تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1018 از 1126 اولاول ... 185189189681008101410151016101710181019102010211022102810681118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,171 به 10,180 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستم به دامنتون
    بدبخت شدم رفت ....من یه هارد 2 ترا بایت سیگیت با آداپتور دارم
    تا چند ساعت پیش که داشتم با هاش کار میکردم هیچ مشکلی نداشت ....اما الان دیگه هیچجا نمیخوندش و این ارور رو میده
    تو رو خدا کمک کنید
    CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد و ببينيد درست ميشود يا خير .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نكته : هارد اكسترنال اگر letter ديگري دارد به جاي J در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنمون که جواب دادید...... خودم مشکلم رو حل کردم
    روش حلش هم بگم تا بقیه استفاده کنن
    تو properties توی قسمت tools گزینه ی اول error-cheking
    خودش همه ی مشکلاتش رو fix کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتیه از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…با ویندوز و کابل دیگه ام امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیه .هارد نبض داره و چراغشم خاموش و روشن میشه.low level format هم کردم درست نشد.اطلاعات داخلش برام مهم نیست فقط میخوام اگه جای معتبری میشناسید که بتونه خوب تعمیرش کنه بهم معرفی کنید.گوگل که سرچ کردم سایتهای زیادی بودن که تعمیر کنن ولی نمیشه اعتماد کرد.اگر گذاشتن لینک در سایت ممنوع هست لطفا بهم پیام خصوصی بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.بنده یک دستگاه z510 با ویندوز 8 دارم.وقتی درایو c رو error checking میکنم یک مشکل رو نشون میده و وقتی دستگاه ریست میشه میره تو حالت repair. اما وقتی باز هم error checking میکنم باز هم یک ارور نمایش میده.
    با نرم افزار های hd tune و HDD Regenerator کل هارد رو چک کردم اما مشکلی رو نشون نداد.
    درایو c رو هم low level format کردم و ویندوز رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.
    خواهشا اگه میشه راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دستگاه رو ببرم گارانتی.ممنون
    عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی نیست پاسخ بده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی نیست پاسخ بده
    در مورد قسمتي كه گفتيد درايو C رو LLF كرديد ؛ بايد گفت كه اينكار (LLF يا Zero fill كردن هارد ديسك) باعث از بين رفتن كليه درايوها و در نتيجه اطلاعات ميشه نه فقط درايو C . شما فقط يه فرمت معمولي روي درايو C انجام داديد . حالا دقيقاً معلوم هم نيست فرمت كامل بوده يا فقط Quick Format . شايد مشكل از درايو C نبوده و درايو ديگه اي مشكل داشته .

به هر حال اگر ميخواهيد هارد ديسك رو Zero fill واقعي كنيد ميتونيد از برنامه Active Killdisk (تحت داس) و از متد On pass Zero استفاده كنيد . با اينكار كليه اطلاعات در هر درايوي كه باشه از بين ميره و لازم هست دوباره Initialize ، پارتيشن بندي ، فرمت و ويندوز نصب كنيد .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه War_Machine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چند روزیه با مشکل هنگ کردن سیستم مواجه میشم در هنگام کارهای نیمه سنگین یکی از دوستان گفت ممکنه مشکل از هارد باشه
    گفتم این تست hdd tune رو بذارم اینجا دوستان ببینن اگه مشکل خاصی هست بدونم

پ ن : قبلا هم اون سربرگ attention داشت ولی بخش data فقط 2 بود الان شده 1700:|
    میترسم مشکل ازین بشه جالب اینه که هم اتصالات هارد هم پاور تست شده هیچ مشکلی ندارن defragment هم هفته ای یک بار کامل انجام میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام چند روزیه با مشکل هنگ کردن سیستم مواجه میشم در هنگام کارهای نیمه سنگین یکی از دوستان گفت ممکنه مشکل از هارد باشه

میترسم مشکل ازین بشه جالب اینه که هم اتصالات هارد هم پاور تست شده هیچ مشکلی ندارن defragment هم هفته ای یک بار کامل انجام میشه

با سلام
    يكي اينكه هارد ديسك شما هيتاچي هستش و بايد به سايت خود هيتاچي مراجعه و از نرم افزار اين شركت استفاده كنيد
    اگر كارهاي سنگين با هارد مثل رندر كردن و غيره داريد حتما حتما از وسترن ديجيتال با دور بالا و كش بالا استفاده كنيد مثلا 500 - 7200 دور - 64 مگ كش كه الان روي سيستم خود من هستش و اين رو بگم توي دنياي هارد ديسك صفحه اي يا مگنتي فقط و فقط حرف اول وسترن ميزنه
    دوم به اين ايرادها توجهي نكنيد معمولا بيشتر نرم افزارهاي رايگان كلا نويسنده يك مشت غلط و غولوط نوشته و عموما به ساختار اون هارد ديسك اصلا ربطي نداره چون هيچ شركت سازنده اي اطلاعات سخت افزاري رو حتي به نويسنده SDK‌ هم ارجاع نميده
    بعدشم شما هر هاردي رو كه داريد سعي كنيد از نرم افزار System Mechanic Pro‌كه البته پولي هستش و من چند ساليه استفاده ميكنم و توي اين چند سال سيستم هام هيچ ايرادي نگرفتند استفاده كنيد
    در كل من به شخصه نرم افزار غير از نرم افزار رسمي خود شركت سازنده رو اصلا قبول ندارم و حتي ميتونيد به صفحه ساپورت اون شركت مراجعه كنيد و ازشون بخواهيد يك نرم افزار تست درست به شما معرفي كنند كه با هارد شما سازگاري داشته باشه
    از لحاظ اطلاعات هم وضعيت هارد شما صحيح و مورد قبوله مشكلي نيست
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    يكي اينكه هارد ديسك شما هيتاچي هستش و بايد به سايت خود هيتاچي مراجعه و از نرم افزار اين شركت استفاده كنيد
    اگر كارهاي سنگين با هارد مثل رندر كردن و غيره داريد حتما حتما از وسترن ديجيتال با دور بالا و كش بالا استفاده كنيد مثلا 500 - 7200 دور - 64 مگ كش كه الان روي سيستم خود من هستش و اين رو بگم توي دنياي هارد ديسك صفحه اي يا مگنتي فقط و فقط حرف اول وسترن ميزنه
    دوم به اين ايرادها توجهي نكنيد معمولا بيشتر نرم افزارهاي رايگان كلا نويسنده يك مشت غلط و غولوط نوشته و عموما به ساختار اون هارد ديسك اصلا ربطي نداره چون هيچ شركت سازنده اي اطلاعات سخت افزاري رو حتي به نويسنده SDK‌ هم ارجاع نميده
    بعدشم شما هر هاردي رو كه داريد سعي كنيد از نرم افزار System Mechanic Pro‌كه البته پولي هستش و من چند ساليه استفاده ميكنم و توي اين چند سال سيستم هام هيچ ايرادي نگرفتند استفاده كنيد
    در كل من به شخصه نرم افزار غير از نرم افزار رسمي خود شركت سازنده رو اصلا قبول ندارم و حتي ميتونيد به صفحه ساپورت اون شركت مراجعه كنيد و ازشون بخواهيد يك نرم افزار تست درست به شما معرفي كنند كه با هارد شما سازگاري داشته باشه
    از لحاظ اطلاعات هم وضعيت هارد شما صحيح و مورد قبوله مشكلي نيست
    موفق باشيد

11. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

هارد لپتاپ بنده دو ارور داره و کمی سیستم کند شوده به نظرتون مشکل کجا هست؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واای خدا...من چرا این قدر بد شانسم
    بعد از اینکه هاردم درست شد ...ایندفعه داشتم با هارد کار میکردم با eject کردنش و وصل کردن مجددش به سیستم با این ارور مواجه شدم
    تو خدا کمکم کنید این هاردم پر از اطلاعات شخصیم هست که خیلی خیلی برام مهمه
    من همه ی اطلاعاتم رو میخوام
    راستی هاردم 1 سال گارانتی سازگار داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •