تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1018 از 2376 اولاول ... 18518918968100810141015101610171018101910201021102210281068111815182018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,171 به 10,180 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جويباري در گفت و گو با فارس:
    تيم فوتبال استقلال نيم فصل در كيش اردو مي‌زند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران پس از اتمام نيم فصل ليگ برتر در جزيره كيش اردو مي زند.
    علي نظري جويباري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در مورد ديدار دوستانه با تيم آث ميلان اطلاعي ندارم. استقلال در نيم فصل ليگ برتر به احتمال فراوان در جزيره كيش اردو مي زند؛ البته امكان دارد اين اردو در دوبي نيز برگزار شود.
    سرپرست استقلال درباره اخراج اطرافيان امير قلعه‌نويي از سوي مديرعامل باشگاه از هتل تيم، گفت: اين شيطنت برخي افراد است كه هر مرتبه به يك شكل ايجاد مي شود. يك بار مي‌گويند نظري جويباري از استقلال مي رود و روز ديگر مي گويند قلعه نويي ازاين تيم جدا مي شود. اينها همه شايعه سازي است و صحت ندارد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

هیچ گاه به تیم ملی باز نخواهم گشت
    سهراب بختیاری زاده: فولاد پتانسیل قهرمانی دارد// استقلال اراده کند قهرمان می شود
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: فولاد با امکاناتی که در اختیار دارد پتانسیل قهرمانی در لیگ را دارد.
    "سهراب بختیاری زاده" درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: تیم ما از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است که می تواند روند رو به رشد خود را همچنان تا انتهای لیگ ادامه دهد.
    وی افزود: تیم ما از ابتدای لیگ عملکرد بسیار خوبی داشت اما متاسفانه بدشانسی گریبانگیر تیم ما شد و نتوانستیم به حق خود دست پیدا کنیم.
    مدافع سابق تیم ملی با اشاره به پیروزی این تیم مقابل پاس همدان به ایسکانیوز گفت: تیم ما در مقابل پاس بازی بسیار زیبایی از خود ارائه کرد و نشان داد برد مقابل پرسپولیس شانسی نبوده. پاس اسیر بازی زیبای ما شده بود و نمی توانست تاکتیک های خود را در زمین اجرا کند.
    وی در خصوص وضعیت استقلال تصریح کرد: استقلال هر وقت اراده کند می تواند به بالای جدول باز گردد و این تیم توانایی قهرمان شدن را دارد. مطمئن هستم استقلال با هوادارانی که در اختیار دارد به آسانی می تواند قهرمان لیگ شود.
    مدافع سابق تیم ملی در خصوص بازگشت به تیم ملی اظهار داشت: در بهترین شرایط فوتبالی ام از تیم ملی خداحظی کردم و نمی خواهم با بازگشت به تیم ملی خاطرات خوب خود را خراب کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پیروزی حق مسلم استقلال بود
    اکبری: داور اجازه می داد با 6 گل پیکان را می بردیم//پرسپولیس تنها رقیب برای قهرمانی استقلال است
    تهران –خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم استقلال تهران گفت: اخراج من در بازی مقابل پیکان بسیار سخت گیرانه بود و اگر در بازی می ماندم این تیم را با 6 گل شکست می دادیم.
    "یدالله اکبری" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: بازی زیبا و ایده آلی را از استقلال شاهد بودیم که همگان از دیدن آن لذت بردند اما در این میان داور با اشتباهاتش بازی را تحت تأثیر قرار داد.
    وی افزود: مظفری زاده از داوران بسیار خوب و با شخصیت فوتبال ایران است اما در دیدار بین استقلال و پیکان اشتباهات تأثیر گذاری داشت که بر روند بازی تأثیر گذار بود و او را تا به حال تا این حد ضعیف ندیده بودم
    وی تصریح کرد: حقم نبود که در صحنه دوم کارت قرمز بگیرم و از بازی اخراج شوم .در دیدار برابر پیکان اولین کارت قرمز دوران ورزشی ام را دریافت کردم و از این بابت پذیرش آن برایمان بسیار سخت بود.
    اکبری در خصوص عملکرد تیمش به ایسکانیوز گفت: بسیار عالی و هماهنگ ظاهر شدیم و توانستیم با ارئهخ یک فوتبال هجومی ، برتر و تماشاگر پسند به حق مسلم مان که پیروزی در این دیدار بود دست یابیم چراکه اگر اتفاقات فوتبال رخ نمی داد نتیجه چیز دیگری رقم می خورد.
    وی ادامه داد: در مقابل نیز تیم پیکان با انگیزه فروان و کسب امتیاز به مصاف استقلال آمده بود اما آنها به یکباره اسیر طوفان استقلال شدند و در ادامه حتی با 10 نفره شدن تیم استقلال نیز نتوانستند حتی به یک امتیاز دست یابند.
    هافبک آبی های پایتخت در خصوص ادامه روند پیروزی هایشان اظهار داشت: خوشبختانه در 5 بازی گذشته با قدرت و انگیزه بالا به مصاف حریفانمان رفتیم و توانستیم به اراده بازی های سراسر هجومی نتایج خوبی کسب کنیم و امیدوارم این روند را تا پایان نیم فصل اول و در نهایت تا پایان لیگ هشتم ادامه دهیم و به قهرمانی دست یابیم.
    وی در مورد حریفان اصلی استقلال در راه قهرمانی به ایسکانیوز گفت: معتقدم تنها تیمی که می تواند پا به پای استقلال تا آخرین روز ها برای رسیدن به قهرمانی بجنگد فقط و فقط پرسپولیس است و در راه کسب عنوان قهرماتنی پرسپولیس اصلی ترین رقیب استقلال است.
    اکبری با تأکید بر شایستگی های فراوان برهانی به ایسکانیوز گفت: خیلی خوشحالم که دوباره آرش را در دوران اوجش می بینم و آرزو می کنم او بتواند به این روند ادامه دهد و در نهایت در کنار قهرمانی در لیگ به آقای گلی لیگ هشتم دست یابد که به حق نیز سزاوار این عنوان است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    همدانی: استقلال توانایی قهرمانی در هر دو جام را دارد
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن سابق تیم استقلال تهران گفت: استقلال پتانسیل قهرمانی در هر دو جام لیگ برتر و قهرمانی باشگاه های آسیا را دارد.
    "ستار همدانی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: استقلال هفته به هفته بهتر می شود و مطمئن هستم با ادامه همین روند می تواند به جایگاه واقعی خود دست پیدا کند.
    وی افزود: با کنار رفتن فتح اله زاده و آمدن آشتیانی وضعیت بهتر شده و امیدوارم استقلال با آمدن مدیر قوی مانند آشتیانی مشکلات گذشته را نداشته باشد.
    بازیکن سابق تیم استقلال تهران در خصوص وضعیت برهانی به ایسکانیوز گفت: برهانی بازیکن فوق العاده ای است اما متاسفانه این بازیکن فصل گذشته به دلیل عدم تمرکز نتوانست موفق باشد.
    وی افزود: برهانی در این فصل با انگیزه تر شده است و تمرکز کافی را نیز بدست آورده. مطمئن هستم می تواند به عنوان بهترین مهاجم لیگ خود را مطرح کند.
    همدانی تصریح کرد: استقلال تمامی امکانات لازم را برای قهرمانی دارد و بازیکنان این تیم می توانند با کمی غیرت قهرمان لیگ و آسیا شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سایت AFC:
    با برد استقلال آرش برهانی به صدر جدول گلزنان رسید
    تهران - خبرگزاری ایسکانیوز:استقلال تهران با پیروزی 3بر 2 مقابل پیکان نه تنها صدر نشینی را از حریف گرفت بلکه توانست با تفاضل بهتر بالاتر از پرسپولیس در جای سوم بایستد و آرش برهانی را به صدر جدول گلزنان بفرستد.
    به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، در این دیدار تیم فوتبال پیکان در اولین خطر از روی نقطه پنالتی می توانست برتری را در دست بگیرد که ضربه محمدرضا طهماسبی را وحید طالب‌لو مهار کرد اما سه دقیقه بعد سعید لطفی قفل دروازه استقلال را شکست.
    دقیقه 33 آرش برهانی در شرایطی مشابه پنالتی خود را گل کرد تا هت تریک خود را آغاز کند. دقیقه 37 او با ضربه سر گل دوم خود را زد و دقیقه 41 برهانی با یک ضربه قیچی برگردان "هت‌تریک" کرد و استقلال را سه بر یک از حریف پیش انداخت .
    با آغاز نیمه دوم در دقیقه 52 یدالله اکبری به دلیل خطا بر روی بازیکن پیکان با کارت قرمز داور روبرو شد تا استقلال 10 نفره به بازی ادامه دهد. پبکان که فشار خود را در دقایق آخر زیاد کرده بود در دقیقه 79 با ضربه ایمان حیدری گل دوم و آخر را زد تا همچنان در جای دوم جدل بایستد.
    آرش برهانی پس از پایان بازی گفت: من همواره به تیم ملی فکر می‌کنم ضمن آنکه معتقدم کادر فنی تیم ملی نیز تمامی بازی‌های لیگ برتر را زیر نظر دارد و انصاف را در انتخاب بازیکنان تیم ملی رعایت می‌کند. وی تصریح کرد: من نیز امیدوارم که به تیم ملی دعوت شوم و برای تیم ملی ایران مفید باشم. قول می‌دهم که برای تیم ملی ایران نیز گلزنی کنم.
    در بازیهای دیگر هفته دوازدهم که شنبه برگزار شد پرسپولیس توانست با همین نتیجه سپاهان را مغلوب کند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمد خرمگاه:
    استقلال بايد به اين روند ادامه دهد
    محمد خرمگاه پيشكسوت تيم فوتبال استقلال اعلام کرد استقلال روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و براي اينكه بتواند به اهداف خود برسد بايد به اين روند ادامه دهد.

محمد خرمگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هماهنگي كامل بين بازيكنان و كادر فني تيم استقلال در چند هفته اخير و دور شدن اين تيم از بدشانسي ها موجب شده استقلال نتايج خوبي بگيرد و در رده ي سوم جدول قرار بگيرد. در ديدار روز گذشته استقلال مقابل پيكان استقلال يكي از بهترين بازي هاي ليگ را انجام داد و سرآمد اين بازي هت تريك آرش برهاني بود كه موفق شد در صدر گلزنان ليگ قرار بگيرد.

وي تصريح كرد: استقلال بايد به همين روند ادامه دهد تا بتواند به اهدافش در ليگ برتر و ساير رقابت ها برسد. استقلال از پتانسيل بالايي برخوردار است و مطمئنا با تلاش خود خواهد توانست بار ديگر قهرماي ليگ برتر را تكرار كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

لطفی از گل زدن به استقلال ناراحت شد
    مدافع تیم فوتبال پیکان اعلام کرد به دلیل حضور 5 ساله در استقلال از گلزنی به این تیم ناراحت شدم.

سعید لطفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پنج سال برای استقلال بازی کردم و با تمام بازیکنان و هواداران این تیم دوست هستم. از اینکه به استقلال گل زدم ناراحت بودم که باید هم بازی هایم به من حق بدهند.

وی افزود: دوست داشتم پیکان پیروز میدان باشد و سایر بازیکنان حریف گل بزنند. با جان و دل برای پیکان بازی کردم اما استقلال خیلی بهتر بازی کرد و فکر نمی کردم آرش برهانی بتواند به ما گل بزند.

لطفی خاطرنشان کرد: برهانی بازیکن بزرگی است که سال گذشته از شانس بد ما روزهای خوبی را طی نمی کرد، اما امسال در اوج است و برای استقلال خوب گلزنی می کند. تمام مدافعان مقابل او به مشکل می خوردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •