ) خوب اگه قرار باشه ریت شبانه 40 باشه همین نامحدود 2020 هم همین قدر شب ها !
این تعرفه های جدید برای ما که وسط سرویسیم هم حساب میشه ؟؟؟؟ دوستان ادرس سایت فن اوا شیراز رو بدین لطفا
tapatalk
سلام
کمک.
هر کاری می کنم این سایت باز نمی شه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار کنم؟ این پیغام رو می ده
سپنتا - پیش بارگذاری منابعوب سایت سپنتا در جهت افزایش کیفیت واسط کاربری سایت تکنولوژی AJAX را بکار گرفته است. این صفحه منابع مورد نیاز جهت استفاده بهینه از این تکنولوژی را در کامپیوتر شما بارگذاری می نماید، با این کار سرعت بارگذاری صفحات اصلی سایت بیشتر می شود تا رضایت شما کاربر گرامی هرچه بیشتر تامین گردد.این منابع در توسط مرورگر شما در هارد دیسک نگهداری می شوند تا در دفعات بعدی استفاه از سایت سپنتا نیاز به بارگذاری مجدد این منابع نباشد. لازم به ذکر است که این محل نگهداری در هارد دیسک که توسط برنامه مرورگر شما مدیریت می شود برای تمام سایت های که شما بازدید می کنید مشترک می باشد و همچنین این فضا محدود می باشد و در صورتی که مجموع منابع بارگذاری شده توسط مرورگر از حد مشخص شده فراتر رود این منابع از هارد دیسک حذف شده و لازم است تا مجددا بارگذاری شوند لذا پیشنهاد می گردد در صورتی که با محدودیت فضای هارد دیسک در درایو سیستم عامل مواجه نیستید، پیشنهاد می گردد که محدودیت فضای نگهداری منابع بارگذاری شده را به حداکثر میزان آن تعیین نمایید.راهنمای تعیین مقدار فضای نگهداری منابع بارگذاری شده از اینترنت در هارد دیسک کامپیوتر: در مرورگر IE8:از منو گزینه Tools و سپس Internet Options را انتخاب نمایید.در قسمت Browsing history دکمه Settings را کلیک کنید.این مقدار در واحد مگابایت می باشد و حداقل و حداکثر مقدار مجاز داخل پرانتز مشخص شده است. مقابل عبارت Recomended حداقل و حداکثر مقدار پیشنهادی مرورگر نمایش داده شده ، پیشنهاد می شود در صورتی که با محدودیت فضا مواجه نیستید مقدار حداکثر پیشنهادی را در جعبه مورد نظر وارد نمایید.در پنجره باز شده در قسمت Disk space to use مقدار مورد نظر را وارد نمایید.دکمه ok تمام فرم هایی را که طی این فرایند باز نموده اید کلیک کنید.
Last edited by habibb; 04-12-2013 at 23:20.
کش مرورگرت رو باید پاک کنی
چه جوری؟
همه ی سایت های عالم باز میشه جز این
من که 512 دارم با سرعت 60 65 دانلود میکنم!
خواستی تیم ویور بدم بیا تو سیستمم
سرعت 60 برای 512 یعنی پهنای باند اختصاصی! می دونید به ISP ها چند می فروشند؟!
فایل های جی کوئری که بارگذاری میشه دوباره صفحه رفرش میشه و از اول جی کوئری ها لود میشن.همش صفحه رفرش میشه؟؟؟Empty Catch رو هم توی کروم زدم.
با دروود
نمایندگی فن آوا در استان فارس شرکت سرعت گستر هستش که نشانی دفترشون رو فراموش کردم اما میدونم بالای دفتر آوا مهر هستند!ضمن اینکه فن آوا هم زیاد بر روی ADSL مانوری نمیدند بیشتر تمرکزیشون بر روی بیسیم هستش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)