با این وضع پینگش و سرعتش پیشنهاد ویژه که میزاره جالبه
با این وضع پینگش و سرعتش پیشنهاد ویژه که میزاره جالبه
سلام
الان یک ساعت میشه اینترنت من قطع شده
یعنی کانکت میشه
ولی فقط تایم اوت هست
هیچ وب سایت یا بر نامهای کار نمیکنه به جز تلگرم
الان فیلتر شکن وصل کردم
دیدم همه چیز کار میکنه
بدون فیلتر شکن هیچ چیزی کار نمیکنه حتا سایتهای داخل
بدون فیلتر شکن فقط تلگرم قابل استفاده هست
که اونم فکر کنم به دلیل سیستم ضد فیترینگ جدید تلگرم هست
دیگه خودش رو جر بده ماکزیمم سرعتش توی 9 شب تا 1 بامداد اینه:
خاک بر سر مدیریت شاتل
بعد بعضی از کاربران متعصب شاتل با پررویی میرن به کاربران دیده بان میپرن!![]()
راستی یه چی ، من قدیم که از این جشنواره ها گرفتم از شاتل، شدم جز کاربران Eco سرعتم 16 مگابیت بود ، ولی سرعتش از سرورهای خارجی نصف یا شاید کمتر بود ، میخواستم بپرسم الان این تعرفه های جدید که جهرمی تصویب کرده بازم اینا سرعتو سرورای خارجی رو محدود کردن ؟
من هنوز اون تعرفه جشنواره رو دارم و سرعت خارجی رو 4 بسته شده و سرعت داخلی روی 16 بسته شده و تغییر ندادن. ولی کسایی که تعرفه رو عوض کردن میگن که هر سرعتی خریدن همون هست و داخلی و خارجی یکی هست.
طبق تعرفه های جدید هر سرعتی که خرید کردین همون رو دقیقا تحویل میگیرید ، سرور داخل یا خارج هم نداره . ولی چیزی که عملا اتفاق می افته اینه که اکثر شرکت ها سرعت خیلی کمتر از سرعت خریداری شده رو به شما تحویل میدن خصوصا سرور خارج رو که دقیقا همون اینترنت هست و وقتی میگی کمبود پهنای باند دارید بدو بدو میرن یه سایت با سرور داخلی پیدا میکنند و با IDM با 32 کانکشن شروع میکنن دانلود کردن و با کمال پررویی میگن ما که هیچ مشکلی نداریم ولی چون شما کاملا بی سواد و بی شعور هستید نمیتونید این مسائل رو درک کنید !! مثل همین شرکت آشغال شاتل که امروز با اینکه حدود 20 روز ازش مونده رو درخواست تخلیه دادم.
من از شاتل سرویس دارم. چهار مگابیت هست ولی روی 4.6 بستن که چهار رو کامل بهم بده. هیچ مشکلی هم ندارم. سرعت داخلی و خارجی هم یکی هست. البته چند شبی حدود ساعت یازده سرعت دانلود از سایت های خارجی کم میشد که اونم درست شد.
Last edited by epaaeiz; 30-04-2018 at 10:28.
منم سرعت 8 مگ رو خریده بودم که روی 9 مگ بسته شده بود . در روزهای خوب حداکثر سرعت به 5 مگ میرسید ولی اکثرا رو 4 مگ بود . از ساعت 5 بعد از ظهر در بهترین حالت 2 تا 2.5 مگ بود ولی اکثرا زیر یک مگ . ماه اول پینگش از تمام شرکت هایی که عوض کردم بهتر بود ولی ماه دوم تبدیل شد به افتضاح ترین ! پینگ تا فرانکفورت 200 تا 220 میلی ثانیه . مشکل اصلی من این بود که زیر بار نمیرفتن و قبول نمی کردند که مشکل دارند . پشتیبانی خودش از شاتل لند دانلود میکرد سرعت تک کانکشن 70KB بود ولی باز زیر بار نمی رفت . من قبل از شاتل فن آوا داشتم سرعت 8 مگ . خودشون خط رو گذاشتن رو 6 مگ ، گفتم چرا این کار رو کردید ؟ گفتند که کمبود پهنای باند داریم و با بخش فروش تماس بگیرید تا خسارتتون رو جبران کنیم . درحالی که کمبود پهنای باندشون و نوسان سرعتشون خیلی کمتر از شاتل بود ولی این دزدها با این حجم کم و گرونفروشی اینه وضعیتشون . همون روز که عکس های مدیرعاملشون رو دیدم از صورتش فهمیدم چه آدم .....يه با اون کروات مسخره اش . شرکتش هم مثل خودشه .
Last edited by malthael; 30-04-2018 at 13:18.
من از شاتل هنوز سرویس حجمی قدیمی رو دارم درواقع همون ماه آخری که میخواست طرح های غیر حجمی بیاد یک 18 ماهه با قیمت عالی گرفتم تا آخر سال هم دارمش سرعتش عالیه چون رو 16 بستن و پنهای باند کاملا بازه کیفیت هم خوبه البته شاتل مزایایی مانند شانل لند و نماوا رو داره واقعا از شر شبکه های ماهواره ای که ده دقه فیلم میگذارد ده دقه تبلیغات مسخره راحت شدم. طبیعتا بسته به مرکز مخابراتی و مکان کیفیت سرویسها ممکنه فرق بکنه و برای همه به این خوبی نباشه ولی روی هم رفته من نسبت به شرکتهایی که قبلا داشتم راضیم. البته من برای محل کار از مخابرات سرویس غیر حجمی 4 مگ گرفتم با کمال تعجب و علی رغم همه بدی هایی که از مخابرات میگفتند خط رو روی هشت بسته و سرعت دانلود منیجر حدود یک مگ هست. منظور اینکه نمیشه بطور قطع گفت فلان شرکت بده یا خوبه بیشتر به مکان وابسته هست تا نام شرکت.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
منم چند روز دیگه سرویس ام توموم میشه و به احتمال زیاد از این شرکت مزخرف میرم
یه زمانی اسم در کرده بود حالا هم داره نون همون رو میخوره ولی به شدت به فنا رفته، یه چند هفته ای هست گند زده
از دیروز هم که فیلترشکن وصل نمیشه
ویرایش: متاسفانه نمیرم، میخاستم داتک برم حجم هاشو مثه چی کشید پایین
فیلترشکن هم دوباره وصل کردن
ویرایش دوم : گند زدن تو فیلترشکن و تلگرامو و سرعت و اینترنت و زندگی و ...
Last edited by habib9; 06-05-2018 at 18:44.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)