سلام
پخش و باند و آمپلی تا 1 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
سلام
پخش و باند و آمپلی تا 1 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
سلام به روی ماه همه اساتید؛
دوستان کسی میتونه یه جفت باند بهم معرفی کنه که از kenwood 718 قوی تر باشه؟؟!
ممنون.
سلام خدمت دوستانه گرامی
اگر ممکنه یه پخش با کیفیت بالا در حد 400 تومن بهم معرفی کنید
با تشکر
کلی باند هست
شما بودجه رو ذکر کنین
نهایتش جفت 400 تومن.
برند معتبر میخوای و audio system co 609
بیس زیادو قدرت زیاد میخوای dls 1073
توجه داشته باش dls بزرگتره 7*10 هست نه 6*9
برا هر دوتاشونم باید یه آمپ پدر مادر دار داشته باشه تا لذت ببری ازشون وگرنه بدون یه آمپ مناسب همون 718 رو نگه دار بیخیال شو
اندازش ۱۰ در ۷ هست ولی تو کاتالوگ و سایت dls زده که اندازه برشش همون ۶ در ۹ یعنی تو جای برش ۶ در ۹ جا میشه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
تو جاش جا میشه ولی جون ووفرشم بزرگتره بهتر میتونه بیس بزنه
مرسی از جوابت،
من الآن باند هیچی ندارم، یه جفت dls 1073 میگیرم، 4،5 ماه دیگه یه آمپیلی با ساب می بندم، خوبه؟
اگه خوبه یه مدل ساب و آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم، شاید چکی قبول کرد. بودجه هم مد نظرم نیست، متعادل باشه قیمتاش.
واقعاً ممنون.
سلام لنگرودجان (اسمتو که نمیدونیم،مجبوریم لنگرود صدات کنیم!)
اون کاری که گفتم واسه تست میخوام انجام بدم رو انجام دادم و نتیجه همون چیزی شد که انتظارشو داشتم یعنی یه کار کاملا بیهوده
اسپیکر 80W RMS که 8 اهم بودش،مستقیم وصلش کردم (بدون آمپ) یه صدای مسخره ای میداد که حتی از اسپیکرهای معمولیه 40W هم بدتر بود
اما ساب ووفر 120W RMS که 4 اهم بودش رو مستقیم به 7016 وصل کردم تا یه حدودی خوب بود یعنی تونست صدای ساب رو دربیاره (البته اون صدایی که درمیومد کجا و صدای اصلی خود ساب کجا،اصلا نمیشد مقایسه کرد اینقدر افتضاح بود)
حالا یه نکته جالب:
باندای خودم که به ماشین (سمند) وصله،یه جفت باند پریمیر 40W RMS کره ای هستش که مستقیم به 7016 وصله و باندای جلو هم همون فابریک سمند هستش که با 7016 بیسشون رو کاملا بستم که تا ولوم 30 هم اصلا جیر جیر نمیکنه و یه جورایی صدای ساروند میده بیرون.
بیس و اکولایزر رو هم طوری تنظیم کردم که هرکی میشینه تو ماشین میگه که آمپ داری؟ میگم نه 7016 دارم
انصافا بدون آمپ و این باندای کاملا معمولی صدای توپی (از لحاظ کیفیت) میده بیرون (هم بیس مناسب هم شفافیت مناسب)
درکل اون باندایی که واسه تست (چندخط بالاتر گفتم!) وصل کردم،حتی صدای باندای معمولی که رو خودش هست رو نتونست بده (نبود آمپ کاملا مشهود بودش)
دلم میخواد آمپلی سیستم خونه رو بکنم بندازم تو ماشین،یعنی اگه بشه حتما اینکارو میکنم
و اما نتیجه گیری اخلاقی:
" تا آمپ نباشد سیستم در عذاب است ... "
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)